Andra_07 |
13.12.2012 12:10:11 |
Citat:
În prealabil postat de bizantina
(Post 488010)
Doamna, dar care e problema dumneavoastra, in definitiv? vreti sa aflati, pe acest forum ortodox, cum sa va protejati pentru a nu ramane gravida? de ce nu apelati la un cabinet ginecologic? Pentru ca aici primiti invatatura ortodoxa, care nu recomanda ci porunceste abstinenta !
|
Vroiam sa aflu daca aici exista si oameni care aplica, nu doar care vorbesc. As vrea sa aud ca exista o persoana care a facut 10 copii cat i-a dat Dumnezeu si ii merge bine. Atat financiar cat si sufleteste. Din cate vad, nu exista. Vorbim multe din carti, dar cand vine vorba sa aplicam, tot oameni de rand suntem. Cu slabiciuni, temeri, frici. De exemplu tu...stai sa faci atata scandal pe aici si sa te razvratesti. Din cate stiu nu esti casatorita. Cand o sa fi, tare sunt curioasa daca o sa te aud ca ai copii cati iti da Dumnezeu.
Dar nu, noi trebuie sa vorbim mult si prost. Puterea exemplului e cea mai importanta. Atunci cand vii sa spui cu toata sinceritatea, da uite eu am respectat toate poruncile, m-am inmultit pana n-am mai avut loc in casa si sunt fericit si implinit. Atunci da, o sa cred si eu treaba asta. Si poate multi ne vom indrepta la calea cea mai buna.
Concluzia: Toti vorbim mult si prost (inclusiv eu). Incercam sa argumentam o idee, un crez personal. Dar adevarul este ca nimeni nu face nimic concret.
|