Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Implementarea si pericolele implanturilor CIP RFID 666 in SUA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15942)

Dumitru73 15.01.2013 17:04:59

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 495901)
CNP-ul unei persoane născute-n în 6 iunie '96 e de rău? :39:

x960606xxxxxx

și a primit buletinul cu cnpul asta?
e halit :))

AlinB 15.01.2013 19:21:09

Asta nu e nimic.
Stiu un preot care are buletin cu CNP care contine "666" :)

DragosP 15.01.2013 19:25:30

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 495963)

Da, dar nu e cu cip-cirip.

Dumitru73 15.01.2013 19:56:25

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 496015)
Da, dar nu e cu cip-cirip.

acum (este valabil si pentru Alin) de vede treaba că un cip este mai tare că înșuși 666.
asta este rezultatul deturnarii atenției.

cunoșteam un tip, care cu ceva ani în urmă, a refuzat bonurile de masă pe motiv de cod de bare.
vă dați seama de problema. când tu ai în contractul colectiv de muncă bonuri de masă, ce faci în cazul asta?
l-au pus să,dea declarație la notar că le refuză.

andrei25 15.01.2013 20:44:41

...

Citat:

În prealabil postat de eliza-georgiana (Post 495393)
e foarte trist Dorina sa vezi cum baiatul asta ia pe toata lumea la misto! eu am crezut ca are ceva cu Antonia de-o ridiculizeaza in fel si chip, dar se pare ca si-a facut un tel din a-si bate joc de oamenii care sesizeaza guvernarea electronica, semnalata de preoti si monahi :( rautatea lui e de neinteles.

Georgiana, ne smereste Dumnezeu pe toti!
"De va fi cu putinta sa-i insele si pe cei alesi", sa-i insele, nu sa-i convinga.
Doamne ajuta!

Miha-anca 15.01.2013 20:49:13

Citat:

În prealabil postat de andrei25 (Post 496061)
Georgiana, ne smereste Dumnezeu pe toti!
"De va fi cu putinta sa-i insele si pe cei alesi", sa-i insele, nu sa-i convinga.
Doamne ajuta!

Multumim andrei25, ca ne-ai luminat si ne-ai inseninat cu raspunsul tau.
Doamne ajuta!

AlinB 15.01.2013 21:29:44

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 496039)
cunoșteam un tip, care cu ceva ani în urmă, a refuzat bonurile de masă pe motiv de cod de bare.
vă dați seama de problema. când tu ai în contractul colectiv de muncă bonuri de masă, ce faci în cazul asta?
l-au pus să,dea declarație la notar că le refuză.

Disperata firma, daca angajeaza chiar si din cei cu cipcirip la etajul superior :)

Ar fi interesant de vazut si cum isi face cumparaturile :))

Miha-anca 17.01.2013 01:30:00

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 495963)

Cum adica "e halit"?
Omul s-a nascut intr-o zi ca toti oamenii. Intaplarea face sa fie iunie, luna a 6. De aici si pana a spune ca "e halit" doar pentru ca s-a nascut, e cale lunga.
Eu inteleg ca va arde de glume, dar aici v-ati intrecut cu gluma.
Prin primirea CNP-ului omul nu renunta la nume.

AlinB 17.01.2013 01:49:25

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 496298)
Prin primirea CNP-ului omul nu renunta la nume.

Serios?
Intreba-o pe antonia sau pe moldovenii de peste prut.
Sau pe nenea preotul postat aici.

Miha-anca 17.01.2013 02:42:33

Citat:

În prealabil postat de gdf-fdc (Post 492854)
economia subterana este hotia si coruptia la nivel inalt pe care acest sistem cu cipuri nu o va putea opri.

sistemul antihristic nu va lucra impotriva celor care l-au creat ci impotriva celor care se impotrivesc.

sub masca acestor "binefaceri"pe care o sa ni le aduca actele biometrice,nu se urmareste decat inrobirea omului si pierderea sufletului.nimic nu este de nefalsificat.

paranoia nu este a celor care isi pun semne de intrebare in legatura cu aceste acte ci a acelor persoane care cred ca este benefic acest sistem.

dulceata acstei vieti ne va lasa fara dulceata vietii vesnice.am ajuns ca o turma care manaca ceea ce i se pune in fata fara sa carteasca,iar cei e vor sa paraseasca turma sunt considerati nebuni si paranoici.

Iata ca mai sunt si unii, care au inteles cum sta treaba.

Bravo, gdf-fdc! O postare de nota10! Scurt si cuprinzator!

Tocmai asta e problema; ca partea electronica se poate copia. De la inceput s-a pus problema aceasta; nu e o noutate. In plus se pot citi datele de pe chip si se pot adauga date. Tocmai in acest sens chipul are antena: transmite si primeste.

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:34:17.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.