![]() |
Citat:
|
Citat:
|
bai cat am mai ris de postarile care le-ati facut pe primele doua pagini :)))) de asta imi place mie de voi...stiti ca ne aflam in vremuri tulburi dar cu toate astea aveti in voi simtul umorului !
|
Sunt de parere ca oricare ar fi motivele reale, trebuie sa apreciem onestitatea Papei Benedict al XVI-lea, faptul ca pune constiinta sa (fata de Dumnezeu, fata de semeni... ) mai presus de orice.
Intr-adevar acesta atitudine este cu adevarat patristica. Doamne ajuta. |
Pai si directorul observatorului Vaticanului nu e subordonatul lui Benedict?
Adica subordonatii lui Benedict au voie sa spuna orice prostii? Si mai e ceva. Sa nu uitam si chestia aia cand papa Benedict a cerut infiintarea unei Autoritati politice mondiale pentru a gestiona criza economica, cu alte cuvinte un fel de guvern mondial. Sunt de acord ca si Papa Ioan Paul 2 a facut prostii si greseli. Totusi nu i se poate nega rolul pe care l-a avut in caderea comunismului. Nu fac apologia lui Ioan Paul, departe de mine asa ceva. Insa Benedict, mie personal, repet e o parere personala, mi s-a parut un papa sub orice critica de slab. Din toate punctele de vedere. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Pentru lobby draga Ioana daca ai auzit de asa ceva ...daca nu deschide un dictionar. Noi nu colaboram nici cu fratii ortodoxiei. De parca am fi buricul pamantului. Trebuie...repet:Trebuie sa te intelegi cu toti, draga mea crestina ortodoxa , si cu un catolic , si cu musulmani, budisti...doar esti crestin declarat. |
Înțelesul e una, colaborarea e alta.
Să "colaborezi" ca să ... ce? |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:10:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.