Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   politica (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1642)

mirelat 22.04.2007 16:00:26

Lionheart, aici esti pe sectiunea Generalitati, unde se pot discuta si "nimicuri", ca deh, oameni suntem, nu sfinti ! :)

calator 22.04.2007 17:05:47

Lionheart Fa o cruce mare si fugi la pustie

Mirean 22.04.2007 17:33:09

Citat:

În prealabil postat de stef_sumner
referitor la G. Becali, daca e cineva interesat...el a dat si a facut bine oamenilor si fara presa de fata (am fost acolo).
si parintele Gheorghe Calciu cand era pe patul de spital inainte sa moara l-a binecuvantat pe Becali si i-a spus: continua ceea ce faci!

chiar daca Becali face lucruri bune cu sau fara presa ideea este ca ajuta oamenii si il pomeneste pe Dumnezeu mereu. nu prea i-am auzit pe fostii presedinti pomenindu-l pe Dumnezeu asa cum se cuvine.

Crezi ca Dumnezeu este de acord cu fabricile de armement pe care le detine Becali?
Eu nu stiu nici un caz in care Becali sa fi dar bani iar presa sa nu fi aflat....poate ne spui tu...

Mirean 22.04.2007 17:40:56

Citat:

În prealabil postat de mirelat
Citat:

În prealabil postat de Grigorie
Putem vorbi, asadar, de o lipsa de optiuni.

Din pacate, cam ai dreptate. Nu stiu cum va simtiti voi acolo in tara cu circul asta, dar noua romanilor din strainatate ne crapa obrazul de rusine, mai ales cand vine vreun vecin sa comenteze si el despre ispravile celor care conduc Romania.

Romania nu e singura tara care a probleme cu conducerea. Mai sunt si altele. Asa ca nu te simti asa rusinata. E norma...e democratie. Sau poate era bine pe vreme lui Ceausescu atunci cand nu era concurenta?

macs 22.04.2007 17:54:02

si n-ar fi frumos sa fie o concurenta dominata de "fair-play" ? :)

cristiboss56 22.04.2007 18:05:28

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

În prealabil postat de nicoletajuravle
cand m-am referit la eliminarea religiei stiu de la tv ca se discuta problema introducerii religiei ca materie optionala nu obligatorie mai demult nu recent si nici nu stiu cum este exact astazi religia ca materie

Pai in prezent "Religia" e materie optionala.

Din pacate. Religia ar trebui introdusa in programa scolara ca materie obligatorie pentru clasele 1-8 , tinind cont de acea "groapa"de peste 50 de ani de comunism care a afectat multe generatii prin spalare creierelor . Multi din parintii actuali, s-au format atunci in negura comunista neputind da o educatie religioasa adecvata copiilor.

Lionheart 22.04.2007 19:21:11

@mirelat
Nu ma refeream la subiectul discutat ci la limbaj!
Nu poti fi crestin si ...barfitor sau cu un picior in biserica si unul in lume.Stii tu.."Omul nu poate sluji la 2 stapani"
@calator
Nu rasp la ironii.Nu ma caracterizeaza!"Sa fac o cruce si sa fug in pustie"??Bine ar fi sa am credinta atat de mare sa fac asta!
Nu judec si iert!
Domnul fie cu voi!

nicoletajuravle 22.04.2007 20:55:21

am initiat subiectul asta nu ca o barfa la adresa politicienilor ci pt ca ma intereseaza ceea ce fac conducatorii pt tara asta in care traiesc ;cei ignoranti au dus tara asta la groapa.
Sa ignori greselile care se fac in diferite sistem( legislativ,economis sanitar etc) fata de noi -oamenii- , inseamna indiferenta si Dumnezeu iti spune sa nu traiesti numai pt tine sa te uiti in jur si la altii si sa iti pese.Trebuie sa ne uitam la ceea ce fac ca pe noi ne fura nu pe altii ,pe noi toti din munca noastra .Trebuie sa avem putina demnitate si asta nu inseamna orgoliu ,mandrie inseamna verticalitate -sa fii om

cristiboss56 22.04.2007 21:00:39

Citat:

În prealabil postat de macs
si n-ar fi frumos sa fie o concurenta dominata de "fair-play" ? :)

Fair - play in politica ? Nici cind ! Politica prin insasi natura ei este duplicitara . Oricum ar fi este mult , mult mai logica decit politica dictactoriala, totalitara , comunista. Trebuie sa ne invatam cu "jocul" politic. Pe mine cel putin a inceput sa ma streseze ca se bate atita moneda pe suspendarea presedintelui. Am urmarit si manifestarea pro- Basescu de acum doua ore si trebuie sa recunoastem ca este un politician abil , versat, fara concurent la ora actuala. Cit despre Becali, televiziunile l-au ridicat, televiziunile il vor dobori la momentul oportun. Ca politician, Becali este nul.

nicoletajuravle 22.04.2007 21:18:51

sunt de acord cu ce ati spus despre Basescu nu prea avem din ce alege el este singurul care a reusit sa fie apreciat cat de cat fata de restul conducatorilor
Un om politic trebuie sa aiba diplomatie pe aceasta calitate se bazeaza politica interna si internationala iar domnul Becali nu o are

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:17:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.