![]() |
Citat:
Altii doar urla la luna. Altii fug cu coada intre vine. Altii latra doar in curtea lor. Depinde de "individ". Oricum cei mai detestabili sunt aia care latra de departe si daca te repezi la ei fug. Similar celor de pe forum care doar arunca afirmatii, dar nu le sustin cu argumente. Ei raspund la alte lucruri si s fac ca nu vad esenta subiectului. "Cateii" mai au de aparat si alte obiective. Nu au tot timpul sa raspunda la tot ce se scrie pe forum. Mai mult majoritatea membrilor raspund doar la anumite topicuri. Si nu citesc toate postarile. Oricum imi place aluzia "subtila" cum ca fie as fi neutru, fie as fi pro homosexuali . As vrea sa vad si citatul de "miau". |
Citat:
|
Citat:
Doamne sa scap de aici odata Domnule "lup in toale da oaie" http://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Vlad_Delamarina |
Banatanul. "victor vlad delamarina . Poezie in grai banatan !
Trîmbiț, dobe, larmă, chihot,
Fluier, strîgăt, rîs și ropot... Șie să fie ? Șie să fie? Iacă-n tîrg, "minajărie"! O "comegie" d-a cu fiară Și-mprejur lumie șî țară. În căletcă, o măimucă Baș ca omu mînca nucă; Alta, blăstămată, șoadă, Șă țînea numa' în coadă Ș-alcele, mînca-le-ar focu! Nu-ș găsau o clipă locu. Lupi, urși, mîtă, oi, cornuce, Fel dă fel dă joavini sluce; Chițorani, ariși și vulturi, Dă prîn lume, dîn țînuturi D-elea gîbe, d-elea rele, Feri-mă, Doamne, dă iele! Mulce-am văz't, pă bani, viedz bine. Cum nu vege ori șî șine. D'apăi l-am văzut anume P-"ăl măi tare om dîn lume", Care să juca cu leii Si-i băcea dă-i lua tăti zmeii! Cui l-o doborî-n tărînă Ișia că-i plăceșce-n mînă O hîrcie d-a d-o sută Fără dă niși o dispută. Dar cum mi ce puni cu neamtu, Care-n ghinț îț rupe lantu? Să loviau fișiorii-n coace: "Șiine-i? Unge-i? Care poace?" Cînd d-odată, - iacă-amaru! Sandu Blegia, - tăbăcaru, Să sufulcă șî tușeșce, Lîngă "comegianț" să-opreșce. Să râgea neamțu dă Sandu, Dară Sandu, fișiorandu, Mi-l cuprinsă dă subsoară, Șî nu să lăsă cu "doară" ! "Strânjie-l ! Sușie-l ! Zî-i pă nume ! Ălui mai tare dân lume !" Gâfăia neamțu a sâlă, Dar lu Blegia nu-i fu milă, Hopa-țupa, țupa-hopa, Ș-o găsât nemțoiu popa ! "Țânie-l ! lasă-l ! Ia-l dă mână !" Zdup cu neamțu în țărână ! "Bravo ! - Sandu să trăiască !" Dar, când fu să îi plăcească, Ișie neamțu: "Abăr, frace... Nu să pringe că-i pă space", Vrea: că-i pungă și că-i ceacă, Suta zuitată s-o-facă ! "Nu ce joși cu mine, dragă ! "Asta, viedz, în cap ț-o bagă ! "N-ascult vorbe io șî glume, "Când mi-s io mai tare-n lume ! "Ș-adă suta !" ișie Blegia, "Că dă nu - 'ț fac prav comegia !" |
Citat:
|
Citat:
|
gabriela8 Daca esti Banatanca nu-i bai daca nu ..sssssssssssssssttttttttt so culcat lumea praici !
|
Citat:
|
Deci mai fato (ma faci mai baiatule) am facut seminarul dar cu preoti profesori banatani nu cu scursuri moldovenesti si oltenesti. Imi place Ardealul,Bihorul,Sibiul da' urasc moldova si oltenia.Sa mai incercat dar intr-o zi vei avea nevoie de pasaport sa intri in Banat si nu ma lua "Mai baiatule" ca nu ne-am ytras de sireturi....tu ce dovada de crestina dai ? Mai fato !
|
Citat:
Pune, Doamne, paza gurii mele, si usa de ingradire, imprejurul buzelor mele! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:23:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.