Citat:
În prealabil postat de fallen
(Post 561318)
Asta a fost acum 7 ani. Nu am realizat atunci gravitatea faptei si consecintele ( si am sperat ca in timp le voi ispasi). Se pare ca el nici acum inca. Logica lui e daca ai facut-o odata de ce sa n-o mai faci?
|
Io de aici trag concluzia ca te chinui cu el tocmai ca sa-ti ispsesti pedeapsa... Sper sa gresesc.
Logica lui e tampita, imi cer scuze de limbaj; daca asta e logica lui si nu se potriveste cu ta, atunci de ce, Doamne, iarta-ma, te mai complici cu el?
Cu chestia asta ca, "cum zice el e bine si asa trebuie sa faci" o sa ajungi rau de tot, pentru ca tu, practic, degeaba te opui la mofturile lui, ca, atata timp cat esti cu el, esti obligata sa faci cum zice el.
Daca, Doamne fereste, ramai insarcinata (se poate si cu pastile uneori) si te pune sa faci avort, ce faci, avortezi? pentru ca asa ti-a zis el sau iti vezi de viata ta cu copilul?
Stiu femei care au fost parasite din motivul asta au care au parasit ele la ranul lor pe niste nemernici care le-a impus avortul; pentru ele, tot respectul; si de bine, de rau, muritoare de foame nu sunt, ca au stiut unde sa ceara ajutorul si au invatat pe parcurs ce si cum...
Mi-e groaza numai cand ma gandesc la astfel de barbati si la femeile care avorteaza.
Oi fi io semi atee, dar cu avortul nu sunt de acord si n-o sa fiu niciodata, indiferent de conditii.