Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Simpla minune! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17639)

ARAMIS 04.03.2015 20:09:17

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 583194)
a parasit orbita, acum pluteste in spatiu

Unde dai si unde crapa!

oaie_cugetatoare 04.03.2015 22:22:54

Citat:

În prealabil postat de ARAMIS (Post 583213)
Unde dai si unde crapa!

pai dai unde nu trebuie si crapa unde trebuie :105:

ARAMIS 06.03.2015 11:20:58

Am initiat acest subiect pe forumul dv.istorisind ce-am trait, cu scopul de a vedea daca a mai trecut cineva prin asa ceva.Reactiile dv. nu m-au surprins deloc, se putea si mai rau dat fiind faptul ca omul reactioneaza influentat de doi factori in masura variabila repectiv,binele sau raul. Am iesit in castig obtinand confirmarea faptului ca exista imparatia lui Dumnezeu si infirmarea indoielilor din trecut
Daca reusesti sa excluzi raul din viata ta atunci faci parte din echipa lui Dumnezeu
Dupa viata pamanteasca rasplata este extrema, in ambele finalitati in Rai sau in iad

Cer iertare ca am produs reactii de indignare si ura.

Doresc la toata lumea intelepciune, pentru a alege binele si adevarul in detrimentul raului si sarbatori fericite!
Doamne ajuta!
orbital

AlinB 06.03.2015 12:14:33

Indignare? Ura?
Nu cred.

Scepticism, mai degraba scepticism, ceea ce nu e un lucru chiar atat de rau.

La unii scepticismul a fost dublat poate si de ironie iar daca ironia s-a amplificat asta se datoreaza si faptului ca n-ati avut o reactie tocmai potrivita la ea.

ARAMIS 06.03.2015 15:26:02

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 577483)
Sa-ti dea Dumnezeu binecuvantare si sanatate tie si la toti cei ai casei tale!

Va multumesc mult pentru urarile dv. mai ales ca ele au avut deja efect.
Mi s-a nascut al optulea copil,un flacau pe nume Petru,dar problemele n-au lipsit...

Va doresc tot binele si sanatate intregii dv.familii!
cu stima
orbital

ARAMIS 24.10.2016 23:34:01

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 583249)
pai dai unde nu trebuie si crapa unde trebuie :105:

Frate drag !
Iata ca revin ,intr-un tarziu ,cu rugamintea fierbinte de a-ti cere iertare pentru indignarea pricinuita de postarile anterioare.
Marturisesc ca nu am avut intentia asta...
Iti doresc lumina in duh!
Slava lui Dumnezeu,Mantuitorului nostru Isus Hristos,Sfantului Duh!
Amin.

ARAMIS 24.10.2016 23:48:44

Citat:

În prealabil postat de crinrin (Post 577532)
Domnule care spui ca ti-ai parasit corpul si ai zburat dand din coate intr-o lume feerica, dupa care te-ai trezit gafaind cumplit, ai chef de glume? Daca-i asa, nu-i bai.

Mai grav ar fi sa te vezi nevoit sa lupti cu inselarile diavolesti, daca ai avut intr-adevar parte de acea experienta "gafaitoare", cu atat mai mult cu cat o iei de buna si refuzi sfatul unui duhovnic.

Fa tu mai bine testul smereniei si mergi la un duhovnic ortodox! Vei fi surprins sa vezi ce rezultate va da acest "experiment"!

Cu toata dragostea rog sa-mi iertati greseala de a fi impartasit,in eter ,aspecte din viata mea.
Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:57:58.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.