![]() |
Citat:
Duhul dez-binării aceasta voiește, asta lucrează neîncetat în lume. Oferind o re-alipire, ca surogat al unirii vieții adevărate. Ne smulge din unirea noastră firească și ne propune să ne unim cu neantul. |
Citat:
|
Citat:
|
A venit doftorul sa ne spuna ca daca ai genele nush cum esti ghei. Asa e ma, a facut unu un studiu si toti gheii aveau genele nush cum.
Daca ala care a facut studiul era ghei ? Sau era platit de ghei ca sa demonstreze ca oamenii se nasc asa ? :) |
|
Citat:
|
Citat:
|
Cand va intelege o data pentru totdeauna ca oientarea sexuala nu se poate schimba cu adevarat?
Da, un gay isi poate intemeia o familie cu o tipa si aparent pare hetero, dar in sufletul sau tot gay ramane si, de obicei in relatia aceea cu tipa, sexul e inexistent dupa o scurta perioada din simplul motiv ca el nu este interesat de femei si s-a casatorit de ochii lumii, ca deh, religia si societatea l-a constrans sa fie cine nu e de fapt. Am incercat sa ma pun in locul unui parinte care afla ca copilul lui e gay; stiti care mi-a fost primul gand?! Cum se va descurca fiul/fiica mea in lumea asta crunta care il judeca pentru ceea ce este? N-as dispera, nu mi-as renega copilul, nu nimic; l-as accepta exact asa cum e. N-ai cum sa schimbi ceva ce e in mare masura gentic; adica poti, in aparenta, si condamni omul la nefericire, depresie si, in cazuri urate de tot, sinucidere. Cazuri exista, inclusiv czuri mdiatizate. |
Citat:
|
Important e sa repetam ce auzim la TV. Nu ne putem schimba asa ca e bine sa renuntam la lupta.
Corinusha dar unul care e atras de animale se poate schimba ? Sau unul care e atras de propriile palme ? Sau mai stiu eu ce fetisuri are fiecare ? Poate unul nu reactioneaza decat la ciorapi de matase sau la un anumit tip de ruj sau naiba mai stie ce. Cu ce e persoana gay diferita de astia de credem ca el e ok si astialalti au o problema psihologica ? Sau ca ei s-ar putea schimba dar gay-ul nu se poate schimba ? Cum de nu s-a gandit nimeni ca cititul in palma e determinat genetic, sau ca dragostea pentru curci, capre si ciorapi de matase sunt codate adanc in ADN-ul unora dintre noi ? :71: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:28:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.