![]() |
Citat:
Asa din dragoste frateasca,unde dai creste-tot o vorba romaneasca"de duh"! |
Citat:
Si eu stateam sa invat, ce crezi. |
Cred că mai mult copiai.:105:
|
Citat:
sa-ti furi si niste palme.:24: |
Citat:
|
Citat:
|
mai, copiatul e rau, de acord, dar in ziua de azi cand mai mult conteaza notele (la TOATE materiile) si nu competentele, daca nu te descurci la 1-2 materii, n-ai ce face, ca deh, notele conteaza, dele-ncolo de competente. tu trebuie sa fii as la toate materiile.
Da, eu copiam la matematica, cat sa trec. La bac, n-am copiat, desi erau sansemari sa pic, dar mi-am is fie ce-o fi; vrea sa-mi dau bacul pe puterle mele. L-am luat din prima, nu a fost problema, dar ca sa trec anii, la matematica, copiam cat puteam (si o faceam prost, ca pur si simplu nu intelegeam nimic; si in ziua de azi etest matematica). |
Să fii corigent nu-i un păcat.
Să fii hoț, da. |
pfff, tare-s curioasa cat de perfect ai trecut tu prin scoala, cat deperfect le-ai facut tu pe toate; pentru ca tu aici te iei si de cele mai mici pacate si le scoti in evidenta. Crede-m, stiu ce e pacat, dar nu-s, n-o sa fiu si n-am fost nici sfanta, nici perfecta. Si da, am preferat sa copiez cat satrec decat sa raman corijenta.
Pace! |
Citat:
Da` pana la urma mi-a reusit si am scapat de scoala. Si-am poposit la voi sa promovez hotia si prostia! E de mirare?! :24: |
| Ora este GMT +3. Ora este acum 13:31:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.