![]() |
Citat:
|
Citat:
in existenta nici unei divinitati.Cum iti explici aceasta "mutatie ideologica" in lumea ateilor ? Fara teoria evolutiei in domeniul ideologic, da ? Nu vreau s-o iau de la capat cu apa si castronul pe foc.:24: |
Citat:
Daca nu ai voce poate are dreptate si diaconita,cateodata ma aflu langa cineva care canta fals ,desi acea persoana sincer traieste slujba ,si nu e usor sa fii atent la slujba. Unde merg eu se canta si in biserica ,eu stiind ca nu cant mai bine , cant mai incetisor. Important este sa fii atenta la slujba ,sa nu te imprastii si cantatul te ajuta mult. Canta incetisor ,undeva intr-un loc unde atentia nu iti este distrasa ,nu neaparat la strana. Faptul ca ti-au dat lacrimile dovedeste pe undeva ca inca esti sensibila la atitudinea celor din jur ,aste o ispita care dovedeste ca trebuie sa te schimbi prin rugaciune mai multa |
Citat:
|
Poate oamenii respectivi nu stiau despre probleme tale, poate s-au gandit ca te-ai simti stingherita sa vina sa-ti pomeneasca de ele chiar si sub forma de consolare.
Esti prea sensibila (si nu in sensul bun) si ai prea multe asteptari, poate ar trebui sa te gandesti ma imult la ce poti face pentru altii decat ce fac sau nu fac altii pentru tine. Binele din credinta se face cu o atitudine jertfelnica, noi asteptam mai degraba un fel de schimb de servicii, socializare, etc. |
Citat:
|
@ anita
Am gasit pe net informatii despre carte. Pare a fi superba, exact ceea ce doresc eu. Maica asta a fost o a doua Maica Theresa. Si asa vad eu credinta adevarata si imi doream sa fie si in ortodoxie. Superb ca a existat! @AlinB 1. Nu stii cat fac eu pentru altii. 2. Atitudine jertfelnica? Nu prea inteleg ce anume vrei sa spui (adica partial). Ar trebuie sa fie un schimb, o comunicare intre noi. Daca fiecare din noi am fi asa cum ne dorim: adica am fi buni, blanzi, am ajuta pe cel de langa noi, am mangaia, atunci ar fi toata lumea mai buna. Si asa ar trebui sa fie. Dar asa, unul este bun, altul nu, va lipsi mereu ceva si lumea nu va fi buna. 3. De ce sa ma simt stingherita? Cine nu-si doreste mangaiere atunci cand ii plange sufletul? Ma deranjeaza ideea asta, care se intalneste mai ales in vest si vad ca se propaga acum si in tara. "Vai nu-l mangai pe ala, il las in plata lui, ca daca il deranjez?" Sau chiar : lasa-ma in pace. Vreau sa fiu singur, nu ma suna, nu ma vizita, nu ma mangaia. Cred ca tocmai asta ne lipseste cel mai mult: comunicare, mangaiere, simpatie in situatii dificile. Izolarea si raceala asta ne pierde pana la urma. Singuratatea asta ne face rau. Suntem straini, unii langa altii. 4. Da, anume asteptari fireste trebuie sa fie. Este normal sa ne dorim sa nu fim singuri, macar in biserica. |
Citat:
In zilele de azi se foloseste dupa traducerea propriu zisa, aparent. |
Citat:
Te rog sa citesti Noul Testament cu atentie Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sau poate asa e firea lor. Nu toti oamenii sunt la fel. Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:54:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.