Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Probleme cu compu' si solutii mai mult sau mai putin open source (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17806)

Pelerin spre Rasarit 26.03.2015 22:24:00

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 586414)
God forbid! nu vreau sa ajung "sub cerul liber".

Ce te sperie cel mai mult la aceasta posibilitate?

Barsaumas 26.03.2015 22:51:35

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 586435)
Ce te sperie cel mai mult la aceasta posibilitate?

A fi paria, a parea ce nu sunt, a fi bataia de joc a tuturor si a nu putea obtine cele necesare traiului decent.
Da, stiu, sunt o multime de sfinti care au trait in saracie voluntara. In timp ce altii au noroc de bani multi, nu vreau sa fiu eu pe sponci.
Intre integrarea sociala si mantuire, fara rezerve, orice ar fi cu sufletul meu dupa moarte, o aleg pe prima.

Barsaumas 26.03.2015 22:52:28

Dar suntem off-topic, man...

Pelerin spre Rasarit 26.03.2015 22:57:30

Da,ai dreptate, suntem in afara discutiei dar multumesc pt raspuns.Numai bine.

DragosP 26.03.2015 23:48:51

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 586445)
.
Intre integrarea sociala si mantuire, fara rezerve, orice ar fi cu sufletul meu dupa moarte, o aleg pe prima.

Nu prea ai sânge de martir, Alimoșule!

Barsaumas 27.03.2015 07:48:04

Poi in viata mea nu am pretins ca as avea sange de martir.

DragosP 27.03.2015 08:13:34

Nu trebuie să pretinzi, trebuie să ai.

AlinB 27.03.2015 09:37:55

Citat:

A fi paria, a parea ce nu sunt, a fi bataia de joc a tuturor si a nu putea obtine cele necesare traiului decent.
Da, stiu, sunt o multime de sfinti care au trait in saracie voluntara. In timp ce altii au noroc de bani multi, nu vreau sa fiu eu pe sponci.

sunt sigur ca nu ti-ar displace nici sa spargi niste capete in procesul de "integrare" sociala.

Eu cred ca ti-ai face un mare bine daca ai tine pareri de genul asta doar pentru tine.

Faci pasi rapizi dinspre lepadare spre hula.

stefan florin 27.03.2015 10:30:35

Citat:

Avraam nu a fost deloc sarac, si totusi a ajuns sfant si tata a multor popoare. Bogatia nu este un lucru rau in sine, daca nu uiti CINE este cel care ti-o da

Pelerin spre Rasarit 27.03.2015 10:31:11

Il judecati pe Theo poate prea aspru,a fost sincer.O mare parte a crestinilor declarati gandesc exact la fel si se comporta in consecinta.Doar ca sunt suficient de ipocriti ca sa ofere o poleiala falsa pt a nu-si strica imaginea, si cand ii intrebi nu spun adevarul.Daca am sti fiecare ce este cu adevarat in spatele aparentelor atunci probabil am avea parte de multe surprize,unele deloc placute.Dar stie Dumnezeu si intr-o zi va trage linie si nimic nu va mai putea fi ascuns.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:59:33.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.