![]() |
Citat:
Nu exclude insa ca peste niste ani sa devina iarasi ilegala. Sa inteleg ca atunci nu veti mai avea nimic de zis... In privinta incercarii de a va justifica un pacat prin faptul ca si altii au alte pacate, am scris si eu, au scris si altii mai sus posturi in care explicau foarte clar cat de fragil este un asemenea argument. Nimeni nu si-a pus problema sa va lichideze pentru ce faceti voi in dormitoarele voastre. Dar sa fie clar ca atunci cand incepeti sa va balaciti in rahat in spatiul public si sa il umpleti de duhoare, asta este un spatiu care este al majoritatii si nu va puteti astepta decat la o reactie violenta de punere la punct. "Cruciada" de care vorbesti se refera punctual la incercarea de a va instala pacatul in spatiul public. Pana una alta nu am vazut parade ale criminalilor care sa convinga lumea ca e bine sa ucizi macar un om. Atunci cand se va intimpla asa ceva, vom reactiona la fel de dur. Avem copii, familii, traditii de aparat si nu vom permite sa le calcati in picioare public. Nu e loc nici de dialog, nici de argumentatii fata de o asemenea atitudine a voastra. Atata timp cat voi va manifestati exterior, atacandu-ne, si noi majoritatea ne vom manifesta exterior in a va pune la punct, fiindca asa cum spuneam mai sus, este o problema de auto-aparare. Citeste cu atentie posturile de mai sus si vei gasi raspunsuri pentru multe intrebari pe care le ai, inainte de a posta vreun post. Desi sunt foarte convins ca motivul pentru care postezi nu este pentru ca ai cauta adevarul. Din acest motiv si eu mi-am incheiat argumentatiile care oricum nu au nici un efect cu un apel la a va fi FRICA. |
evropean, ai o imaginatie foarte bogata si foarte bolnava.
|
De ce are imaginatie bolnava? Pt ca a spus adevarul? Eu zic ca nu are imaginatie bolnava, ci doar si-a impus punctul de vedere, drept pe care il avem cu totii pe acets forum si pentru care rd depunde eforturi pentru a sustine acest drept.
Si inca ceva, te exprimi ca rd si ai aceeasi atitudine ca el. Te las pe tine sa tragi concluzia... |
Veilur, iar am impresia ca il faci pe mcs homosexual si acum nu mai e vorba de cum interpretez eu. Apropo de depasit masura...sau nu am inteles eu bine si vrei sa spui ca mcs si rd sunt aceeasi persoana....dar ar fi cam acelasi lucru
"Pt ca a spus adevarul?" Adevarul dn punctul tau de vedere |
Oricate parade ar face homosexualii,pacatul lor este contra firii si L-ar mania pe Dumnezeu o asemenea acceptare.De aceea nu il toleram.Dar daca printre conducatorii tarii noastre sunt masoni sau atei,ei isi fac de cap cum vor,profitand de puterea lor.
Cum poate lumea sa-si arate nemultumirea?Fiecare reactioneaza in felul lui...???. |
Si daca acesta este pacat strigator la cer,cu atat mai mult NU PUTEM ACCEPTA O ASEMENEA CASATORIE.DE CE NU SE POT CASATORII SI ANIMALELE INTRE ELE?De exemplu maimutele...???.Ele nu sunt fiinte?sSi,asemanatoare noua...???.
Romandragut,vorbesc in general,nu ma refer decat la pacatsi nu fac aluzie la persoana.Noi tinem PREA MULT LA TINE CA OM CREAT DE DUMNEZEU,de aceea incercam prin aceasta sa te aducem pe o cale PLACUTA Lui.Sa nu mi-o iei in nume de rau.Nu vreau sa fiu rautacioasa,si mai ales cu tine. |
Urasc homosexuali.Cum pot sa se piarda in asemenea legaturi odioase?CUM?Cand lumea e plina de femei,de bucurii?stau si ma minunez cand vad cat de frumosi sunt unii homosexuali!De ce trbuie sa induram ca femei durerea de-ai vedea in bratele altor barbati,culmea,mai buni decat ei.ORGOLIU NEMASURAT AL FEMEII URLA:II VOM AVEA:))))))))))0
|
NU SUNT DE ACORD CU PARADELE ACESTEA DACA TOT A VENIT VORBA PT CA
ESTE O FORMA DE PROZELITISM DE A SE INCERCA ATRAGEREA DE PARTEA VOASTRA A UNOR OAMENI TINERI NESIGURI PE EI CARE NU AU O DIRECTIE ,SUNT NESTATORNICI IN CREDINTA ESTE O SFIDARE LA ADRESA VALORILOR CRESTINE, MORALE ,A LEGILOR DIVINE PT CA DUMNEZEU A LASAT BARBAT-FEMEIE REPREZINTA UN PERICOL PT COPIII PT CA NU AU DISCERNAMANT SI POT FI USOR INFLUENTATI TULBURATI DE COMPORTAMENTUL VOSTRU ANORMAL VICIOS NU SUNT DE ACORD CU VOI PT CA VRETI SA ADUCETI VICIUL LA STARE DE NORMALITATE VRETI COPII VRETI BISERICA SUNTETI UN PERICOL PT CONCEPTUL DE FAMILIE TREZITI-VA OAMENI CANDVA VA VENI SI SFARSITUL UNDE VRETI SA VA PETRECETI VESNICIA NU ALATURI DE DUMNEZEU?ATUNCI REVENITI-VA TOT LA CONCLUZIA ASTA VETI AJUNGECA E ANORMAL SA NU FIE PREA TARZIU REFLECTATI ACUM CAT MAI AVETI TIMP SI CERE-TI AJUTOR DUMNEZEU SA NE LUMINEZE PE TOTI! |
mda. este interesant ceea ce povestiti voi aici. eu sunt homosexualul si s epare ca homosexualitatea este mai mult problema voastra.
trebuie sa acceptati. chiar cu zambetul pe buze. este legal. ce este in sufletul vostru stiu. ura. ura. dispret. greata. din nou. ura, dispret si greata. si din nou ura dispret si greata. aceasta este esenta crestinismului? va rog sa va aplaudati unul pe celalalt pentru ca stiti mai bine cine sunt eu. ceea ce sunt eu. ceea ce simt. ceea ce am simtit. |
Evropean,
Cele doua expuneri ale tale sunt mult prea agresive si incitante la violenta adica la Adormire nu la Trezvie deci sunt profund mecanice nu crestine si mai ales nu ortodoxe. Cind omul este Duhovniceste treaz(deci sa fim treji!), el nu nutreste asemenea ginduri de represalii, militantism, etc ci dinpotriva de blindete, intelegere, iubire, intr-o forma de imitatie naturala a Doctorului Sufletelor care este Iisus Hristos. Biserica noastra de aceea este asa de pretioasa si unica in Univers, deoarece lupta poate mai aprig decit orice alta religie cu legea asta UNIVERSALA nenorocita, de-a dreptul mecanica, de natura predatoriala-demonica si anume V I O L E N T A in toate formele ei. Deci sa fim ca Lot in Sodoma, adica sa raminem curati desi suntem inconjurati de oameni care AU LIBERUL ARBITRU SA FACA CE VOR CU VIATA LOR, NU? asta este frate, nu ai ce face, sa ne vedem de noi si de pacatele noastre. Asa sa fim si noi precum era si el cu familia lui care stateau linistiti si observau continua veselie, petrecere a Sodomitilor ce-i inconjurau, parada continua, banuiesc cu scene de concerte si dans peste tot, ris in gura mare si voie buna. Eu am deschis acest topic nu pentru incitare la VINDECARE FORTATA, Doamne Fereste ci la cea voluntara care banuiesc ca nu o sa se intimple dar asta este, oamenii nu pot fi fortati sa faca nimic din ce nu vor, altfel ne-am intoarce la totalitarism, inchizitie, razboaie civile care sunt nedorite de nimeni. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:55:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.