![]() |
Dincolo de certurile si neintelegerile si motivele de nemultumire dintr-o casnicie, absolut nimic NU scuza un barbat care-si loveste sotia!
Sub nici o forma nu pot intelege acei asa-zisi barbati care isi lovesc sau isi bat sotiile ori partenerele! Ca in orice casnicie sau relatii mai pot aparea divergente sau neintelegeri este adevarat (nimeni nu-i perfect), insa acestea trebuie rezolvate cu calm si prin discutii reciproce. In momentul in care se ajunge la violenta fizica intre soti, nu stiu ce s-ar mai putea salva si nu stiu cum o casnicie ar mai putea continuua. |
Mai exista si reversul medaliei..mai rar ce-i drept dar...Cand femeia il agreseaza pe el pentru ca n-a primit flori de 8 martie..
http://stirileprotv.ro/stiri/socant/...arbatului.html |
Citat:
|
Citat:
Daca e doar o palmuta la fundulet cred ca s-ar si indragosti pentru a doua oara.. :24: |
Citat:
|
Citat:
Personal nu cred ca femeia a facut ce a facut din motivul acela, ci din disperare dusa la extrem. |
Citat:
|
Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie!
|
E=Florinvs;617001]Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie![/quote]
O să fiČ›i surprinsu, dar unii, chiar Č™i de pe forum, o considera totuČ™i familie, Č™i recomanda femeii să stea să fie bătută pentru ca nu poate divorČ›a decat din motiv de adulter. Chiar Č™i preoČ›i Č™i călugări recomanda , deČ™i poate ca ei în locul femeii, nu ar sta să fie bătuČ›i. |
Nu a recomandat nimeni "sa stea batuta", imaginatia ta bolnava care a mai produs si alta data popi burtosi si cu masini scumpe e de vina.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:47:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.