iuliu46 |
21.10.2016 00:19:13 |
Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
(Post 633127)
Nu cred ca a folosit termenul ca pe o insulta, si nu stiu de ce lumea o ia ca pe o insulta. Am vazut atatia pe net zicand ca replica "Da, sunt fanatic". Si eu, si probabil si presedintele din surse pe care nu le cunosc, am observat lipsa de toleranta printre semnatarii acestei petitii. Inca o data intreb, prin faptul ca fanatismul se refera la lipsa de toleranta, a gresit cumva presedintele? Poate termenul nu este cel mai "politically correct", dar este un termen cu o definitie obiectiva.
|
Da, bine ca nu i-ai vazut pe tolerantii aia care spun ce le-ar face si ce nu le-ar face crestinilor. Nu are nimic de-a face cu corectitudinea politica, un presedinte nu are dreptul sa se exprime in legatura cu cetatenii tarii lui in felul asta. Noi ne putem porcai cum ne vine la gura. :)
In rest, ideea ca unii pot sustine ca afara e ziua si ei sunt toleranti si aia care le spun ca afara e noapte sunt fanatici e ridicola dar asta ramane intre noi. Pana una alta, fanatici sunt aia care au caracterizat demersul ca fiind antidemocratic, ca reprezentand interzicerea nu stiu caror drepturi sau cei care au spus ca prin acest demers unii se vara in paturile altora. Desi nu a semnat nimeni sa le interzica alora sa doarma impreuna sau sa faca orice mai fac ei prin paturi. :)
|