Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   Legalizarea parteneriatelor civile gay (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=19162)

stefan florin 06.01.2019 15:40:37

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 663221)
Mai mult ca sigur cei care vor sa legalizeze homosexualitate sint si ei homo e in interesul lor.

nu cred ca toti dintre ei ar fi homo...dar este in interesul stapanului lor

catalin2 06.01.2019 19:17:24

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 663221)
Mai mult ca sigur cei care vor sa legalizeze homosexualitate sint si ei homo e in interesul lor.

Nu chiar toti, de exemplu si presedintele Johannis s-a pronuntat in favoarea legalizarii casatoriilor homosexuale.

bluester 19.03.2019 22:42:56

"Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranti. Dar romanii au dat o lectie imensa acestor infatuati care au promovat ura si, asa cum se spune popular, i-au tratat cu flit." - presedintele Romaniei, declaratie 19.03.2019

https://www.stiripesurse.ro/klaus-io...gfkZlTFlkcu0tQ

stefan florin 20.03.2019 10:34:22

Citat:

În prealabil postat de bluester (Post 663946)
"Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranti. Dar romanii au dat o lectie imensa acestor infatuati care au promovat ura si, asa cum se spune popular, i-au tratat cu flit." - presedintele Romaniei, declaratie 19.03.2019

si nu asa s-a intamplat?

bluester 20.03.2019 14:46:53

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 663949)
si nu asa s-a intamplat?

Eu nu stiu cum poate el sa declare ca 3.85 milioane de romani sunt niste infatuati care au promovat ura.

catalin2 20.03.2019 19:30:01

Citat:

Intre timp si purtatorul de cuvant al Patriarhiei a dat o replica dura. Omul e un demagog arogant, acum ne dam seama ca nu degeaba multi credinciosi au obiectat ca un neortodox vine in fruntea tarii. Din cauza arogantei e limitat, crede ca valorile lui sunt punct de referinta si doar acelea sunt bune.

GMihai 20.03.2019 19:49:53

Lasă că o să vină pravoslavnicul Dragnea în fruntea tării s™i o să fie totul bine.

Că ortodocsii nos™tri nu sunt nici demagogi, nici aroganti. Numai heterodocs™ii sunt demagogi si aroganti.

Iorest 20.03.2019 21:55:20

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 663949)
si nu asa s-a intamplat?

Și ce lecție au dat românii că nu s-au prezentat la referendum, că n-am înțeles ?

De când puturoșenia, pasivitatea, nepăsarea și abandonul pe o temă precum Familia ar fi o lecție, eu unul cel puțin mă trag dintr-o familie fără de care n-aș fi fost nimic, nu m-am născut pe străzi.

Românii nu au demonstrat decât că sunt sugestibili la mesaje idioate precum papaya advertising cu distopia arderii pe rug, că întrebarea e neclară și se vor trece în secret legile justiției ( deși însuși Cristi Danileț a explicat că nu se poate face așa ceva), că iubirea nu se votează și românii vor face sex de referendum.

Singurul argument plauzibil(nu și justificat) ar fi fost oarecum antipatia față de psd desprins și din concluziile purtătorului de cuvânt al Patriarhiei post referendum.
Dar nu sacrifici Familia ca să-i dai în bot unui conducător vremelnic, se știe că psd-ul își sacrifică liderii care pierd prezidențialele.

Acum cu referendumul pierdut nu văd cum s-ar mai întoarce vreodată în atenția publică o asemenea ocazie istorică, așa ceva e irepetabil după părerea mea pentru că nici Biserica, nici partidele nu-și vor mai permite să mai iasă încă odată șifonate prea curând și să piardă capital de încredere în seama unor profitori conjuncturali.

stefan florin 21.03.2019 08:23:35

Citat:

În prealabil postat de Iorest (Post 663957)
Și ce lecție au dat românii că nu s-au prezentat la referendum, că n-am înțeles ?

De când puturoșenia, pasivitatea, nepăsarea și abandonul pe o temă precum Familia ar fi o lecție, eu unul cel puțin mă trag dintr-o familie fără de care n-aș fi fost nimic, nu m-am născut pe străzi.

Românii nu au demonstrat decât că sunt sugestibili la mesaje idioate precum papaya advertising cu distopia arderii pe rug, că întrebarea e neclară și se vor trece în secret legile justiției ( deși însuși Cristi Danileț a explicat că nu se poate face așa ceva), că iubirea nu se votează și românii vor face sex de referendum.

Singurul argument plauzibil(nu și justificat) ar fi fost oarecum antipatia față de psd desprins și din concluziile purtătorului de cuvânt al Patriarhiei post referendum.
Dar nu sacrifici Familia ca să-i dai în bot unui conducător vremelnic, se știe că psd-ul își sacrifică liderii care pierd prezidențialele.

Acum cu referendumul pierdut nu văd cum s-ar mai întoarce vreodată în atenția publică o asemenea ocazie istorică, așa ceva e irepetabil după părerea mea pentru că nici Biserica, nici partidele nu-și vor mai permite să mai iasă încă odată șifonate prea curând și să piardă capital de încredere în seama unor profitori conjuncturali.

raspunsul l-a dat candva Petre Tutea (Dumnezeu sa-l ierte): un popor de idioti!
ps: si eu fac parte din acest popor, deci si eu sunt...la fel ca restul poporului

Iorest 21.03.2019 16:31:01

Citat:

Pe scurt Iohannis e prost, că și el a fost la vot în spartul târgului, noaptea ca hoții deci oamenii i-au dat și lui o palmă, chiar dacă el o fi votat NU.

E prost pentru că nu-și dă seama că referendumul pentru Familie a fost folosit de USR în defavoarea lui, iar cel pe justiție va spori electoratul USR PLUS, cu cât vin mai mulți oameni noi momiți de referendumul pe justiție procentul USR/PLUS crește în defavoarea PNL la europarlamentare, la o prezență de peste 35% e posibil ca PNL să fie la egalitate sau depășit și să cadă pe locul 3.

Și Iohanis e și copie/fake, Traian Băsescu declara ce spune el prin Octombrie 2018, numai că Băsescu e original chiar și în prostia lui, cei care-l copiază sunt copii nereușite.

Cea mai proastă idee pentru un politician ar fi să-l copieze pe T.B.

Traian Basescu 8 octombrie:

„ROMÂNII LE-AU DAT O LECȚIE USTURĂTOARE PRIN

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 663962)
raspunsul l-a dat candva Petre Tutea (Dumnezeu sa-l ierte): un popor de idioti!
ps: si eu fac parte din acest popor, deci si eu sunt...la fel ca restul poporului

Dacă veneau la vot, se făcea cvorum de 30%, dar 51% votau nu în urma unor dezbateri serioase, ar fi fost altceva, atunci se puteau bucura așa.

Altfel e bucuria unor oameni nebuni, dacă te bucuri că manipularea a triumfat și i-ai prostit pe oameni înseamnă că te bucuri de scăderea intelectuală și morală a societății.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:18:04.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.