![]() |
da, asa sunt, cum par pe acest forum si in viata de zi cu zi....sunt credincios si bun cu cei din jur, ma mai enervez si eu ca tot omul....nu fumez, nu beau, am avut o relatie...m-am despartit...nu a mers...caut o alta persoana...de caracter...e cam greu dar nu disper....:D
|
Citat:
|
Citat:
|
Eu sunt oarecum la fel si in viata de zi cu zi, numai ca nu prea am cu cine sa discut pe teme religioase. Cand intru aici trebuie sa-mi citesc nu de doua ori, ci de cinci ori mesajele inainte sa le postez, deoarece la mine exista un risc mai mare sa fiu "interpretat gresit" decat la altii.
Deci sunt aproape la fel, doar ca mai putin scortos. |
Citat:
|
Citat:
Cel mai ciudat mi se pare ca nu pot raspunde nici DA nici NU... Daca imi fac o analiza obiectiva constat ca mesajele private exprima mult mai bine caracterul si sufletul meu... nu pot spune insa ca mesajele postate pe diferite topicuri ar fi o "masca", departe de mine acest lucru... insa cuvintele sunt oarecum mai "cantarite"... consider ca exista si o anumita conduita de exprimare a internetului, pe care ma straduiesc sa o respect, chiar daca nu intotdeauna am reusit....este la fel de adevarat ca am intrat aici cam "dand cu barda", primul topic deschis de mine a cam aprins focul replicilor nelalocul lor, de o parte si de alta a baricadei.... aveam impresia ca toata omenirea este impotriva mea, "un fel de mania persecutiei":3: E drept ca mi-am format si pareri subiective despre anumiti membrii ai acestui forum, carora le-am pus mult prea usor o "eticheta" total nemeritata.... ulterior am regretat mult, acum sunt insa fericita ca acele persoane mi-au putut ierta grosolania... deci, per ansamblu, sa spunem ca Da, sunt aceiasi, in sensul ca sunt o fire deschisa, directa, poate mult prea directa din pacate, cu un simt al umorului mult prea ridicat(aici trebuie sa recunosc ca ma abtin cat pot in a face glume, chiar daca acestea nu depasesc limita decentei.. si asta se intampla fiindca simt cum ma izbesc de o oarecare "rigiditate" din partea multor membrii ai forumului, in exteriorizarea emotiilor si trairilor lor |
Ma simt mai ,,adevarata,, pe forum decat in viata de zi cu zi ...eu spun exact ce simt si ce cred ,aici ma simt intre frati.. frati intru Hristos .in viata de zi cu zi nu am cu cine vb despre subiectele de aici .
De ceva vreme ,ma rog ,,Doamne, primeste-ma asa cum sunt ,, nu stiu de unde, cum a aparut acest gand , dar nu-i zi sa nu-l am si de aceea va rog si pe voi la fel ...primiti-ma asa cum sunt , nu va maniati , ci indreptati-ma cand gresesc ..:6::53: daca am suparat pe cineva nu a fost cu intentie.. |
Nu. Eu nu sint in stare sa pun acest semn de egalitate. Ceea ce scriu, scriu din inima, stiu cum este bine dar, in viata de zi cu zi, cad in tot felul de pacate si murdarii, inca am suferinte grave datorate unor patimi care m-au chinuit din tinerete pe care le-am marturisit la Sfanta Spovedanie dar pe care le repet la scurt timp dupa aceea. Ma bucur sa discut cu toti pe acest forum, imi plac ideile voastre, le citesc cu interes si am multe de invatat de la voi, lucru pentru care va multumesc, dar sint slab in credinta desi ma straduiesc mereu pentru indreptare si sint plin de nadejde in reusita, cu ajutorul milei Bunului Dumnezeu. Oooo, daca as fi macar 1% din ceea ce scriu ...
|
Citat:
Te apreciez! |
Semnul egalitatii ?
Frumoasa intrebare, draga Mirela !
Cu mana pe inima, pot afirma ca ar fi tare groaznic ca unii dintre noi sa se manifeste pe forum intr-un fel si in viata de zi cu zi sa fie altfel. Nu pot concepe acest lucru. Daca avem frica de bunul Dumnezeu, caci EL este singurul nostru judecator, nu am putea face acest lucru. In viata am pierdut mult datorita faptului ca am spus ce am gandit in fata, fara ocolisuri si nu am tinut cont ca vorbesc cu persoane sus puse, fata de care trebuia sa fiu atenta cum ma exprim. Nu-mi plac barfele si nu-mi plac mincinosii. De foarte multe ori, doare si adevarul, ca neadevarul nici nu are rost sa mai comentez, ca doare. Cu trecerea timpului, ajungand sa-l cunosc mai mult pe Dumnezeu, am lasat orgoliul, mandria, dreptatea mai la o parte. Dreptatea nu ni-o putem face singuri, dreptatea este in mana lui Dumnezeu. Am invatat multe de cand am intrat in acesta familie virtuala. Citind multe carti cumparate din manastiri, am ajuns sa gasesc raspunsuri la multe din intrebarile pe care mi le puneam. Mesajele mele, daca ati observat, nu sant replici, doar marturisiri prin ceea ce viata mi-a dat prilej sa trec. Nu am timpul necesar sa citesc toate topuri deschise pe Forum, insa cand am timp, citesc cu drag si mi-am format o parere la modul general despre fiecare in parte. Simt dupa exprimarea fiecaruia, sufletul si personalitatea celui ce scrie. Sant o fire deschisa, prietenoasa, sensibila, cu multa intelegere si rabdare, atat pe forum cat si in viata de zi cu zi. M-as bucura sa stiu ca si voi ma simtiti la fel ! Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:11:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.