![]() |
Momente vesele:))
Aceste versiuni se vor ficționale,pure interpretări într-o manieră ușor dusă în zona pamflet/ parodie,ca să ne mai destindem. Deci tratați că atare…. 1.Discurs tip Elena Lasconi (parodie) Hei! Bună, vă pup,va iubesc! Eu sunt o femeie și vreau să demonstrez românilor că putem învinge.Da,vom învinge și vom alege calea democratică.Vreau să știți că după ce voi ajunge eu președintele României fiecare mamă va rămâne cu 500 de lei în buzunar,in plus la salariu. Da , pentru că eu știu ce înseamnă să fi mamă.Romania are nevoie de o schimbare,are nevoie de o femeie puternică.O Românie pentru toți,nu doar pentru unii.Daaa! Yeeey!Vă iubesc!Hei!Te pup!Hastag Bla Bla…. Eu in calitate de președinte voi dărui Ucrainei chiar locul nostru in NATO și Uniunea Europeană, pentru că trebuie să facem orice să ajutăm Ucraina. Noi suntem oricum un stat care vom intra in Statele Unite ale Americii, fiindcă partenerul nostru ne va primi la el, și vom fi protejați. 2.Discurs tip Călin Georgescu (parodie) Eu am răspuns acestei chemări a poporului român de a distruge reptilienii și a dărui acestei națiuni darul ființei mele divinizate de umplerea cu sanctuarul dacic al conștiinței tracice ascunse in Bucegiul realității subtile. Poporul meu m-a chemat din dimensiunile adormite ale conștiinței sacre ce zace înrobită de Globalism și apă îmbuteliată. Eu voi ridica din jugul glutamatului monosodic întreaga Românie și voi interzice orice antenă și sateliții de pe teritoriul Daciei Libere. Țara se va numi Traco-Geția iar capitala o voi muta la Căciulata, unde îmi voi ridica sediul ,direct pe Glia Oltului, întrucât eu pot respira sub apă fiindcă mi-am dezvoltat branhii,pe care toți românii le au din naștere,dar sistemul corupt vi le-a îndepărtat imediat după ce v-ați născut. Apa este sacră dragi români,iar noi ne vom muta să trăim în apele patriei, întrucât înainte să fim oameni am fost toți românii sirene. De aici a creat divinitatea omul modern,care a fost primul om și primul român. Noi toți am evoluat din sirene,care au trăit în apele României. Iar dacă vrem să scăpăm de sfârșit lumii terestre, trebuie să ne întoarcem înapoi în Apă Primordială. Dragi români,nu există aer, aerul este o minciună.Noi respirăm prin trăirea vie a conștiinței naționale,iar ceilalți sunt doar niște entități nonumane care vor sa ne distrugă fiindcă suntem ultimele ființe vi din univers. 3.Discurs tip Sosoaca (parodie -scuzați limbajul,dar trebuie să păstrăm parametrii originali.Totusi la ea este mai greu sa creezi ceva mai amuzant decât este ea însăși in realitate) Jos labele de pe țară mârșavilor. Ați omorât peste 250 de milioane de români înainte să se nască și ați vândut țara evreilor. Am să depun în instanță 68 de dosare ca să vă scot din această țară și să vă exilez în Europa satanică pe care o serviți. Toți suveranistii m-ați trădat pe mine și pe poporul ce și-a pus speranțele în voi. Voi nu vedeți că vor să mă distrugă, să mă interzică.Dar nu pot ei sa închidă gura Dianei Sosoaca.Rusine! Poporul român vă vede și se va trezi. Criminalilor, hoților, ați jefuit țara de milioane de ani,de când sufletul românesc a trăit aici înaintea dinozaurilor. 4.Discurs tip George Simion (parodie) Bună ziua dragi români,ne îndreptăm spre Ciocănești,unde am deschis primul sediu al persoanelor LGBT suveraniste, și urmează să mergem în Balotești unde vom înființa in zilele următoare un centru de distribuție național și cercetare a cannabisului in scop curativ, 100% cu capital romanesc și culturi ecologice din țară. Să nu măi zică lumea că George Simion este pro rus sau alte afirmații neadevărate, dragi români. George Simion și AUR este un partid cu adevărat progresist,nu USR. Deasemenea voi discuta zilele următoare cu Donald Trump și vom propune ca șefia NATO să treacă progresiv spre Romania, după care ,eu George Simion vă promit că voi merge in calitate de prim ministru la Moscova și îi voi cere, nu de fapt îi voi impune lui Putin să cedeze României, Republica Moldova, Ungaria și Țările Baltice, care în urma discuțiilor avute cu reprezentanți din aceste state,toate și-au manifestat dorința de unire și alipire la România Mare,iar Ucraina, fiindcă mi-a interzis să pășesc pe teritoriul ei, și nu au vrut să fie frații noștri,nici nu mă vor,o voi face cadou lui Putin, dacă nu vor dori unirea cu Marea Romanie. Repet tratați ca atare,este un pamflet, creat așa haz de necaz, că toată lumea este prea încordată. |
Mai rau ca-n 46
Ciuma rosie reconfisca revolutia bunului simt de la urne, asa ca-n 46 si-n 89 dupa 22 decembrie. Castiga nu cine numara ci castiga cine renumara. :71:
Purcelasul agresiv ce se arata foarte bland la inceput sfatuit de Pinochio mefistofel, dupa ce a uneltit sa iasa in turul 2 cu Georgescu si n-a izbutit decat apeland la masa verde a CCR si AEP - Toni Grebla, vrea sa rastoarne vointa populara bagand tara in haos dand foc Romaniei de sarbatori aruncand vina pe ”extremisti” si LQGBTisti! Nu va speriati, daca CCR va schimba rezultatele alegerilor, Calin Georgescu va castiga enfanfare! Bineee Toni esti tare... avem o adevarata democratie coloniala bananiera de mana a treia cu cetateni europeni de rangul 2, capsunari si sparanghelisti. Propun desfintarea CCR si trecerea lui in mana poporului alegator care este defapt adevaratul suveran conform constitutiei! Iata cum la final de mandat Iohannis si CCR-Toni Grebla au aruncat tara in haos!!! Decat sa lase puterea in mana lui Dumnezeu si a poporului au preferat sa dea foc Romaniei si sa arunce pe crestini ca Nero. Cica au renumarat ei corect, doar ei, Toni si complicii!.. si le-a iesit lor Ciolacu. :21: Au gandit USLamistii cum sa refaca ei alianta PSD-PNL si sa-l scoata pe Ciolacu presedinte si sa guverneze apoi cu UDMR si minoritatile si sa sustina ca nu s-a intamplat nimic, sa musamalizeze votul rastralmacind rezultatele... apoi sa arunce tot raul pe suveranisti ca-s extremisti, pe LGBTQistii USR vrand sa continue drumul lor de capul lor spre UE si spre NATO ca nebunii. Nu va puteti acoperii faradelegile si ticalosiile cu sloganeala pro UE-NATO, mintind ca cineva ar vrea roexit ca sa va realeaga mereu pe voi dupa ce invartiti gogorita extremista si putinista. Vaa ca tzepuitzi folosind institutiile impartiale ale statului pe care le controlati prin santaj si mita cu salarii si pensii speciale ca niste tirani teroristi si vorbiti de democratie? Sunteti de rasul universului cosmic. Daca nu furati si tine nebunia asta la massmedia platita de voi o sa se crape pamantul si o sa va inghita cu CCR, AEP si cu presidintie si cu guvern cu tot. E cea mai buna gluma din ultima 100 de ani. Cica au renumarat si le-a iesit voturi mai multe pentru Ciolacu adica s-a furat la numarare fiindca USRul sunt hoti. Cat de penibili vreti sa ajungeti? Cat de tare va iubiti voi privilegiile si salariile si pensiile speciale nesimtite la maxim? Oare chiar sunteti atat de nebuni incat sa intoarceti rezultatul turului 1 in favoarea lui Ciolacu? N-am crezut insa vad ca nu va opriti. Dati iar lovitura de stat reconfiscand tara de la popor. Chiar va rog, deoarece Lasconii e ca si batuta in turul 2 dupa parlamentare si competitia nu mai avea niciun sens. Acuma ca sa redeschide competitia pentru turul 2 vom avea un adevarat mortal combat intre Ciolacu si Georgescu! Sa vedem Ciolacule daca ai curajul sa nu te retragi dupa ce ai facut declaratii electorale si ti le-a si postat pe facebook. Citat:
Sa-i vezi imediat dupa decizia CCR de schimbare a ordinii cum incep televiziunile aservite sa demonizeze pe ”extremistul” Calin Georgescu impreuna cu toata masmedia din UE-NATO, rugandu-l pe Ciolacu sa nu se retraga... justificandu-se ca nu pot ei lasa Romania pe mana extremismului pro putinist. Pai voi sunteti mai rai ca putin dupa mascarada asta, defapt de fix aceiasi teapa comunistoida terorist tiranica impostoare ca el si Bidon care si-a gratiat copilul! Ce monstru!??? |
Citat:
|
|
Citat:
Nu-s extremist insa nu pot sa mint ci sunt nevoit sa marturisesc cinstit de ce aleg optiunea Calin Georgescu si nu Lasconi ca poate e de folos cuiva sa stie adevarul istoric asa cum il inteleg si-l cred, ca nu suntem noi românii niste criminali cruzi si iresponsabili cum vor sa ne scoata pentru ca ne straduim sa respectam adevarul. Pe de alta parte nu noi trebuie sa mergem sa ne integram in Europa si in Nato ci ei trebuie sa vina sa ia Lumina de la tara stralucirii, asa ca n-am cum fi pro UE sau NATO si nici pro Rusia sovietica sau Putinista ci sunt pro Romania ca un strain iubitor de adevar Adevarat desi sunt bastinas. Nu pot sa aleg pe credincioasa anticomunista Lasconi pentru ca nu se poate dupa ce v-ati certat si sunteti la cutite sa va pupati intre voi in interes de parvenire si de mentinere la privilegii uitandu-va faradelegile si pacatele doar pentru ca acum aveti pe cine arunca vina, pericolul gasindu-l drept raul cel mai mare cand defapt domnul Calin Georgescu nici nu stiu daca are vreun schelet in dulap, in timp ce uniunea anti Calin Georgescu e plina de scheleti si culmea, ajutati de massmedia vor iar si iar la guvernare dupa genocidul nu din 40-46-57 ci asta din anii 2000-2024 cand ei s-au aflat la guvernare dovedindu-se deja prin fapte nu numai prin vorbe ca fiind mult mai extremisti ca orice extremist... si culmea vor la guvernare si vor si presidintia si sa continue sa bage tara in haos si indatorari, dand foc Bucurestiului, noua Roma si aruncand vina pe crestini, pe suveranisti. |
Citat:
Totul contra costul de a i se șterge datoriile publice - adică la stat către noi contribuabilii postului PRO care a înspăimântat românii cu pericolul Vadim. Nu cred că vor mai pune românii botul, dar șansele cele mai mari le are Lasconi fiindcă 90% din presă e cu ea, de abia când presa nu va mai avea nicio influență mare românii se vor elibera. Singurele vești bune e că de la anii 90 când tvr manipula și se uitau 80% dintre români la tv acum a scăzut piața la 20% care se uită și pe măsură ce va înainta iarna demografică tinerii scapă de tv. |
Dacă cineva dorește să voteze conform Bisericii Ortodoxe Române,mai jos vă las in linkul privind recomandările oficiale ale BOR
https://ziarullumina.ro/actualitate-...le-194171.html Deasemenea ofer opiniile fostului purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române cu privire la afirmațiile esoterice/masonice/oculte lui Călin Georgescu. https://www.euronews.ro/articole/vas...-tot-timpul-po https://www.digi24.ro/alegeri-prezid...eligie-3031413 https://adevarul.ro/stiri-interne/so...n-2406048.html |
Citat:
Citat:
* Vasile Bănescu (287 de voturi "pentru" și 38 "împotrivă") - membru titular (din partea Guvernului); Deci Vasile Bănescu e un oportunist, un nesimțit care a umblat toată viața lui după funcții, face cumul de funcții ia bani și de la Trinitas tv și de la CNA, nu e undeva pe soclu unde dă lecții. |
Din Tâmpeniile oportunistului Silă Bănescu
Anghel Buturugă: Nu Iohannis trebuia să-și ceară iertare... Un fost purtător de palavre de pe Deal zice că rugăciunea e doar personală, nu etnică sau colectivă. Ai zice că omul n-are habar de liturghie sau de expresia bisericească ”rugăciune de obște” „Când te uiți la cum încearcă „lumea bună” să facă agitație anti-CG, nu poți să nu vezi cât de jalnic e totul. Hateri anti-ortodocși care s-au trezit pravoslavnici peste noapte, agitați incontinenți care s-au lipit de cele mai scabroase sau ridicole personaje politice autohtone și care acum dau lecții de discernământ, ipocriți superiori care dau gherle as they speak…”, scrie publicistul Anghel Buturugă pe Facebook, exemplificând: „Un scurt exemplu din zona „noastră”: Un fost purtător de palavre de pe Deal zice că rugăciunea e doar personală, nu etnică sau colectivă. Ai zice că omul n-are habar de liturghie sau de expresia bisericească „rugăciune de obște” |
Citat:
”Astazi iar la telejurnal, astazi iar, la telejurnal, am mancat cascaval...”, pe vremea aia era televiziunea ”noastra”, acum toate sunt televiziunile lor. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:12:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.