![]() |
Citat:
Mai degrabă tu semeni cu un manager prost care încearcă hei-rupuri de ultim moment, făcând improvizații, trăgând de angajați până cedează, punându-i să facă lucruri care nu sunt în fișa postului doar ca să acoperi niște goluri în altă parte și creezi probleme dincolo. După ce unul lucrează mai mult de 8 ore pe zi 7 din 7 uneori ca să plătească jegului de stat taxele nemeritate și neregăsite în investiții să-l mai arunci la lucru și în timpul lui de odihnă, mi se pare de o nesimțire crasă. |
Citat:
|
Citat:
Ți-am mai spus unii sunt prea munciți, alții sunt bolnavi și nu pot veni la voluntariat, nu poți obliga, nu are rost să aduci lume care încurcă neștiind nimic și pierzând și timpul pt că resursele de hrană și cazare, sunt limitate. Eu nu o să am deziluzii findcă AUR nu va fi lăsat niciodată la putere și niciun alt partid suveranist, s-a trasat linie și România a căzut în zodia satanei ca și după al doilea război mondial, doar că acum nu va mai fi creștere demografică ci stârpire prin taxe și alte juguri. |
Citat:
Doar nu poți să zici că li s-a rupt ăstora sufletul de grija românului, decât dacă ești plecat cu capul. Citat:
|
Citat:
Există chiar similitudini între sistemul lui Ion Iliescu și sistemul Muccifer-Bolojan, ambele au dat lovituri de stat, ambele controlează presa audio-vizuală, ambele benificiază de mase amorfe de imbecili care votează crezând că ei sunt cei mai deștepți, cei mai cultivați, populația urbană. Votanții lui Iliescu în 1990 sunt strămoșii votanților usr-pnl de astăzi, și ăia erau majoritatea tineri în 1990 aveau 20-30 de ani și nu voiau bani, nu voiau valută ci pe Petre Roman și aluzie la revoluția sexuală, ăștia de acum vor banane și blugi. Nu degeaba era sintagma cu popor de tâmpiți a lui Țuțea care s-a dovedit de mare acuitate. |
Observ, Iorest, că atunci când cu argumente nu reușești să-ți atingi scopul de a convinge, recurgi la "bâtă" – un limbaj agresiv, jignitor, caracteristic, de altfel, partidului pe care-l susții cu înflăcărare. Și nu te mulțumești să lovești doar în interlocutorul de pe forum, ci jignești peste jumătate dintre români, respectiv pe cei care – tocmai de frica pe care tabăra cu care te identifici și de la care te-ai molipsit, din nefericire, de ură – au preferat să voteze pe oricine altcineva.
Mai demult, un astfel de comportament pe forum ducea destul de rapid la banare. Acum pare să treacă neobservat, probabil că nici măcar adminii nu prea mai citesc acest forum... decăzut. P.S. Petre Țuțea i-a "alintat" pe votanții lui Iliescu de la 20 mai 1990 cu adjectivul "idioți", cel de "tâmpit" atribuindu-și-l sieși, cu referire la cei 13 ani de temniță zădărniciți de opțiunile politice ale românilor. Este, însă, o diferență între acei votanți și cei care acum au votat respingând U.R.A. Părerea mea. |
Citat:
Iar asupra loviturii de stat eu nu cred ca a fost asa ceva. Dar stiu ca tu crezi. Pur si simplu numarul de vizualiari a lui CG a crescut vertiginos, si nu ar fi putut un om oricvat de talentat sa il genereze. A fost omul potrivit asociat cu nevoia rusilor, adica a avut si talent,dar si sustinere. Daca nu interveneau rusii cu postacii, atunci da, era lovitura de stat . Daca altcineva fi avut macar a zecea parte din sustinerea extra care a avut-o el, si un discurs echilibrat si critic ,castiga detasat. asa ca statul roman s-a aparat cum a putu,neavand o lege pentru acest caz. Am tot respectul pentru CG ,un mare talent, a adus discursul crestin in viata publica, dar fara sprijinul logistic al rusiei nu ajungea pur si simplu cunoscut.Nu putea statul sa se predea ,doar pentru ca cineva a fost mai rapid cu tehnologia. Eu cred ca jumate din votantii sau fii votantilor lui Iliescu., ma refer la cei de la sate, din psd-ul traditional,sarmani ,s-au dus la AUR. E drept ca cealalata jumatate de la oras,batranii ,s-au dus catre PNLSDSR. Eu nu as indrazni sa fac poporul roman tampit ,indiferent cu cine voteaza.Nici macar cand au votat cu nazistii germanii nu au fost tampiti, ci fermecati,frustrati .Poate ca Tutea a zis-o vazand unde a dus comunismul si cat a degradat el conditia umana, si modul in care comunismul a prins la cei saraci ,dar tot poporul ala de tampiti a facut si revolutia. Si in plus nu era elogiul lui iliescu,ci constatarea mortiii urii mele fata de un om. Adica un poreludiu a aceluiasi sentiment care o sa il ai si tu peste 20 de ani,cand o sa constati ca i-ai urat degeaba pe unii,si ai sperat degeaba in altii. Cum esti tu acum eu eram cu CDR-ul acum 30 de ani, aceiasi revolta,aceiasi ura fata de cei care ne furau viitorul atunci psd-ul,aceiasi incrancenare cu care ne lasam manipulati in iluzoriile solutii. Intre timp am vazut ca nici cei ce ii sustineam nu erau asa de buni,nici cei ce ii uram nu erau asa rai, ca politica este doar desertaciune, daca nu faci un mic bine in jur celorlalti. Deci singura mea politica acum este pentru cei ce fac bine aproapelui ,oriunde s-ar afla ei,de o parte sau alta. |
Citat:
Citat:
Vezi că în 2025 și Șordan creștea vertiginos pe aceiași algoritmi, deci îți arăt cât de falsă și ticăloasă e teza asta. Sistemul securistic din statul român s-a apărat. Citat:
Citat:
Citat:
Nu cred că tu ai prins CDR-ul, tu ai maxim 20-25 de ani. |
Citat:
E drept ca si nemultumirea lor e mare, pentru ca pe undeva ei constata ca nu e in regula si de aceea este agresivitatea asta generala. E o generatie care se cauta. Dar asta se va mai stinge dupa ce vor trece si ei printr-un sir de deziluzii , si vor invata ca nu de la politica trebuie sa isi ia lumina , ci de la bucuria simpla ca ai cu cine schimba o vorba pe net ,ca cineva te asculta si iti raspunde. De aceea nici nu ma supara agresivitatea , ci doar ma necajeste ca i-o triggeruiesc. Poate si discursul meu sa fie cumva agresiv sau dezordonat, eu insa doar spun ce gandesc, de ce nu ne am lua fiecare asa cum suntem? |
Citat:
Când repeți aceeași greșeală de 35 de ani cum te numești ? Știi cum definea Einstein prostia ? Observ că nu faci remarci despre ura lui Iustin Dumitru față de Iliescu, care fie între noi vorba nu mai apărea în spațiul public de vreo 10-15 ani, deci cam era oale și ulcele. Tocmai ăsta de ne făcea nouă apanajul echilibrului, propagă ură, când a murit un ins care nu mai făcea rău de mult, dar tîlharul de Băsescu care e tatăl sistemului ticăloșit de astăzi și a nenorocit multă lume care a făcut pușcărie nevinovată din cauza lui sau a avut probleme de trai e bine mersi cu privilegii. Citat:
Citat:
Da boss s-a parafrazat https://jurnalul.ro/editorial/tutea-...ti-619343.html |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:34:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.