![]() |
:cool:rebelu si marilena sunteti:cool:
|
Citat:
spor la treaba si Doamne ajuta! |
..nu mai fi bre asa speriat,deranjat, am vrut sa zic ..cool(de aceea omuletul cu ochelari,inseamana acelasi lucru)...sunt in asentimentul tau..eu am vreo doi.puradei ...si sper sa mai am inca pe atat.Inca o data nu lua expresiile mele ca pe o lipsa de neseriozitate..ma adresez voua ca si fratilor mei..asa sunt eu mai familiara.
|
Citat:
iarta-ma. Doamne ajuta! |
:)..copiii sunt pe alte site-uri...sau cu cartea de povesti in mana....nu te mai speria atat de tare...este o tara libera si democratica......cat este pasnic la noi e binevenit(zic si eu ca Mircea lui Baiazid)
|
...stiti atatea lucruri dar numai pace nu stiti sa semanati.......
|
Citat:
se vede ca nu stii cat de repede poti cadea in cursa. pacea se seamana dar nu se risipeste. nu te poti impartasi oricui. sunt lucruri pe care nu le poti spune oricui. stam si defaimam chiar noi pe calugari in fata lor. si ne asteptam sa-i facem sa vada lumina. crede-ma ca prefer sa fiu in garda decat sa fiu prins cu garda jos. habar n-ai cat e de periculos pentru suflet aceste lucruri. radem, glumim, dar sunt lucruri serioase peste care nu poti trece cu atat usurinta si chiar nepasare. stim atatea lucruri si de aceea ne pazim. tu poate te crezi puternica. sa dea Domnul sa fie asa. eu unul ma feresc de inveninari, de sminteli si de cei care le seamana cu darnicie chiar si aici pe forum. nu ma intereseaza universalizarea religiei si de aceea crede-ma ca nici unul care vine sa se contrazica cu mine in privinta adevaratei credinte nu este bineprimit. totul pana la credinta. punct. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Zici de Stefan cel Mare? pai istoria prezervativului incepe de acum 1000 I.H. Si este mentionata si onania ca mod de a evita procreea in Biblie. Si cum avea sa moara Stefan cel Mare? O fi murit femeile cu care a avut nenumarati copii (dar fiind putin semnificative nu au fost mentionate in istorie). As dori sa stiu ce inventii s-au facut pe acest topic? |
Citat:
raman la parerea mea. orice ati face - e un pacat sa te feresti a face copii. prin orice metoda. si daca nu credeti, intrebati-va duhovnicul. Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:18:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.