![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Plansu
Ce multa potignire aducem uni dintre noi aici unde ar trbui sa fie sfintenie si curatenie si nu datu cu parerea , Pentru ca nu sitem noi acei ce cunoatem adIncul inimi fratilor nostri .caci cu datu cu parerea ba ca vine PLInsu din mIndrie ba ca vine din partea deavolului , Dar cine ne da dreptu sa judecam noi sau sa smintim pe unul care sa intors din pribegie de prin lume si sa adus aminte de casa parinteasca cu multa mIncare din belsug pt. toate slugile Tatalui sau si vine cu parere de rau si cere iertare sii pare rau ca nu a ascultat. Si noi acum Cind el sa trezit si se caieste cu lacrimi Il apucam sal sfIsiem cu judecatile noastre , Mai bine ar fi sa dam safturi ca sa se caiasca toti inclusiv eu mul pacatusu de timpul perdut si far de rod si sa nu oprim izvorul lacrimilor de cainta si de smerenie ca numai Bunul DUMNEZEU cunoaste Tainele sufletului si adincul Inimi si EL ne iarta ca un Parinte mult INDURAT,
Va rog din adincul sufletului meu sarman si pacatos sa nu va suparati pe mine si sa nu o luati in nume de rau ce am scris ca nu am scris cu dusmanie ci cu dragostea adevarata si frateasca Intru Domnul si MIntuitorul Nostru Hristos Fiul Tatalui ceresc , cel nascut din preacuata si mult milostiva StapIna noasta amin amin amin+++ +++ +++ +++ Miluiestene Doamne Dupa mare mila ta si dupa multimea Indurarilor Tale si nu ne perde pe noi cu multimea pacatelor noasre ce ne iarta ca bun si milostiv si ibitor de oameni Esti amin |
Si eu am plans la liturghie in Decembrie anul trecut. Parintele graia atat de adevarat cand a spus ca ”...si atunci plansul s-a adeverit ca fiind al Lui, si intreaga lui maretie scatofila se ivi peste prohod” incat nu m-am putut abtine sa nu plang si eu. Vazand ca plang, a plans si vecinul meu Vasile care venise cu mine la slujba, apoi sotia lui si fratele sotiei lui. Apoi un tanar ne-a intrebat de ce plangem si i-am spus si atunci a inceput sa planga si el, asa ca acum eram cinci. Si se uita toata biserica la noi cum plangem caci eram mai aproape de Domnul, si randul din fata noastra a inceput in el sa planga o doamna mai in varsta. Am iesit afara ca nu mai puteam si nu voiam sa ma vada lumea cum plang, iar cand m-am intors, Vasile plangea cu o tanara de 16 ani in brate, inghesuiti intr-un colt. Fata plangea mai abitir decat Vasile si printre sughituri am incercat sa aud ce striga, dar deja plangea intreaga sala. Plangea preotul, plangeau cei veniti la sfanta slujba, plangeau pana si doamna cu domnul care vand lumanari la intrare care este acolo sa vanda lumanari care este. Si n-am mai rezistat si l-am luat pe Vasile in brate, plangand acolo cu el, cu mucii curgandu-mi peste obraji, formand cute de lichid deasupra buzelor, iar Vasile nu voia sa-i dea drumul fetei care striga si plangea cu el deasupra ei. Pana la urma a venit sotia lui Vasile si l-a tras de acolo ca sa nu mai planga fata si ne-am linistit cu totii.
La picioarele noastre, o mare de Kleenex mototolite, umplute de lacrimi. Nu e rusine sa plangi cand crezi intr-u Domnul, caci pentru El plangi cand plangi. TOtul e sa plangi plangand intr-u credinta, caci intr-u credinta plangi. Doamne ajuta! |
Citat:
Tu esti sigur ca erai intr-o biserica ortodoxa?? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
din cate mai stiu eu, lacrimile de la rugaciune sunt de 2 feluri ... iar unul este de la firea umana ... nu este un dar al Duhului Sfant
asa incat nu e bine sa ne "incredem" in toate lacrimile de la vremea rugaciunii |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:08:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.