![]() |
Pai tocmai de aceea draga Erzbet lasam parerea noastra la o parte si mergem de ne informam la Sf. Parinti care iti spun cu siguranta ca au scris despre TOT, nu au lasat nimic la voia intimplarii( tot ce ne defineste ca robi ai lui Dumnezeu, toata viata noastra EI AU TRAIT-O ( inclusiv de la mobile de care nu ne mai desprindem la bombe nucleare) si deci sa luam aminte la ce spun ei, iar ei tocmai asta spun ..sa ne lasam de prostii, de jocurile imaginatiei sau ca stim noi mai bine, a sentimentelor scapate din friu si sa le urmam sfaturile cu precizie ...asta in caz ca vrem sa ne mintuim
|
Citat:
Ai dreptate nu prea are rost discutia noastra!:rolleyes: |
Citat:
|
In primul rand, asa cum eu nu stiu(pentru ca nu am de unde) ce si cum ti-ai ingrijit cainii, nu mai face speculatii mea si a cainelui meu. Nu e lauda ce ai facut insa e jignire . Am facut o speculatie datorita modului tau egoist de a prezenta lucrurile.(cand ai spus ca oaia nu este nimic mai mult decat un aliment, spre exemplu). Nu am de gand sa iti dau lamuriri, pentru ca in ciuda faptului ca ai un bagaj de cunostinte despre caini atat de mare, totusi se pare ca ai ignorat faptul ca exista mai mutlte rase de caini domesticite, care nu ar supravietui afara. Chiar am precizat mi se pare ca am bichon maltez... nu voi vorbi despre sensibilitatea acestei rase si predispozitia racelii la plamani, pentru ca deja stii. Este egoist sa tii un hasky, ogar, caine lup, in apartament. Banuiesc ca stiai deja ca o catelusa necastrata dupa varsta de 10 ani este predispusa la cancer. Ai citit prea multe in ziar despre faimoasa Trouble si ai idei preconcepute :) Te felicit din tot sufletul(serios, lasand la o parte orice ironie) pentru modul sanatos in care ti-ai crescut cainii.
|
:Dcristiboss ordinea in care ai asezat membrii familiei tale m-a facut sa zambesc,desigur cainele nu este primul in ordine ierarhica..te-ai cam grabit.:cool:
|
,..ne cam pierdem in conversatii inutile...este rau sa euthanasiem cateii multi fara stapan,maidanezii?Eu consider ca in felul asta capitala va fi mai curata.Doresce asemenea ca politia comunitara sa vegheze ca cei care intr-adevar iubesc aceste necuvantatoare si poseda unu-doua, sa curete dupa ele pe strada,..ca le dreseaza sau nu ,ca le fac pedichiura,ca le fac nunta la catei.. asta-i treaba lor..De fapt ma intriga lipsa de respect pentru ceilalti oameni a celor care au caini.Eu imi iubesc copiii,acolo unde ei strica ceva -un leagan,sparg un geam, eu repar..asa si cu proprietarii de patrupede..cei de talie mare BOTNITA,lesa obligatoriu,locuri special amenajate.maturica si faras,punga.Daca asta se va respecta restul e parfum..nu ma mai intereseaza..fiecare cum isi asterne asa doarme sa creada fiecare ce vrea ca se mantuieste cu tot cu caine,prin caine ...s.a.m.d.p
|
Citat:
SPUNE-MI SI MIE DAR VREUN SARAC AI IMBRACAT? DAR LA CASA DE COPIII AI FOST ? DAR LA AZILE PT. BATRANI AI FOST? SI EU IUBESC ANIMALELE SI AM AVUT SI EU DAR TOTUSI ESTE O DRAGOSTE EXAGERATA PT. ANIMALE PE CARE EU NU O INTELEG. NU AM NIMIC IMPOTRIVA CU CEI CARE IUBESC ATAT DE MULT ANIMALELE , DAR NU TREBUIE SA-I UITAM SI PE CEI NEVOIASI. IARTA-MA DACA TE-AM SUPARAT |
Citat:
Cam ce doreai sa spun despre oaie ca-i prietena mea, ca o iubesc ca sa nu fiu egoist? Oaia este animalul meu preferat dar in esenta ea este un aliment sau un furnizor de imbracaminte. Nu pot sa-i declar dragoste fripturii mele sau pluoverului! Cred ca m-ar baga in camase de forta! Printre ciinii mei exista si un Pudel cu inaintasi celebrii si medalii. Dormea afara cu ceilalti ciini minca la fel cu ceilalti, umbla prin ploaie dupa mine ca si ceilalti! Iar chestia cu castratul:D bine ca nu esti tu cea care decide pentru ca barbatii dupa 45 de ani sint predispusi la cancer de prostata:rolleyes: Asta ar insemna dupa tine sa ne castreze pe toti preventiv? Habar nu am cine este sau ce este Trouble si un ziar romanesc nu am mai vazut de f. mult timp!!! Totusi nu inteleg de ce ma feliciti? Pentru ca vad in animal ceea ce este si ii ofer ce are el nevoie? Daca da atunci fa la fel! Iar daca nu poti..nu-l mai chinuii, da-l cuiva care poate. |
Citat:
|
Nu Mirela tare este ca toata intelegerea de care sintem capabili pentru o alta religie pentru pacate strigatoare la cer, pentru orice, dispare cind este vorba de ciine/pisica!!!!
Si asta se intimpla doar din cauza ca respectivul patruped are rolul central in viata noastra nu Dumnezeu. In "apararea" lui Dumnezeu, a credintei, nu-i asa rapida reactia ca in "apararea" patrupedului! Eu sper pentru cei orbiti sa-i ajute Belo prin vami! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:00:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.