Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   george becali (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2332)

Mirean 14.09.2007 19:09:03

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again
pentru mirean:
dar oare felul cum a luat banii acel calugar de la athos corespunde moralei crestine?:rolleyes:
cu totii avem bune si rele...

Nu inteleg... Care calugar? Care bani? Cum i-a luat? Te rog, lamureste-ma! ???

alexandra28again 14.09.2007 19:12:21

intr-adevar nu rimeaza dar rimeaza cu felul in care esti judecat in societatea din ziua de azi.
asta ar fi doar o mica gafa a domnului becali...sunt altele mult mai groase:)
sa nu uitam totusi ca si prostituatele au putut deveni sfinte,si talharii...ideea este ca are acolo o samanta care ,din pacate creste printre spini.poate il va ajuta Dumnezeu sa o ia pe calea cea buna

ancah 14.09.2007 19:12:58

Citat:

În prealabil postat de cozia
Citat:

În prealabil postat de ancah
A mai spus, ca i s-a interzis construirea de noi biserici;

Aspectul asta mi se pare foarte bizar si curios. De ce oare BOR ii interzice sa construiasca????? o avea de a face cu planificarea teritoriala, insa Jiji nu e prost , ca altfel nu facea bani cu carul, si deci cunoaste daca locul unei noi biserici este potrivit si va da nastere la noi comunitati crestine

cozia, se poate specula inclinatia naturala a romanului spre credinta.
Interdictia a fost facuta, ca sa nu foloseasca in scopuri electorale. Nu as fi stiut, daca nu ar fi declarat la tv.

alexandra28again 14.09.2007 19:13:12

Citat:

În prealabil postat de Mirean
Citat:

pentru mirean:
dar oare felul cum a luat banii acel calugar de la athos corespunde moralei crestine?:rolleyes:
cu totii avem bune si rele...

Nu inteleg... Care calugar? Care bani? Cum i-a luat? Te rog, lamureste-ma! ???

am lasat linkul intr-un alt mesaj cu filmuletul

http://www.youtube.com/watch?v=lljulvQ0pEI

Mirean 14.09.2007 19:13:50

Citat:

intr-adevar nu rimeaza dar rimeaza cu felul in care esti judecat in societatea din ziua de azi.
asta ar fi doar o mica gafa a domnului becali...sunt altele mult mai groase:)
sa nu uitam totusi ca si prostituatele au putut deveni sfinte,si talharii...ideea este ca are acolo o samanta care ,din pacate creste printre spini.poate il va ajuta Dumnezeu sa o ia pe calea cea buna

De acord...frumos spus! :) Chiar mi-a placut asta! :)

Mirean 14.09.2007 19:16:23

Citat:

Citat:

Citat:

A mai spus, ca i s-a interzis construirea de noi biserici;

Aspectul asta mi se pare foarte bizar si curios. De ce oare BOR ii interzice sa construiasca????? o avea de a face cu planificarea teritoriala, insa Jiji nu e prost , ca altfel nu facea bani cu carul, si deci cunoaste daca locul unei noi biserici este potrivit si va da nastere la noi comunitati crestine

cozia, se poate specula inclinatia naturala a romanului spre credinta.
Interdictia a fost facuta, ca sa nu foloseasca in scopuri electorale. Nu as fi stiut, daca nu ar fi declarat la tv.

Nu se poate construi fara binecuvantarea ierarhului! Interdictia este pentru cei care vor sa construiasca din proprie initiativa!

ancah 14.09.2007 19:17:52

Citat:

Ancah, ca si pentru cei din trecut, boierii si carturarii scopul este "cumpararea" mintuirii, dar nu este pentru noi sa judecam cine, ce si cum, deoarece doar Dumnezeu stie!

Mi-e teama, ca acesta "cumparare" e la fel de ambigua ca si ecumenismul.
Nu se pune problema sa judec, canu sunt Dumnezu. Totusi trebuie sa tinem ochii deschisi caci o cer vremurile.

cozia 14.09.2007 19:39:49

Anca de acord si nu ar trebui sa ne apropiem de Biserica numai cind viata ne "smereste" si cutitul ne ajunge la os, insa din pacate deseori asa se intimpla...

ancah 15.09.2007 09:13:33

Citat:

Multumesc, Alexandra, pentru aceasta adresa. Am urmarit inregistrarea si din greseala am apasat si pe alta adresa prezenta pe acelasi site si mare (imensa) mi-a fost mirarea auzindu-l pe Dl. Becali "vorbind" cu cineva, pe care tare mai era suparat.

Vad ca tu pui problema intrarii in politica a Dlui Becali, pentru obtinerea functiei de Presedinta a Romaniei.
Dupa ce am ascultat jumatate din inregistrare, pot sa spun, ca nu mai are sansa la presedintie. Un presedinte nu injura in public. Din pacate cu aceste injuraturi si-a taiat singur craca de sub picioare.
Sa ne imaginam ca ar fi fost ales ca presedintele Romaniei. Ce credeti ca ar scpoatee celelalte tari pe posturile tv imediat dupa numire: benzile cu injuraturi interminabile ale Dlui Becali. Oare chiar ne putem permite asa ceva? Nu cred.

Laurentiu 15.09.2007 10:34:17

SA nu uitam insa ca este mare lucru ca cineva sa fie ctitor cel putin pentru o biserica .Asta inseamna ca este pomenit la toate sfintele liturghii si chiar daca a mai avut pacate il scoate bisericapentru ca se va ruga mereu pentru el.

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:13:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.