ovidiu-s |
25.11.2008 22:57:45 |
[SIZE=3]Aici era vorba despre sfinti nu despre papa.[/SIZE]
[SIZE=3]Psalmi 15.3 “Prin sfinții care sunt pe pământul Lui minunată a făcut Domnul toată voia întru ei” [/SIZE]
[SIZE=3]Psalmi 150.1 “Lăudați pe Domnul întru sfinții Lui”;[/SIZE]
[SIZE=3]Psalmi 88.6 “Lăuda-vor cerurile minunile Tale, Doamne și adevărul Tău, în adunarea sfinților” [/SIZE]
[SIZE=3]Efeseni 1.15 “Drept aceea, și eu auzind de credința voastră în Domnul Iisus și dragostea pe care o aveti catre toti sfintii”[/SIZE]
[SIZE=3]O minune săvârștiă de moaștele unui sfânt:[/SIZE]
[SIZE=3]4 Regi 13.21 ”Dar iată, odată, când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete și, speriindu-se, au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela, s-a atins de oasele lui Elisei și a înviat și s-a sculat pe picioarele sale.” [/SIZE]
[SIZE=3]Că sfinții mijlocesc pentru noi o spune Biblia:[/SIZE]
[SIZE=3]Apoc.8.3 “Și a venit un alt înger și a stat la altar, având cădelniță de aur, și i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă [COLOR=red]împreună cu rugăciunile tuturor sfinților[/COLOR], pe altarul de aur dinaintea tronului”.[/SIZE]
[SIZE=3]Ce spune sfânta fecioară Maria, imediat după Buna Vestire?[/SIZE]
[SIZE=3]Luca 1.48 “Că a căutat spre smerenia roabei Sale[COLOR=red]. Că, iată, de acum mă vor ferici toate neamurile[/COLOR][COLOR=black]”[/COLOR][COLOR=red]. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]Iată cum o mai numește Scriptura pe maica Domnului:[/SIZE]
[SIZE=3]“Stătut-a Împărăteasa de-a dreapta Ta, îmbrăcată în haină aurită și prea înfrumusețată. Ascultă fiică și vezi și pleacă urechea ta și uită poporul tău și casa părintelui tău, Că a poftit Împăratul frumusețea ta, că El este Domnul tău. Și se vor închina Lui fiicele Tirului cu daruri, felei Tale se vor ruga mai-marii poporului. Toată slava fiicei Împăratului este înăuntru, îmbrăcată cu țesături de aur și prea înfrumusețată. Aduce-se-vor Împăratului fecioare în urma ei, prietenele ei se vor aduce ție. Aduce-se-vor întru veselie și bucurie. Aduce-se-vor în palatul Împăratului. În locul părinților tăi s-au născut ție fii; pune-i-vei pe ei căpetenii peste tot pământul.” (Psalmi 44. 11-19[/SIZE][SIZE=3])[/SIZE]
[SIZE=3]Ce spune sfânta Elisabeta către fecioara Maria?[/SIZE]
[SIZE=3]Luca 1.43 “Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine [COLOR=red]Maica Domnului meu[/COLOR]?” [/SIZE]
|