![]() |
Ovidiu,
Stii ca esti chiar simpatic? Tonul tau imi inspira intotdeauna o buna dispozitie molipsitoare. Numai gandul la savarsirea pacatelor nu mi-a stat in sesiune. Pur si simplu pot rezista lungi perioade si fara domnisoare dragute, senzuale care sa te atraga sa musti cu voluptate din fructul pacatului. Mai ales in sesiune. Dar daca stau sa ma analizez bine, poate mandria de a fi luat celelalte note numai de 9 si de 10, m-a facut sa cad in neant la ultimul dintre examene. Si gandindu-ma mai profund, contabilitatea va fi pe viitor painea din care va trebui sa mananc, va fi profesia mea viitoare, asa incat trebuie sa fac ceva ca sa recuperez ceea ce nu am aprofundat de-a lungul primului semestru. Sau ar mai putea fi o explicatie, aceea a volumului mare de materie ce trebuia studiata, dar in timpul semestrului n-am loc de invatat din cauza numeroaselor proiecte stufoase cantitativ pe care trebuie sa le duc si pe ele la bun sfarsit. Insa indiferent de explicatii, n-am nicio placere ca sa ma ratez pe viitor din punct de vedere profesional. Asa ca "trag tare", acum cat inca mai dispun de ceva timp liber. |
Citat:
|
Si fara acel obicei, cu mana dreapta sau stanga sau altcumva.
Ca daca-l practicam, draga veilur, nu mai ajungeam la note de 9 si 10 la primele 5 examene. Cred ca-ti mai ramane argumentul ca am practicat "uraciunea Donului", cum mai e numita masturbarea (ca la ea te referi, cu siguranta) inainte de ultimul examen. Ma crezi sau nu, nu am practicat. Numai un student la CIG, anul II, iti poate spune cat de stufoasa e materia la Contabilitate Financiara Fundamentala ( si apropos, am auzit ca la colegii de la CIG, anul II, ID, cursul de CFF se intinde pe parcursul a doua volume format A4, fiecare de cate 100 de pagini, ceea ce nu mi se pare chiar normal) Cam acelasi volum de munca am avut sa depun si eu pacatosul la examenul de CFF si neajungandu-mi timpul (doar o saptamana avuta la dispozitie pt. asa multa materie-teorie si nenumarate aplicatii) am luat nota pe care am meritat-o... La celelalte examene/colocvii materia a fost doar pe jumatate din punct de vedere cantitativ si nici atat de incalcita, precum la CFF... |
Veilur,
Cand spun perioade indelungate, chiar la asa ceva ma refer. Ca dupa vreun an de zile imi revine brusc si chinuitor dorul de domnisoare dragute, senzuale si care te privesc intr-un anumit fel ce te implora sa treci la a face pacatul carnii cu ele, asta e alta mancare. Uneori ma pot abtine, alteori nu, insa de fiecare data cand nu reusesc sa-mi stapanesc pacatul desfraului carnii, marturisesc cu umilinta parintelui-duhovnic caderea al carui subiect am fost. Insa, atentie, Veilur, daca mai aduci vreodata in discutie pacatul satisfacerii cu mana, voi fi nevoit atunci sa deschid un nou topic pe care-l voi intitula simplu: "Pacatul masturbarii - urmarile practicarii lui in dezvoltarea noastra fizica si spirituala" si chiar te voi mentiona ca sursa a inspiratiei pentru deschiderea noului topic pe tine. Daca te intereseaza pe bune pacatul masturbarii, ia si te documenteaza serios de pe site-ul sfaturiortodoxe.ro: link: http://www.sfaturiortodoxe.ro/masturbare.htm |
Razvane, eu nu te-am citat sa fac referire la tine, am citat pentru a avea un punct de referinta in jurul carui sa ma invart. Asadar imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost ori de ai facut confuzie,(asa as fi crezut si eu daca cineva ma cita si scria ce am scris eu :dozingoff:), dar iti spun ca nu la tine am facut referire, ci am privit obiectiv, dar citandu-te pe tine, :).
Te cred ca nu ai facut pacatul inainte de ultimul examen, si oricum nu trebuie sa suprapui pacatele cu reusitele invataturii, pentru ca sunt destui oameni de stiinta care fac pacate mai mari decat masturbarea, fara sa fie afectati din punct de vedere intelectual. Nu trebuie sa creezi un nou topic despre aceasta tema, este creat unul la sectiunea Homosexualitate ;) Multumesc pentru site, dar am citit de mult acel subiect :D Sper ca m-am facut inteles de data asta :rolleyes: |
Deja esti iertat, Veilur,altfel nici nu se poate printre noi, crestinii.
Dumnezeu sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri. .................................................. ......... Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii! |
[QUOTE-razvan_m]Deja esti iertat[/quote]
Ma bucur! :) |
Eu ma relaxez foarte bine in sesiune, de exemplu urmarind documentare pe youtube.
De exemplu daca dati la search acolo (pe youtube) dupa un user GDHouston, are niste documentare istorice foarte faine. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:33:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.