În prealabil postat de vsovi
iarta-ma shi dumneata, ca shtiu ca te impiedica sa citeshti cum eshti obijnuit, dar tocmai ca are sens cum scriu, dar o sa-tzi dai seama mai tarziu de ce scriu asha... ca are mai multe sensuri, dar eu am vrut tocmai sa nu se incurce sh cu s shi tz cu t ca e mai simplu fara diacritice, ca la a` shi ^ nu are sens ca se intzelege...
dar uite tocmai am citit de pe site de la ce "arhanghel" a aflat Mahomed Coranul:
cica arhanghelul Djabrail, poi daca te uitzi atent, pare ar fi abra de la Avram dar acela era rebotezat ca Avraam, iar j ar veni de la evrei cumva, dar uite ce este scris defapt intre D shi il care vin de la Dumnezeu shi il de la inger, este scris JABRA adica javra, deci de la un inger ce a transformat credintza intr-o javra, o credintza caineasca, dar tocmai aici a vrut sa lovesca deoarece la dumnezeu cainii sunt credincioshi, frumoshi, buni, ascultatori, asculta de stapan shi mor impreuna cu stapanul, dar la arabi ei sunt javre, asha cum a privit respectivul "inger" atat pe Mahomed cat shi pe arabi, intoxicandu-i cu o religie pentru javre, ca ii socotea javre shi nu oameni, adica exact asha cum te face sa devi aceasta carte, inspirata de un arhanghel cica, era defapt un arhicon blestemat care a nalucit milioane de oameni shi un timp de 1500 de ani pana acum... auzi acolo Djabrail..... ca toate se rasfrang catre noi, ca aici se da lupta, ca pe noi nu ne-au inghitzit shi nu o sa ne inghita duhurile lui antihrist din toate vazduhurile shi gogurile shi magogurile de pretutindenea mai domnule draga, ca sa nu primim imparatzia de la Hristos shi sa nu ne salashluim in rai ci sa ne foloseasca drept scalvi shi aici pe pamant shi in iad prin patimi...
|