![]() |
nu sunt o feminista dar aici sunt de acord cu erzbet daca nu existau clienti meseria asta nu avea atata vechime de la cei mai amarati barbati pana la cei mai instariti barbati apeleaza la servicii de genul asta ???
chiar daca nu sunt la subiect aseara la stiri am vazut un subiect de genul<Bordel Online >daca tot a venit vorba ,in care o prostituata ajungea sa fie cumparata si cu mii de euro de catre Barbati nu e de vina cel care vinde "ciocolata" ci acela care o cumpara nimeni nu-i vine la om cu pusca sa-l sileasca sa mearga la bordeie dar asta sunteti voi oameni puternici destepti dar cand vine vb de partea de jos in general de patimi voi sunteti cei mai slabi si cand e vb de alcool si jocuri de noroc etc |
de ce majoritatea oamenilor care merg la biserica sunt de genul feminin chiar un preot zicea la tv ca este dezamagit de prezenta barbatilor la Sf Liturghie
si a zis un lucru ca barbatii sunt foarte superficiali cand vine vorba de credinta |
si de altele as spune eu
|
Citat:
|
Citat:
|
nu m-am referit la toti barbatii si nu am vrut sa judec, dar cand vad ca si in problema asta (prostitutia )tot femeile -s condamnate ...........
in general toti barbatii au aceeasi problema in fond(datorita istoriei si a faptului ca marile descoperiri au fost savarsite de catre barbati si pt ca ei au in continuare multe privilegii )au tendinta sa -si asume niste calitati ca si cum ar fi innascute si prezente la fiecare barbat iar femeia in afara atributului de a naste prunci(care este o minune )ea numai este buna la nimic decat la cratita si nici la aia daca stau bine sa ma gandesc asa gandeste marea majoritate a barbatilor, mai ales cand e vb ca o femeie sa acceada la diferite posturi de conducere si nu numai si nu ar tb pusa asa problema, caci inainte de toate suntem oameni toti si fiecare avem un suflet si da suntem toti pacatosi dar nu toti se simt asa si in special barbatii pt ca aveti aceea impresie despre voi (aici nu ma refer la toti)incat nu puteti lasa garda jos, sa vedeti cum sunteti cu adevarat aveti mandria aia masculina de "macho" nu vreau sa judec ca si eu sunt mare pacatoasa ,dar nu ma cred altfel decat sunt si nu imi atribui niste calitati , care nu imi apartin |
Nicoleta draga, toti suntem o apa si-un pamant, asta ca sa te linistesc. Cat privesc teoriile cu , cratitele si alte cele, ele au apus demult. Cel putin acum avem femei in toate functiile si meseriile, inclusiv in armata, politie,jandarmerie . Eu cel putin, admir si iubesc femeia. Ce nu-mi place mie , ca sa dau un singur exemplu cand femeia sminteste, prezentarea de moda. Totul ar fi foarte normal, dar totul din pacate este facut de femeie ca sa sminteasca. Pai ce moda prezinta femeia, cand ea apare 99 la suta despuiata. Am dat un singur exemplu din alte multe ce as mai putea da de pe strada, din metrou, din autobuz , de peste tot. Nicoleta draga, femeia zilelor noastre doreste sa sminteasca. Asta e mare durere si realitate. In rest totu-i bine, adica revin la zicala"toti suntem o apa si-un pamant".
|
Nicoleta draga, toti suntem o apa si-un pamant, asta ca sa te linistesc. Cat privesc teoriile cu , cratitele si alte cele, ele au apus demult. Cel putin acum avem femei in toate functiile si meseriile, inclusiv in armata, politie,jandarmerie . Eu cel putin, admir si iubesc femeia. Ce nu-mi place mie , ca sa dau un singur exemplu cand femeia sminteste, prezentarea de moda. Totul ar fi foarte normal, dar totul din pacate este facut de femeie ca sa sminteasca. Pai ce moda prezinta femeia, cand ea apare 99 la suta despuiata. Am dat un singur exemplu din alte multe ce as mai putea da de pe strada, din metrou, din autobuz , de peste tot. Nicoleta draga, femeia zilelor noastre doreste sa sminteasca. Asta e mare durere si realitate. In rest totu-i bine, adica revin la zicala"toti suntem o apa si-un pamant".
|
in vestimentatia femei sau a tinerelor intervine si educatia dar si perceptia femeii vizavii de cea a barbatilor adica daca barbatul se uita dupa una cu fusta scurta si cu un decolteu "generos"va avea tendinta ca si ea la r4andul ei sa se imbrace asa si sa arate asa( ma refer la operatiile estetice)barbatii sunt cei care consuma reviste pt adulti ei sunt mari admiratori de trupuri frumoase si atunci de ce reactia asta?!daca un barbat s-r uita la sufletul ei si mai putin la felul cum arata poate altfel ar sta lucrurile..........
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:43:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.