![]() |
shi sa avem grija, ashea ar trebui, ca dupa lupta asta, am impresia, de pecetluire shi de timiteri de inaintemergatori, dupa razboiul asta spre distrugere se va inscauna antihristmul prin unirea ortodocsilor shi evreilor shi poate shi a altora shi punerea deaspupra a lui antihrist care se va autoinscauna cu participarea Patriarhului deci cu participarea ortodocsiei, shi le va da bunastare antihristmul shi libertate mincinoasa ca va fi la inceput bland shi bun shi se va ocupa shi de refacerea bisericilor superbe shi splendide cu jertfe singeroase renovate la fatzadele interioare shi exterioare shi aurite la clopotnitze shi la boltzile interioare ca vor striga totzi dupa razboi ca vrem pace shi pace le va da ca sa-i pazeasca pe oameni shi sa le fie bine, shi poate uniunea sub rushi, sau sub papa shi UE sau a evreilor sau chiar in Romania ceva unini globaliste sau de salvarea pamantului shi a vietzii deci se va autointrona ceva sau... cine poate shti de ce viclenii sunt in stare, ca la inceput ne da buletine, ne inseamna shi apoi ne tzine in iad shi obligatzi shi naivi fiind cu totzii shi entuziashti in a ramane inchinatzi la satana shi fiara atat in viatza asta cat shi dupa moarte... ???:(:( ca nu vom cunoashte cui am slujit shi ce cafele am baut shi la ce caramizi am lucrat... :(:(??????
|
nu trbuie sa ne autoinsemnam ca sa ajutam pe altzii... shi nici sa primim ajutorul satanei, care zice te voi ajuta, din negura adancului intrand in om cum a fost proorocit, sau in copiii ce au nevoie de acte, ca e vai de cei ce au copii mici... shi de parinztii lor... asha cum s-a scris. ???:(:(??????
|
sau nu-i exclus sa vina din cele 6 ceruri ale iadului shi din vazduhuri shi invaluiri ca in filmele SF sa debarce shi sa declansheze ofensiva din cer, shi controalele... ca americanii shi japonezii shi rushii nu shtiu poate ca vor veni shi is rai shi nu prietenoshi asha cum or sa para ca shi civilizatzii inaltzate, insemnate, inteligente, ci din iadul Mandriei fiind cu totzii shi prin propria noastra tehnologie ne vor stapanii, facand minuni shi pacaleli diabolice, shtiintzifice, deci ma gandesc ca vor fi draci condushi din cer... venitzi din gog shi de pe magog, shi dandu-shi mana vor forma egoGul mandriei falsei mantuiri shi punandu-shi semnele lor in luna shi facand semne foarte mari ca sa inshele... dar ei defapt fiind plini cu nume de hula shi in ei fiind rautatea fatza de Dumnezeu shi fatza de oameni, iar duhurile cu care lucreaza fiind duhuri de draci care merg din om in om, duhuri ale bunastarii poftelor ce se vor da mangaietorul sau prorocia dar e Magie spurcata shi hipnoza, parand duhul adevarului dar sunt inshelari shi distrugatori plini de satiri shi pironie shi rautatea naparparcei, a zeusismelor de zeitatzi cu fratzii sai shi monshtrii shi genii, a uraciunilor harapiceshti, a iepurpurilor shi carcartitzelor, cu totzii slujitori ai minciunii shi ai rautatzii potrivnici lui Hristos, cu care ar vrea sa faca compromis shi pace doar sa i se inchine lor adica sa se lepede de Cuvantul lui Dumnezeu.
deci am impresia ca vor fi reali ca nu degeaba a vazut parintele Cleopa o astfel de aratare draceasca... |
cine shtie ce CI itzi elibereaza in momentul de fatza shi ce pashapoarte shi cum arata ele... daca shi astea sunt deja antihristice? Ca asha vrea sa-mi schimb CI pentru mutatzie, ca al meu e valabil pana in 2012, shi poate ca pana atunci nu se termina prigoana pecetluirii prin noile buletine shi CI shi Pashapoarte deci mi-ar fi de folos o schimbare dar mi-e frica sa nu imi dea din ala nou... ca nu sunt la curent cu ce se intampla pe la ministerul de interne. Cine ma poate sfatui unde gasesc pe internet cum arata alea ce se elibereaza in momentul de fatza shi cand expira?
|
Carti de identitate, la domiciliu
31/01/2007 Oradenii care nu doresc, fie din comoditate, fie pentru ca au un program prea incarcat, sa se deplaseze la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Oradea pentru a li se prelua imaginea in vederea eliberarii cartii de identitate pot solicita ca serviciul mobil sa se deplaseze la ei. Cei interesati se pot adresa telefonic secretariatului Directiei de Evidenta a Populatiei, pentru a stabili de comun acord locul si data la care functionarii se vor deplasa pentru preluarea documentelor si a imaginii. Eliberarea actului de identitate se va face in termen de doua zile, angajatii obligandu-se sa-i aduca destinatarului la domiciliu cartea de identitate. Beneficiarii acestui serviciu vor achita, pe langa taxa de eliberare de 7 RON si cea de timbru de 1 RON, si taxa speciala de 150 RON. Numerele de telefon care pot fi apelate sunt: 43.28.24 sau 43.28.23. Persoanele care din cauza bolii sau a varstei inaintate nu se pot deplasa la sediul Directiei de pe strada Republicii, pot, de asemenea, solicita ca serviciul mobil sa se deplaseze la domiciliul lor. In acest caz, oradenii nu vor fi obligati sa achite taxa speciala de 150 RON, urmand sa achite doar 8 RON. Din acest an, s-a instituit si o taxa de 50 RON pentru eliberarea in termen de 48 de ore a CI, iar pentru eliberarea in doua ore a cartii de identitate provizorii se percepe o taxa de 35 RON. vor umbla din casa in casa? |
poi daca zicea Hristos:
"Bucureshti, Bucureshti, sodoma shi gomora tu eshti", deci e vai de noi shi de zilele noastre, dar mai avea acolo shi nishte mititei curatzi de ai Lui, inca mai avea... dar astea le zicea in 1960... dar cand vin cipurile oare ce o sa zica? dar noi ce o sa facem? Deja, firme precum Digimarc Systems, TRW, Central Europe Consulting, SecuNet, T?Systems si Smart Card Solution si?au prezentat ofertele pentru realizarea noii carti electronice de identitate si a infrastructurii aferente acesteia. Cartea electronica de identitate a romanilor va prezenta, "la vedere", aceleasi date existente pe vechile buletine si cartile de identitate. Smart-cip-ul va cuprinde, alaturi de aceste date: numarul cartii de alegator, numarul asigurarii de sanatate, numarul asigurarii de munca, al carnetului de sofer si, optional, semnatura digitala (amprenta). deci vezi ademenire?, zice ca e optzional! shi apoi vor imbunatatzii cipul respectiv la viitoarele Cartzi de Identitate, cu soft sau electronica tot mai performanta, ca ashea merge in informatica-electronica iar apoi vor renuntza la ele shi le vor implanta circuitele direct sub piele ca astea se imbunatatzesc mereu, asha cum i-a invatzat dracii in viziunile SF ca sa fure/rapeasca oameni shi sa le implanteze microcipuri, sonde, asa cum fac cercetatorii shi biologii deja cu animalele, dar povesteau unii despre microimplanturi in stari groaznice de semihipnoza, deci erau naluciri shi pofte draceshti prin care impingeau entuziasmul inainte, iar unii simtzeau. iar la samitul NATO de la Bucureshti ce se va inscauna oare? ca daca Noul Ierusalim este Romania cum se tot vorbeshte, ca sunt multzi sfintzt in aceste pamanturi shi multzi dreptcredincioshi, inseamna ca pe aici se va inscauna... iar daca e vorba de Vechiul Ierusalim atunci poate ca acolo, sau daca in cel ceresc, atunci poate in Ierusalimul Ceresc al lor shi nu ala Adevarat, deci in ala mincinos cum era Olimpul pe vremuri sau cele 6 creuri ale iadului, deci acolo se va inscauna antihristmul... asa cum se inscauneaza dracii incercand sa devina idoli pentru oameni shi sa fie slujitzi ca shi zeitatzile dandu-tzi puterea lor spurcata shi rautacioasa ce la inceput pare blanda shi magulitoare ash plina de aduleu, deci aparentza de maretzie shi puritate shi slava.... dar totul e spre inshelare shi batjocura shi lepadare de Hristos deci MAGuleala in uitare de Dumnezeu. ???????????? dar astea sunt deja daca ne-a avertizat Cuvantul lui Dumnezeu sa nu ne lasam inhaitatzi la hula shi razbunarea pe baza de mania... |
Citat:
„Va veni timpul, spunea cuviosul părinte Lavrentie, când și bisericile închise vor fi restaurate nu numai în exterior, dar vor fi amenajate și în interior. Vor auri cupolele bisericilor și ale clopotnițelor. Iar când vor încheia totul, va veni acel timp când se va înscăuna Antihristul. Rugați-vă ca Domnul să ne dea timp să ne întărim pentru că ne așteaptă vremuri înfricoșătoare. Și vedeți cu câtă viclenie se pregătește totul? Toate bisericile vor fi mai frumoase ca niciodată, dar nu va putea intra nimeni în acele biserici. Antihrist se va încorona ca împărat la Ierusalim într-o splendidă biserică cu participarea preoților și a Patriarhului. Orice om va putea veni și pleca din Ierusalim fără nici un fel de opreliști. Să vă străduiți sa nu mergeți pentru că totul va fi spre ademenire și înșelare. Antihrist se va trage dintr-o fată evreică desfrânată, având douăsprezece generații de desfrânare. Copilul va fi foarte capabil și deștept, mai ales de atunci de când, fiind foarte mic, de doisprezece ani, plimbându-se cu mama lui prin gradină, se va întâlni cu satana, care ieșind din însăși bezna întunericului, va intra în el. Băiatul se va cutremura de frică, dar satana îi va spune: «Nu te teme, te voi ajuta». Din acest copil se va coace în chip de om Antihrist. |
Citat:
Cat despre prigoana imoptriva ortodoxiei aflam de la un cuvios care a trait in 1054: Profetia unui anonim (1054 d.Hr.) 1. Un mare razboi european. 2. Infrangerea Germaniei, distrugerea Rusiei si Austriei. 3. Infrangerea turcilor de catre greci. 4. Intarirea turcilor peste popoarele occidentale si infrangerea grecilor de catre Agar. 5. Macelul popoarelor ortodoxe. 6. Si mare neliniste a popoarelor ortodoxe. 7. Invazia celor 6 armate straine in Marea Adriatica. Cele care pregatesc iadul celor ce locuiesc pe pamant. 8. Un semn mare catre agareni (turci). 9. Un nou razboi european. 10. Unirea popoarelor crestine contra Germaniei. 11. Infrangerea galilor de catre Germania. 12. O revolutie a inzilor si ruperea lor de Anglia. 13. Anglia este limitata la Saxonia. 14. Inving popoarele ortodoxe si distrugerea generala a agareni lor (turcilor) de catre ortodocsi. 15. Nelinistea lumii. 16. Deznadejde generala pe pamant. 17. Batalia a sapte state in Constantinopol. Un macel de trei zile si trei nopti. Biruinta celui mai mare stat contra celor 6 state. 18. Alierea celor 6 state contra celui de al saptelea stat; trei zile si trei nopti macel. 19. Oprirea razboiului de catre un inger si predarea orasului grecilor. 20. Revenirea latinilor (romano-catolicilor) la credinta cea dreapta ortodoxa. 21. Prigonirea credintei ortodoxe de la Rasarit pana la Apus. 22. Frica si spaima acestora provocata de barbari. 23 Destituirea papei si proclamarea unui patriarh peste toata Europa. 24. In 55 de ani sfarsitul necazurilor. Iar al saptelea nu este necajit, nu este exilat, revenind in bratele mamei celei iubitoare (Biserici). Asa va fi si asa se va petrece. Amin. Amin. Amin. Eu suit Alfa si Omega. Inceputul si sfarsitul. La sfarsit vor fi o turma si un pastor din credinta ortodoxa. Aceasta se va intampla. Amin. Amin. Amin. (Robul lui Hristos - Adevaratul Dumnezeu) Noi suntem pe la punctul al -17-lea deci prin urmare asteptam cel de-al 3-lea razboi mondial care va fi cel mai devastator, acest razboi este proorocit de mai multi Parinti, si de cuviosul Paisie Aghioritul si de Cuviosul Lavrentie al Cernigovului si de Andrei cel nebun pentru Hristos.... |
Uite si cateva marturii despre ce spune Paisie Aghioritul despre acest mare razboi:
Monah aghiorit În vara anului 1991 am mers la chilia Panaguda împreunã cu niste colegi de-ai mei politisti. Acolo l-am întrebat pe staretul Paisie despre diferite subiecte nationale si mai ales despre nenumãratele provocãri venite din partea turcilor. Atunci el ne-a rãspuns: "Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult . Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi cor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei. Folosirea apelor Eufratului de cãtre turci pentru irigatii va fi o preînstiintare ca a început pregãtirea marelui rãzboi care va urma. .Dupã destrãmarea Turciei, Rusia, va continua rãzboiul pânã va ajunge în Golful Persic si îsi va opri tripele lângã Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe rusi si le vor da 6 luni. Rusia însã nu-si va retrage trupele si atunci puterile occidentale vor începe sã aducã trupe pentru ai ataca pe rusi. Rãzboiul care va izbucni va fi mondial si in cele din urmã vor pierde rusii. Se va vãrsa mult sânge. Marile orase vor deveni ruine. Dar noi, grecii, nu vom participa la acest rãzboi. Toti cei dinjurul nostru se vor sfâsia unii pe altii, însã noi vom sta de-o parte." A doua întâlnire a fost in vara anului 1992. Pe atunci eram încã politist. Am întrebat iarãsi despre problemele nationale si am primit acelasi rãspuns. Când am plecat Staretul mi-a spus: "Eii, stai aici! Unde mergi? Aici vei rãmâne". Stia ca mai târziu aveam sã devin monah. Mavrokefalos Anestis, profesor de educatie fizicã De origine sunt din capadocia, iar bunica mea este chiar din Farasa, satul în care s-a nãscut Pãrintele Paisie. Fiindcã oamenii din acele pãrti suferã mult, mai ales acum când se aflã sub ocupatie turceascã, îl întrebam mereu pe Staret ce se va întâmpla cu Turcia si cu elenismul. Odatã, am mers la Staret împreunã cu un prieten de-al meu. Când am ajuns acolo l-am întrebat: - Gheronda, suntem din Alexandropolis. Oare ne va prinde si pe noi furtuna? - Ascultã, turcii nu vor intra în Alexandropolis. Vor face Greciei numai o provocare, depãsind granitele maritime. Noi însã vom suferi de foame. Aceastã furtunã va dura câteva luni de zile. - Gheronda, cum îmi voi da seama cã rãzboiul se apropie? Când vei auzi la televizor de mutarea granitelor maritime, atunci va veni si rãzboiul. - Si care state vor participa la acest rãzboi? - Ascultã, dupã provocarea turcilor, rusii vor coborâ în strâmtori, dar nu ca sã ne ajute pe noi, ei vor avea alte interese. Însã, fãrã sã vrea, ne vor ajuta pe noi. Atunci, turcii, ca sã apere strâmtorile, care au importantã strategicã, vor concentra acolo si alte forte. Pentru aceasta vor retrage trupe din teritoriile ocupate. Atunci celelalte tãri ale Europei, Anglia, Franta, Italia si încã cinci-ase state ale Uniunii Europene vor vedea cã Rusia va ocupa teritorii si îsi vor spune: "Nu mergem si noi acolo sã luãm si noi niste teritorii?" Toti vor dori însã "partea leului". Si astfel vor intra si europenii în rãzboi. - Noi ce vom face? Armata greceascã va lua parte la acest rãzboi? - Nu. Guvernul va hotãrî sã nu trimitã armatã. Trupele grecesti vor pãzi doar granitele. Faptul cã ele nu vor lua parte la acest rãzboi va fi pentru noi o mare binecuvânatare de la Dumnezeu. Cãci cei care vor participa la rãzboi sevor pierde...Atunci, fiindcã grecii se vor înfricosa, multi se vor întoarce la Bisericã, la dumnezeu si se vor pocãi. Si, pentru cã va exista pocãinta, grecii nu vor pãti nimc rãu. Dumnezeu se va milostivi de Grecia, deoarece lumea se va întoarce cãtre Bisericã, cãtre monahism, si vor începe sã se roage. Multi turci se vor boteza crestini. Atunci împãratul Constantin va mijloci ca orasul Constantinopol sã fie dat grecilor. Acest împãrat este evlavios, este bun. - Gheronda, ne vor da cetatea Constantinopolului nouã? - Ne-o vor da nu pentru cã vor voi, ci pentru cã acesta solutie va servi intereselor lor. Dar acestea pe care ti le spun acum sã nu le spui nimãnui, cãci te vor crede nebun. Pentru cã acum încã nu a venit timpul pentru acestea. Aceasta discutie cu Staretul a avut loc în 1991, când încã slujeam în armatã.. Altã datã, Staretul mi-a spus: narea cetãtii de cãtre greci va fi atât militarã cât si politicã". Am cunoscut trei ofiteri care merseserã la Staret. Unul dintre ei mi-a spus: "Staretul Paisie mi-a spus cã voi fi conducãtorul unitatii militare din Constantinopol". Celorlalti doi însã nu le-a spus nimic. Odatã un grup de închinãtori a mers la Staret. Unul dintre ei studia arhitecatura la Politehnica din Xanthi. La un moment dat, Staretul s-a întors cãtre el si i-a spus, desi îl vedea pentru prima oarã. "Tu, ca arhitect, vei onstructia Cetatii, deoarece Constantinopolul va fi construit sin nou". Aceasta a spus-o arãtându-l cu degetul în fata tuturor. Apoi s-a întors cãtre mine si mi-a spus:" Si tu Anestis, vei merge în cetate. Amândoi veti merge - si a arãtat cãtre mine si prietenul meu - dar cu alt scop". Însã nu mi-a arãtat scopul. Dupã aceasta, mi-a venit dorinta de a învãta limba turcã. Altã datã, când am mers la Panaguda, s-a întâmplat sã fie acolo un fost musulman din Tracia. L-am luat de-o parte si la-m întrebat: -Tu cum de ai venit la Staret? - Pãrintele Paisie a sãvârsit o minune foarte mare cu noi si s-a îngrisit sã ne botezãm. Într-o altã vizitã la coliba Staretului, l-am gãsit iar acolo pe musulman, care se numea Stravos. Atunci Staretul ne-a descoperit din nou cele ce se vor petrece cu Constantinopolul. Când Pãrintele Paisie ne-a spus cã Grecia va suferi de foame, domnul Stravos l-a întrebat: - Gheronda, sã pãstrez un sac de fãinã ca sã po trece acea perioadã grea si sã nu flãmânzeascã copii? - Nu. Sã nu pãstrezi, deoarece vecinul tãu va avea fãinã si iti va da si tie. Si astfel, Staretul a proorocit cine va fi cel care îl va ajuta pe domnul Starvos îm perioada de foame. Aceasta desigur, va fi la tara, noi însã, care trãim la orase, vom fi mai sãraci. De aceea, Staretul ne spunea: "Sã aveti un teren mic si sa-l cultivati! Astfel veti putea ajuta pe altii care nu vor avea ce sã mãnânce". |
Citeste si vezi ce spune si Sfantul Agatanghel : ttp://www.razboiulnevazut.org/capitol.php?id=1197
La fel vezi ce spune Sfantului Metodie, arhiepiscopul Patarelor, care a patimit in anul 310 d.Hr. : http://www.razboiulnevazut.org/capitol.php?id=1194 |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:18:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.