![]() |
:| De ce esti asa bucuroasa? Rapunzi dupa 3 luni la un mesaj...ti-a scapat asta!:))
|
Intr-adevar nu ti-am vazut mesajul, iar azi m-a facut sa zambesc.
|
Ei, tot te/ai castigat cu ceva...
|
Citat:
ca la ortodocsii pe care ii cunosc pe viu n-am observat sa se bata vreunul cu pumnul in piept ptr cat de ortodox e. cred ca spatiul virtual e de vina aici, ca unii cam uita masura reala a lucrurilor. deci, sa ne revenim in fire cand simtim ca o luam pe alaturi de carare. |
Intoarce fata Ta de catre pacatele mele, si toate faradelegile mele, sterge-le. Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule, si duh drept innoieste intru cele dinauntru ale mele. Nu ma lepada de la fata Ta, si Duhul Tau cel Sfant nu-L lua de la mine. Da-mi mie bucuria mantuirii tale si cu duh stapanitor ma intareste. Invata-voi pe cei faradelege caile Tale, si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce.
|
Citat:
|
Mainile Tale m-au facut si m-au zidit, intelepteste-ma si voi invata poruncile Tale. Cei ce se tem de Tine ma vor vedea si se vor veseli, ca in cuvintele Tale am nadajduit. Cunoscut-am, Doamne, ca drepte sunt judecatile Tale si intru adevar m-ai smerit. Faca-se dar, mila Ta, ca sa ma mangaie, dupa Cuvantul Tau, catre robul Tau.
Sa vina peste mine indurarile Tale si voi trai, ca legea Ta cugetarea mea este. Sa se rusineze cei mandri, ca pe nedrept m-au nedreptatit; iar eu voi cugeta la poruncile Tale. Sa se intoarca spre mine cei ce se tem de Tine si cei ce cunosc marturiile Tale. Sa fie inima mea fara prihana intru indreptarile Tale, ca sa nu ma rusinez. Se topeste sufletul meu dupa mantuirea Ta; in cuvantul Tau am nadajduit. |
Citat:
|
Stapane Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce indelung ai rabdat pentru greselile noastre, si pana la acest ceas de acum ne-ai adus pe noi, intru care pe lemnul cel de viata facator fiind rastignit, talharul celui bine cunoscator intrarea in rai i-ai facut si cu moartea pe moarte ai sfaramat; curateste-ne pe noi pacatosii si nevrednicii robii Tai, ca am gresit si faradelegi am facut si nu suntem vrednici sa ridicam ochii nostri si sa privim la inaltimea cerului, pentru ca am lasat calea dreptatii Tale si am umblat in voile inimii noastre; ci ne rugam neasemanatei bunatatii Tale, iarta-ne pe noi, Doamne, dupa multimea milei Tale si ne mantuieste pentru sfant numele Tau, ca s-au stins intru desertaciune zilele noastre. Scoate-ne din mana potrivnicului, iarta noua pacatele noastre si omoara gandul nostru cel trupesc. Ca lepadand pe omul cel vechi, intru cel nou sa ne imbracam si Tie sa vietuim, Stapanul nostru si Facatorul de bine. Si asa urmand poruncile Tale, la odihna cea vesnica sa ajungem, unde este locasul tuturor celor ce se veselesc. Ca tu esti cu adevarat veselia cea adevarata si bucuria celor ce Te iubesc, Hristoase Dumnezeul nostru, si Tie slava inaltam, impreuna cu Parintele Tau cel fara de inceput si cu Preafericitul si bunul si de viata facatorul Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
|
"Da-le lor dupa faptele lor si dupa viclesugul gandurilor lor, ca n-au inteles lucrurile Domnului si faptele mainilor Lui; ii vei darama si nu-i vei zidi"( Psalm 27 -fragment)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:46:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.