![]() |
Citat:
|
Exista un singur Isus Cristos(Iisus Hristos) indiferent de nuantele teologice care pot fi diferite in ortodoxie sau catolicism.
|
Citat:
|
Daca isus Cristos este unul cu totii suntem frati pentru ca ne recunoastem in acelasi Cristos.
Mi-ar parea rau sa credeti ca ma refeream la Dumneavoastra cand vorbeam de "ghetto". |
:)Padre ati auzit de Hristosi mincinosi?Cum sa fiu eu frate cu ei cand evanghelia ii da anatemii?
|
Cred ca atat ortodocsii cat si catolicii marturisesc acelasi Isus Cristos(Iisus Hristos), lucru ce reiese si din toate intalnirile de dialog teologic intre BC si Bisericile ortodoxe.
|
Mai Padre, ce fel de catolic esti tu care nu crede in ce spun sfintii....
"NU SCHIMBATI O IOTA" ...ca dati de ...cel necurat Cum poti sa suporti inventiile si minciunile din Catolicism care contrazic ce au spus fiintele superioare, induhovnicite, numite Sfinti! De fapt ce te retine pe tine de la a renunta la Catolicism? |
Citat:
EI sunt cei care perpetueaza MINCIUNA in lume(de la cele mai neinsemnate lucruri), astfel apropiind sfirsitul |
"astfel apropiind sfirsitul "
Dar poate minte sau mana sau gura omeneasca sa "apropie" sfarsitul??? |
multi se fac precum fariseii,cautand sa respecte legea,insa uita de ceea ce este important pentru mantuire,iubirea si urmarea lui Iisus.
daca credinta s-ar baza pe niste dogme si principii care daca nu sunt 100% pastrate asa cum ne-au fost lasate de la ultimul sinod,ar insemna sa fim destinati iadului pentru nepastrarea dogmelor,atunci suntem destinati iadului si pentru ca Biblia a suferit mici schimbari.insa,cum fariseul se pierde in amanunte si nu vede esentialul(ca mantuirea sta in urmarea lui Iisus iar in Biblie este important de inteles mantuirea noastra si nu cati oameni erau in jurul Mantuitorului),acesta uita de iubire si credinta.daca cu catolicii avem un asemenea comportament,nici nu vreau sa stiu ce se intampla cu budistii. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:16:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.