![]() |
Guvernul italian este in mana lui Berlusconi nu a Papei.
|
in orice caz papa al vostru a primit si budisti in bisericile voastre unde acei pagani sa-u inchinat la statueta lui budha ... iata inca o dovada in plus pe care nu poate nimeni sa o tagaduiasca , caci este sub ochii vostri , prin care se arata ca papa nu este infailibil ... a primit el binecuvantare de la pagani ? da ... a lasat el sa isi faca paganii de toate felurile ceremoniile lor dracesti in bisericile catolice ? da ... cine ? papa , desigur ... eu am multe poze cu eretici , pagani care isi faceau tot felul de invocari dracesti de zei si alte maimutareali de astea in bisericile catolice ... pacat ca nu le pot pune pe forumul asta , ca nu stiu cum se face asta ... deci cum mai puteti sa mintiti padrecory si sa spuneti ca papa nu ar fi pagan sau eretic ... iata dovezile , le aveti si dumneavoastra , caci cu siguranta ca ati vazut acele poze ... papa al vostru a recunoscut zeitatile pagane care sunt draci intunecati si voi spuneti ca el este infailibil ... nu credeti ca este cam mare minciuna asta ? eu nu vad cum ar putea sa creada asa o minciuna vre-un ortodox ... este prea de tot ... sa se aduca jertfe zeilor pagani in bisericile catolice cu bisecuvantarea papei si voi inca sa mai credeti orbeste in infailibilitatea lui ... pai daca ar veni acuma sfantul petru si sfantul pavel si ar vedea ce faceti voi cu papa al vostru si cu paganii respectivi , vai de voi ce mustrari ati primi ... v-ar smeri ei de nu ati mai ridica ochii din pamant pana nu ati veni la adevarul ortodoxiei ...
|
Just fairy tales!
|
daca asta crezi tu ca sunt invataturile Sf. Parinti cred ca ar fi mai indicat sa lasi preotia si sa te apuci de altceva
|
Basme sunt nu ce au spus Sfintii Parinti( si ceea ce face parte din Sf. Traditie a Bisericii catolice si a ortodocsilor) ci incercarea unora de a "manipula" cuvintele Sf.Parinti.
|
saracu padrecory ... are dovezile si in fata ochilor si mai minte inca ... isi bate joc de noi si de credinta ortodoxa ... mai bine s-ar lasa de paganismele pe care le propovaduieste si s-ar conevti la singura credinta mantuitoare - ortodoxa ca sa se mantuiasca ... dar cu astfel de incapatinare si reavointa nu se mantuieste nimeni , nici padrecory si nici un alt eretic ... el adica are dovada in fata ca papa recunoaste zeitatile pagane si mai are indrazneala sa mai posteze pe aicea ... ma rog este dreptul lui sa minta daca vrea , dar nu e frumos ... poate ca cine stie , padrecory , nu cumva va rugati si dumneavoastra la zeii pagani sa va mantuiasca ... cred ca daca ati face-o , veti avea mai mult succes decat la Hristos , caci Hristos nu are nici o legatura nici cu paganismele papei si nici cu ereziile catolicilor ...
rugati-va padrecory la dumnezeu dumneavoastra comun cu al papei si cu al paganilor , caci asa va invata papa ... e de plans cu cate nesimtire il respingeti voi pe Hristos si mai aveti inca si indrazneala sa mai si propovaduiti in numele lui ... luati aminte ca asta nu va scapa de focul cel vesnic ... nu toti cei care au spus doamne doamne se vor mantui ... |
Dincolo de obisnuitele injurii anticatolice si revenind la vizita Cardinalului Kasper...Credeti ca Benedict XVI va putea face o vizita in Rusia?
|
eu zic ca de obicei : anatema cu papa al vostru ... daca vine , mai bine s-ar duce sa se roage in bisericile lui , sau poate ca si intr-o moschee sau sinagoga sau templu budist , asa cum obisnuieste de altfel ...
|
Citat:
|
Sa nu uitam ca Papa Ioan Paul II nu a vizitat Rusia datorita opozitiei Bisericii ortodoxe ruse.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:31:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.