vsovi |
20.08.2008 11:54:47 |
Citat:
În prealabil postat de s_snape
Mie nu mi-e frica de Dumnezeu...N-are decat sa ma "trasneasca" daca are chef...:rolleyes:
|
dar tzi-e frica shi tzie, nu-i asha? ca de ceva tot tzi-e frica...
shi cand ai sa realizezi de ce anume tzi-e frica ai sa vezi cui aloci dumneata sentimentul atat de frumos al fricii, cui il lashi, pe cine il inscaunezi... shi ai sa te cutremuri caror lucruri gLumeshti le acorzi teama, adica cine shde frumos shi bine ingrijit, acolo unde defapt era locul parintelui tau, sau al shefului cel bun, sau al parintelui sau al prietenului mai puternic shi mai cinstit, ca nu spun ca acela era locul Lui Dumnezeu ca te superi pe mine...
de exemplu la unii mai strambi la cuget le e frica chiar de ei inshishi...
iar daca nu te-a trasnit inseamna ca te-ai ascuns shi bine ai facut, ca pe mine era sa ma trazneasca de cateva ori, odata a fost asha ca un zbici pentru cei tari in cerbice, ca a traznit chiar langa geam la mine care era deschis shi capatul fulgerului a pognit globular ca o lumina ciudata albicioasa ca la fulgere, dar globulara pocnind ca un zbici... noroc ca geamul avea gratii shi s-a format o cushca cam ca a lui Faraday, deci un nume cu ceva conotatzie ceva gen fariseu sau faraon, deci avea gratii shi n-a putut patrunde ca am impresia ca Dumnezeu se maniase pe mine shi m-a shi tzintit, dar am scapat din motive ca eram bine ascuns, shi protejat, dar ar fi intrat dupa mine shi m-ar fi pleznit peste cap, caci atunci cum tzi-am spus scriam ceva shi ma credeam tare... in cerbice... shi iata ca a shi sosit... deci nu te baza ca nu te va pocni, ca mania lui Dumnezeu pe cine prinde pogneshte... nu se joaca asa cum credem noi ca ne putem distra de mania lui Dumnezeu... cerand puteri sau magie sau cineshtie ce dracovenii... viclene...
iar altadata cand a trasnit undeva in preajma mea am shtiut ca la mine se refera ca fusese un fulger cum nu mai auzisem niciodata... ca mie nu mi-e frica de fulgere ci chiar imi plac, dar atunci am intzeles ca vre-un sfant le carmuieshte... Enoh poate ca e cu traznetele ca sfantul Ilie e cu ploile shi furtunile shi tornadele shi cicloanele shi vartejurile.
Fereasca-ne Dumnezeu de mania Lui Dumnezeu! :dontgetit:???
|