![]() |
poi mersi, ala e diavol shi shtie ca e veshnic shi ishi permite sa fie auto-matzochist suicigarash shi asta sa-l invetze pe om ca pe copilul lui, mangaindu-l pe sub piele shi prin sange ca doar el shtie cum a fost adam inainte, shi mai shtie ca pielea are ochi shi pe sub piele e plin de lumini shi umbre, dar defapt nu e bun ci e ucigash shi totul e spre distrugere, spre distrugerea totala .... cu multa lauda a prostului sa shi-o ia in cap, sa se creada ca e cineva, ca e ceva insemnat, shi sa capete entuziasm, sperantza shi sa primeasca propagarea raului antihrismic shi anti-antihristic cu multa ravna shi zelozie.... spre al 3-lea razbiu mondial.... spre locul jertfei... spre locul procesului shi razboiului certei neascultarii, in duh, taina shi cuvant.... ca sa-l sterilizeze shi sa-l pustiasca pe om, ca sa moara sub seceta in iezerul placerilor diavoleshti... ca sa nu guste creshtinul din placerea Duhului sfant.... sa n-o vada, sa n-o simta, sa n-o cunoasca shi s-o confunde cu placerile rautatzii.... ce nenorocie ne ashteapta .... dar vine shi vremea, cand rabdarea lui Dmnezeu ajunge la mila pentru oaeni shi ii v-a taia pe fiii shi ingerii nelegiuirii, "ca intr-u mila Ta vei sfarshi pe vrasmashii mei shi vei pierde pe totzi cei ce necajesc sufletul meu, precu este scris."
|
Citat:
|
inca o chestie, cu piele cu ochi este invelit orice organ, orice tub, orice lucru interior, shi ei vor poate prin asta sa creeze peste tot unghii, ca se folosesc shi de efectul contrar, adica vor impielitzarea shi tabacirea pielii omului sa devina insensibila la duh.... sau ce shtiu eu ce or vrea.... sa devi ca in apocalipsa, o faptura ciudata plina de ochi shi pe dinafara shi pe dinauntru pe sub pielea de peste tot shi a organelor shi a vaselor de sange shi a tot ce are piele are shi ochi... shi se ved lumini shi negreli, dar are shi sufletul tot felul de "piei" ca shi ceapa deci cine mai poate shti ce shi cum, shi cat rau ne v-a fi..... urgie, orgie, shi iar urgie...
|
ca doar ce vor ei? credintza, cruzintza shi iar credintza (cruzuintza credintziei) cu asha patima incat sa obtzina, necredintza, necredintza shi iar necredintza... spre distrigere, spre blestem, fireshte ca doar n-or fi proshti shi buni asha cum par ca sunt sau chiar ca nu sunt deloc... dar a zis un parinte cam in ce consta adevarata credintza... deshi poate ca shi acolo se poate ascunde defapt trufia smereniei... shi trufia pe rugaciune o bazeaza ei, ca sa tzi-o iei in cap sh sa te crezi ceva pilioqq ???:( fireshte... shi sa fi uns cu toate alifiile in inshelarile shi neinshelarile satanei, ca sa le faci tu jocul, ca doar n-or munci ei, ci te pune pe tine sa fi o mica oitza princ care sminteshti pe totzi, ca tu te crezi a lui Hristos shi u-tzi dai seama ce faci shi nici cine sunt ei fiindca tu nu vezi de patimi cum sunt ei defapt... shi cine sunt.... aceshti viermi de lumini shi umbre...
|
Citat:
|
ca savarshind pacatul nu e ca shi cum ai scapat de el ci cum zice proorocul David :
"shi pacatul meu INAINTEA mea este pururea" deci daca ai pacatuit shi ai cazut nu ai trecut de pacat shi ai scapat ci tzi l-ai plasat inaintea ta... |
Citat:
|
in labirint te atrage satana cu tot felul de semnificatzii peste semnificatzii ca daca ai respecta(in taina) poruncile cele simple, ai ieshi la liman un doi... e mai fruos sa ne complacem in labirint.... cand e simplu, mandrie ca ai fi cineva, curvie de 7 tipuri, shi rautate din zelozie shi invidie.... iar ca sa le contrezi incearca sa nu fi fatzarnic fatza de Hristos.... e simplu... dar cand ajungem spre golgota e mai greu... ca am gustat firmituri de cateva ori shi e ingrozitor...
|
Draga Ovidiu, ti-o spun cu mana pe inima, ca diavolul nu-i asa de periculos pe cat pare, numai ca noi prin slabiciunea si prostia noastra l-am ridicat si i-am dat puteri precum un dictator. Si iti mai spun tot cu mana pe inima ca daca vrem il putem zdrobi. O spun cu toata convingerea. Mult mai greu poate lupta cu gandul, dar fapta se poate infrange pana la urma
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:03:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.