Aghioritul |
29.04.2011 15:05:48 |
Citat:
În prealabil postat de Melissa
(Post 357141)
va rog sa nu fiti rau si artagos
|
...iarta-ma! Dar nu suport JUDECATA! Nu suprt denigrarea aproapelui ORICARE ar fi! daca se pretinde un OM DUHOVNICESC de ce nu tace? stiu, e slabiciunea lui! Ma rog pt el! Dar ma gandesc la toti ceilalti care vor citi "barfele" lui si daca vor fi slabi de inger, vor crede! Nu de asta mi-e teama ci de inselarea ce o produce! Si nu numai, de dezbinare!
Chiar daca cineva a gresit, NU trebuie aratat cu degetul! Ci sa ii ascunda faptele, asa ne spune Dl.Hristos in Evanghelie (nu mai stiu unde): carora veti acoperi pacatele si Dumnezeu va va acoperi voua pcatele! iar daca le facem aratate oamenilor Dumnezeu va ingadui ca si cele ascunse ale noastre sa fie ARATATE! apoi e si judecata care NU se iarta usor! Ca vom judecati aspru, ca Judecata se cuvine numai lui Dumnezeu NU noua! Noi suntem viermi si cenusa, nu suntem in masura sa judecam! Chiar de apostaziaza cineva - daca se leapada de credinta - NU sunt in masura sa il judec, ci sa ma rog pt intoarcerea lui! Pacatele sunt "apostazia" noastra! Ne lepadam de Dumnezeu mai ales prin Judecata! Cum oare sa nu te doara asta? Cand vezi ca fratele tau cade...? Ce Inima poti avea sa fii indiferent? EU nu pot sa judec... sa barfesc... ci SUFAR!
|