![]() |
Si sa stiti ca ideea cu zapada chimica nu am inventat-o eu. Chiar sunt unii care cred asa ceva. E pe youtube un video cu o romanca care demonstreaza ca zapada e chimica. Am aflat si eu indirect de la o emisiune.
|
Doamne ajută.
Mihaela-Anca, uite cum te agiți tu singurică. Ți-a șoptit dracu la urechiuță o vorbă, și tu ai căzut în și ai tulburat pe surorile Parascheva și Mirela și pe fratele Ovidiu, în loc să fi aducătoare de pace, să fi blîndă, acum ai să fi considerată fățarnică. Asta pentru că ți-a lipsit desăvîrșit rugăciunea. Ai uitat ? "fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." - Matei 10, 16 Sau la Romani 12: 9. Dragostea să fie nefățarnică. Urâți răul, alipiți-vă de bine. 10. În iubire frățească, unii pe alții iubiți-vă; în cinste, unii altora dați-vă întâietate. 11. La sârguință, nu pregetați; cu duhul fiți fierbinți; Domnului slujiți. 12. Bucurați-vă în nădejde; în suferință fiți răbdători; la rugăciune stăruiți. 13. Faceți-vă părtași la trebuințele sfinților, iubirea de străini urmând. 14. Binecuvântați pe cei ce vă prigonesc, binecuvântați-i și nu-i blestemați. 15. Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plângeți cu cei ce plâng. 16. Cugetați același lucru unii pentru alții; nu cugetați la cele înalte, ci lăsați-vă duși de spre cele smerite. Nu vă socotiți voi înșivă înțelepți. 17. Nu răsplătiți nimănui răul cu rău. Purtați grijă de cele bune înaintea tuturor oamenilor. 18. Dacă se poate, pe cât stă în puterea voastră, trăiți în bună pace cu toți oamenii. 19. Nu vă răzbunați singuri, iubiților, ci lăsați loc mâniei (lui Dumnezeu), căci scris este: "A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul". Sau piatra de temelie: "Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții." - Ioan 13, 35. Și-acum, găsești smerenia necesară să-și ceri iertare ? Sau m-am ostenit în zadar... Bucurii. |
Citat:
Dar remarca ta am inteles-o; din pacate nu ai inteles tu ceea ce am spus eu si de ce. |
Citat:
Bucurii sa-ti dea Domnul si tie! P.S. Si chiar nu ma agit; incerc doar sa refac claritatea pentru unii care nu au gasit-o pe acest topic. |
Citat:
Chiar eram luata de val cu ultimele evenimente in Ukraina... |
Citat:
Eu recunosc ca am trecut repede cu vederea,nesesizand diferentele deoarece nu imi parea un topic in care as putea gasi ceva relevant(adica nu am citit tot);fiind un topic dedicat aniversarii,si nu unul de studiu. Probabil ca multi au procedat ca mine :) |
Ce nu ai observat este faptul că doamna a reactivat un topic inactiv din 2008. Îți dai seama cât a stat să sape, îți stă mintea în loc.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:26:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.