Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   La Multi Ani! admin-Adrian (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4402)

Parascheva16 25.02.2014 23:31:15

Si sa stiti ca ideea cu zapada chimica nu am inventat-o eu. Chiar sunt unii care cred asa ceva. E pe youtube un video cu o romanca care demonstreaza ca zapada e chimica. Am aflat si eu indirect de la o emisiune.

Daniel_Ortodox 26.02.2014 00:03:42

Doamne ajută.

Mihaela-Anca, uite cum te agiți tu singurică.
Ți-a șoptit dracu la urechiuță o vorbă, și tu ai căzut în și ai tulburat pe surorile Parascheva și Mirela și pe fratele Ovidiu, în loc să fi aducătoare de pace, să fi blîndă, acum ai să fi considerată fățarnică.
Asta pentru că ți-a lipsit desăvîrșit rugăciunea.

Ai uitat ? "fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." - Matei 10, 16

Sau la Romani 12:

9. Dragostea să fie nefățarnică. Urâți răul, alipiți-vă de bine.
10. În iubire frățească, unii pe alții iubiți-vă; în cinste, unii altora dați-vă întâietate.
11. La sârguință, nu pregetați; cu duhul fiți fierbinți; Domnului slujiți.
12. Bucurați-vă în nădejde; în suferință fiți răbdători; la rugăciune stăruiți.
13. Faceți-vă părtași la trebuințele sfinților, iubirea de străini urmând.
14. Binecuvântați pe cei ce vă prigonesc, binecuvântați-i și nu-i blestemați.
15. Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plângeți cu cei ce plâng.
16. Cugetați același lucru unii pentru alții; nu cugetați la cele înalte, ci lăsați-vă duși de spre cele smerite. Nu vă socotiți voi înșivă înțelepți.
17. Nu răsplătiți nimănui răul cu rău. Purtați grijă de cele bune înaintea tuturor oamenilor.
18. Dacă se poate, pe cât stă în puterea voastră, trăiți în bună pace cu toți oamenii.
19. Nu vă răzbunați singuri, iubiților, ci lăsați loc mâniei (lui Dumnezeu), căci scris este: "A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul".

Sau piatra de temelie:

"Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții." - Ioan 13, 35.

Și-acum, găsești smerenia necesară să-și ceri iertare ? Sau m-am ostenit în zadar...

Bucurii.

Miha-anca 26.02.2014 15:59:31

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 552284)
Nu. Voriam doar sa mai destind atmosfera. Prea sunteti asa serioase. :)

Da, viata e mult prea importanta, ca sa imi pierd timpul cu glume.
Dar remarca ta am inteles-o; din pacate nu ai inteles tu ceea ce am spus eu si de ce.

Miha-anca 26.02.2014 16:08:55

Citat:

În prealabil postat de Daniel_Ortodox (Post 552293)
Doamne ajută.

Mihaela-Anca, uite cum te agiți tu singurică.
Ți-a șoptit dracu la urechiuță o vorbă, și tu ai căzut în și ai tulburat pe surorile Parascheva și Mirela și pe fratele Ovidiu, în loc să fi aducătoare de pace, să fi blîndă, acum ai să fi considerată fățarnică.
Asta pentru că ți-a lipsit desăvîrșit rugăciunea.

Ai uitat ? "fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." - Matei 10, 16

Sau la Romani 12:

9. Dragostea să fie nefățarnică. Urâți răul, alipiți-vă de bine.
10. În iubire frățească, unii pe alții iubiți-vă; în cinste, unii altora dați-vă întâietate.
11. La sârguință, nu pregetați; cu duhul fiți fierbinți; Domnului slujiți.
12. Bucurați-vă în nădejde; în suferință fiți răbdători; la rugăciune stăruiți.
13. Faceți-vă părtași la trebuințele sfinților, iubirea de străini urmând.
14. Binecuvântați pe cei ce vă prigonesc, binecuvântați-i și nu-i blestemați.
15. Bucurați-vă cu cei ce se bucură; plângeți cu cei ce plâng.
16. Cugetați același lucru unii pentru alții; nu cugetați la cele înalte, ci lăsați-vă duși de spre cele smerite. Nu vă socotiți voi înșivă înțelepți.
17. Nu răsplătiți nimănui răul cu rău. Purtați grijă de cele bune înaintea tuturor oamenilor.
18. Dacă se poate, pe cât stă în puterea voastră, trăiți în bună pace cu toți oamenii.
19. Nu vă răzbunați singuri, iubiților, ci lăsați loc mâniei (lui Dumnezeu), căci scris este: "A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul".

Sau piatra de temelie:

"Întru aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii față de alții." - Ioan 13, 35.

Și-acum, găsești smerenia necesară să-și ceri iertare ? Sau m-am ostenit în zadar...

Bucurii.

Frate draga, adevarul este ca scrie negru pe alb, ca sa nu fie nevoie sa imi sopteasca cineva in ureche; a fost suficient sa citesc cele scrise de useri si multumirile venite de la Tudor, in loc sa vina de la Adrian, caruia ii erau adresate. Cum de nu s-a inteles acest lucru, odata ca e la indemana tot topicul, la care am dat si explicatii, mai multe decat credeam initial ca e nevoie. De fapt, ceea ce spun eu aici, este ca forumul seamana cumva cu atmosfera din Kafka, in care nu se stie cine ce hram poarta. Practic, m-a distrat topicul cu felicitarile transmise adminului, care fara sa vrea se da de gol. Uite adminul! Nu e adminul! Ca in jocurile de copii; doar ca forumul nu e joc de copii... Acum ai inteles?
Bucurii sa-ti dea Domnul si tie!
P.S. Si chiar nu ma agit; incerc doar sa refac claritatea pentru unii care nu au gasit-o pe acest topic.

Yasmina 26.02.2014 19:14:49

Citat:

În prealabil postat de Parascheva16 (Post 552272)
Wow. Era o gluma. Ma mir ca ai luat asa in serios. :))

Mi s-a parut ca merge cu ideea ca e ceva ciudat ca raspunde Tudor si defapt e ptr. Admin, si de unde stie Mirela etc.

Scuze :)

Chiar eram luata de val cu ultimele evenimente in Ukraina...

Yasmina 26.02.2014 19:23:21

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 552370)
Frate draga, adevarul este ca scrie negru pe alb, ca sa nu fie nevoie sa imi sopteasca cineva in ureche; a fost suficient sa citesc cele scrise de useri si multumirile venite de la Tudor, in loc sa vina de la Adrian, caruia ii erau adresate. Cum de nu s-a inteles acest lucru, odata ca e la indemana tot topicul, la care am dat si explicatii, mai multe decat credeam initial ca e nevoie. De fapt, ceea ce spun eu aici, este ca forumul seamana cumva cu atmosfera din Kafka, in care nu se stie cine ce hram poarta. Practic, m-a distrat topicul cu felicitarile transmise adminului, care fara sa vrea se da de gol. Uite adminul! Nu e adminul! Ca in jocurile de copii; doar ca forumul nu e joc de copii... Acum ai inteles?
Bucurii sa-ti dea Domnul si tie!
P.S. Si chiar nu ma agit; incerc doar sa refac claritatea pentru unii care nu au gasit-o pe acest topic.

Este ok ca incercati sa clarificati ceva ce v-a parut demn de clarificat...numai ca valoarea acestei informatii probabil nu este atat de interesanta pt altii.
Eu recunosc ca am trecut repede cu vederea,nesesizand diferentele deoarece nu imi parea un topic in care as putea gasi ceva relevant(adica nu am citit tot);fiind un topic dedicat aniversarii,si nu unul de studiu.
Probabil ca multi au procedat ca mine :)

ovidiu b. 26.02.2014 19:46:49

Ce nu ai observat este faptul că doamna a reactivat un topic inactiv din 2008. Îți dai seama cât a stat să sape, îți stă mintea în loc.

Miha-anca 26.02.2014 20:42:42

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 552413)
Ce nu ai observat este faptul că doamna a reactivat un topic inactiv din 2008. Îți dai seama cât a stat să sape, îți stă mintea în loc.

Vezi ca o plagiezi pe Mirela:

Citat:

În prealabil postat de mirela.t (Post 551618)
ai sapat mult pana sa dai de asta? oricum, "Tudor" nu mai e activ de vreo 6 ani :)

De fapt nu am "sapat" asa mult, ci am cautat ceva anume, un topic din anul 2008. Eu le cam stiu, fiind din 2006 pe forum. Dar nu imi place gandirea voastra banuitoare, iubitilor (ca sa-l citez pe Ap. Pavel)! Ati putea fi mai plini de dragoste, fie si pentru dusmanul vostru.

Miha-anca 26.02.2014 20:50:31

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 552407)
Este ok ca incercati sa clarificati ceva ce v-a parut demn de clarificat...numai ca valoarea acestei informatii probabil nu este atat de interesanta pt altii.
Eu recunosc ca am trecut repede cu vederea,nesesizand diferentele deoarece nu imi parea un topic in care as putea gasi ceva relevant(adica nu am citit tot);fiind un topic dedicat aniversarii,si nu unul de studiu.
Probabil ca multi au procedat ca mine :)

Da, Yasmina, mi-am dat seama ca nu s-a inteles, asa cum spui. Tocmai de aceea am tinut sa explic.

ovidiu b. 26.02.2014 21:25:51

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 552430)
Vezi ca o plagiezi pe Mirela:

Împătășim aceeși idee, ai ceva împotrivă?

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 552430)
De fapt nu am "sapat" asa mult, ci am cautat ceva anume, un topic din anul 2008. Eu le cam stiu, fiind din 2006 pe forum. Dar nu imi place gandirea voastra banuitoare, iubitilor (ca sa-l citez pe Ap. Pavel)! Ati putea fi mai plini de dragoste, fie si pentru dusmanul vostru.

Dacă tu vezi numai dușmani, asta nu înseamnă că e valabil și pentru restul, să nu mai vorbim că ceea ce citezi îți sună și ție, cea care mereu ai pretenții doar de la alții.

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:26:49.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.