Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Duhovnic vazator cu duhul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5074)

IRNINIS_LUMINITA 23.12.2010 17:12:55

Totul despre un preot bun

Cine imi poate da detalii despre preotul sargu ioan,cum pot sa-l abordez

Seraphim7 23.12.2010 17:47:00

Cine este din judetul Bistrita-Nasaud,sau din apropiere poate face un pelerinaj la Manastirea Sf. Prooroc Ilie,loc.Nuseni.Acolo se afla Parintele Paisie.Nu cred ca cine va merge acolo va veni cu problemele nerezolvate.Un om de o inalta stare duhovniceasca,de o vasta cultura,numai cand te-a privit te cutremuri,caci te patrunde pana in sufletul tau..A refuzat sa intre in treapta arhieriei,la initiativa mitropoliutului Bartolomeu,al Clujului,chiar inainte de a fi ridicat in treapta de episcop a fugit,apoi ca ,,pedeapsa'' a primit ridicarea manastiri despre care v-am vorbit.
Merita sa mergeti pana acolo,si puteti vizita si Manastirea din Parva,tot B-N.

zenicholaz 30.01.2011 16:45:32

preoti vazatori cu duhul

si eu mi-as dori sa cunosc un parinte vazator cu duhul..

zenicholaz 30.01.2011 16:46:08

in bucuresti

cunoasteti asemenea persoane in Bucuresti ?

zenicholaz 01.02.2011 07:15:39

Adrian Lacatus

ce parere aveti despre parintele Adrian Lacatus din Suceava?

calator prin ploaie 01.02.2011 11:46:35

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 315845)
Cine este din judetul Bistrita-Nasaud,sau din apropiere poate face un pelerinaj la Manastirea Sf. Prooroc Ilie,loc.Nuseni.Acolo se afla Parintele Paisie.Nu cred ca cine va merge acolo va veni cu problemele nerezolvate.Un om de o inalta stare duhovniceasca,de o vasta cultura,numai cand te-a privit te cutremuri,caci te patrunde pana in sufletul tau..A refuzat sa intre in treapta arhieriei,la initiativa mitropoliutului Bartolomeu,al Clujului,chiar inainte de a fi ridicat in treapta de episcop a fugit,apoi ca ,,pedeapsa'' a primit ridicarea manastiri despre care v-am vorbit.
Merita sa mergeti pana acolo,si puteti vizita si Manastirea din Parva,tot B-N.

Da...este un parinte bun ! Multi clujeni il cauta....Mie personal mi-a placut mult si parintele Serafim de la Casiel....

georgel23c 24.02.2011 21:01:00

Nu este neapărat necesar să căutăm un preot văzător cu duhul. Orice preot ne poate fi călăuză pe calea mântuirii dacă suntem sinceri în căutarea noastră.

caryna 16.10.2011 01:34:17

o parere foarte buna

Citat:

În prealabil postat de zenicholaz (Post 331179)
ce parere aveti despre parintele Adrian Lacatus din Suceava?

Preotul Adrian Lacatus este un duhovnic cu mare har. Apelati la dansul cu incredere.

EmaSimona 23.03.2012 18:01:13

Citat:

În prealabil postat de zenicholaz (Post 330130)
cunoasteti asemenea persoane in Bucuresti ?

Am o frământare în suflet, o nelămurire și am nevoie de un asemenea preot, căci este cel mai în măsură să mă ajute cu această problemă. Aș dori și eu să știu unde găsesc un asemenea duhovnic în București.

Profetul de carton 24.03.2012 09:51:54

Citat:

În prealabil postat de EmaSimona (Post 436572)
Am o frământare în suflet, o nelămurire și am nevoie de un asemenea preot, căci este cel mai în măsură să mă ajute cu această problemă. Aș dori și eu să știu unde găsesc un asemenea duhovnic în București.

daca nu-l gasiti in Bucuresti, fiti pregatita sa faceti sacrificiul de a va deplasa in alta localitate.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:44:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.