Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Cum si unde ar trebui sa-si petreaca un crestin cumpana dintre ani ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5172)

laraG 31.12.2008 20:42:41

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 106659)
Frumoasa urare mai ales ca aici unde sint ninge de numa numa ,nu stiu cum oi ajunge acasa apoi diseara la un resturant romanesc unde ne v-om intalni multi romani. :36: Eu intentionez sa stau pina dupa 12 apoi sa merg acasa si dimineata sa fiu la slujba cu grecii unde sint multi Vasilie Vasiliki si eu Vasilica.
An nou fericit va doresc la toti pe linia asta si numai la toti cu numele Vasile.

Doamne ajuta

Tie , celei ce porti numele Marelui Sfant Vasile, draga Vasilica, iti doresc de ziua ta multa sanatate, bucurii , impreuna cu cei dragi ai tai!La multi ani!Te imbratisez, cu drag, Georgeta Balla.
P.S.Si copiii mei sunt peste hotare, departe , in Canada.E trist pentru noi , parintii ramasi in tara.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va aiba in paza Sa!

Anca-Miha 31.12.2008 22:34:04

La multi ani!

Tuturor un calduros LA MULTI ANI 2009!
SA DEA DOMNUL CA PACEA SA SE SALASLUIASCA IN INIMILE NOASTRE! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!

Noesisaa 31.12.2008 22:46:53

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 106671)
Multumesc Tiger,
Dar aici e atata zapada ca nu-mi mai doresc sincera sa fiu. Este 20 cm si a facut un frig de -50 pentru 2 saptamani.
Acum se face plaja, ca e doar -11.
E si o lege sa cureti zapada ca daca nu platesti amenda, deci sigur eu nu mai vreau fulgi de zapada.
Dar doresc tuturor celor ce nu au zapada anul asta!!!!!!!

:D Da, imi aduc aminte de legea asta -- platesti amenda daca nu cureti zapada in 24 de ore de la incetarea ninsorii, desi asta era in US. :D

Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0

La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca! :11:

cristiboss56 31.12.2008 22:53:39

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 106694)
:D Da, imi aduc aminte de legea asta -- platesti amenda daca nu cureti zapada in 24 de ore de la incetarea ninsorii, desi asta era in US. :D

Acum sunt -11 grade la Suceava, si peste un ceas ne vom indrepta spre biserica. Imi aduc aminte ca acum cativa ani cand am mers prima data in noaptea de Anul Nou la biserica ma gandeam ca vor fi foarte, foarte putini oameni. Cand colo, in fiecare an biserica e arhiplina. :0

La multi ani cu bine la toata lumea si fie ca dorintele cele bune sa vi se implineasca! :11:

Sa fi binecuvantata Cristina si inca odata iertare pentru gafa fata de tine. La multi ani !

cristiboss56 31.12.2008 23:59:59

La multi ani 2009 !

La multi ani iubiti frati intru credinta Ortodoxa . Un An Nou mai bun in toate, sanatate, bucurii si spor duhovnicesc, ca toate ce le facem sa fie spre mantuirea noastra !
:100:

tigerAvalo9 01.01.2009 03:14:49

Bine v-am gasit in anul 2009,an in care sper sa fim mai buni cu toti,sa fim mai fericiti,sa fim mai impliniti ,mai credinciosi,mai linistiti sufletesti si ma SANATOSI.LA MULTI ANI!!!

Hartford 01.01.2009 09:24:56

An nou fericit.

Citat:

În prealabil postat de laraG (Post 106682)
Tie , celei ce porti numele Marelui Sfant Vasile, draga Vasilica, iti doresc de ziua ta multa sanatate, bucurii , impreuna cu cei dragi ai tai!La multi ani!Te imbratisez, cu drag, Georgeta Balla.
P.S.Si copiii mei sunt peste hotare, departe , in Canada.E trist pentru noi , parintii ramasi in tara.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va aiba in paza Sa!

Multumesc de urare, chiar acum am venit acasa de la intilnirea cu fratii mei romani si nu pot sa dorm citeva ore ca dimineata sa pot participa la slulba asa de mult draga mie de ziua Sfantului Vasile.
An nou fericit.
Vasilica

nede_mar 01.01.2009 11:38:52

La multi anii!

Pentru toti crestini care isi sarbatoresc astazi ziua numelui,si pentru toti ceilalti un calduros "LA MULTI ANI!Fie ca anul care tocmai a sosit sa va aduca multa sanatate fericire, pace si liniste sufleteasca , necazurile si grijile sa stea departe de voi, iar langa voi sa fie dragostea, bunastarea si tot ce va doriti!:53:

MarinaAlca 01.01.2009 13:04:15

LA multi ani!!

La multi ani draga noastra Vasilica(Hartford) sa ne traiesti intru multi si buni ani!!!!.. aceleasi urari si ptr toti colegii nostri de forum care isi serbeaza ziua numelui

MarinaAlca 01.01.2009 13:09:28

http://www.sfantulvasilecelmare.info/icoane/1-150.jpg

Fie ca in aceasta mare zi de 1 ianuarie, Sfantul Vasile cel Mare, cu puternicele sale rugaciuni, sa ajute tuturor, intru sanatate multa (trupeasca si sufleteasca) si bucurie duhovniceasca.AMIN

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:05:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.