![]() |
Citat:
In afara de asta, vad ca esti mereu "en-garde". Orice ti-ar spune cineva sari in sus cu drepturile tale, and so on. Daca cineva iti sa un sfat binevoitor, nu inseamna ca te ataca. Relax si gandeste-te la modul serios daca ai nimerit pe forumul care trebuie. Nu vreau sa te alung (si nici nu pot). As prefera sa vad ca iti schimbi credinta despre iad si rai. Bogdan. |
Citat:
Asta incercam sa-i spun si eu,dar ea le tine pe ale ei,crede ca daca ,ea crede in Dumnezeu dar nu crede in faptele sale si Biblia crede ca e mantuita deja sau e un bun credincios.Pacat silverstar pentru ceea ce faci,nu pacat pentru ceea ce gandesc eu,eu cred in Biblie. |
Citat:
Scuze pentru ironie. Am mai cunoscut persoane care cred in Dumnezeu dar nu si in viata de dupa moarte... E trist :(. Bogdan. |
:(Sau in apocalipsa,ea nu crede in apocalipsa,in a doua venire a lui Hristos,mai spunea ca nu crede multe din Biblie si totusi e un crestin -ortodocs,si m-a facut om fara suflet pentru ca am intrebat-o ce fel de crestin ortodox e.
|
Citat:
Sau poate te referi la scrierile parintelui Seraphim Rose, Life After Death, Orthodoxy And The Religion Of The Future?dar atunci nu se explica cum ai ajuns la asemenea convingeri...daca nu le-ai citit inca, citeste-le; vei cunoaste un om cu adevarat crestin-ortodox, dar plin de personalitate si fara pic de fanatism, in schimb, ortodox in cel mai adevarat sens al cuvantului; si poate te mai schimbi si tu... |
[COLOR=green]Ce bine ar fi să vă purtați vouă de grijă și să mă lăsați pe mine în pace.[/COLOR]
[COLOR=green]Chiar, nu vă e jenă* Nu vă e milă de voi?[/COLOR] |
Citat:
|
Citat:
cica sa te lasam in pace...pai daca nu vrei parerea noastra de ce ne-ai cerut parerea?!:65:ar fi frumos sa iticeri scuze de la tiger ca atat plange, vad, ca i-ai zis ca nu are suflet.....:107: |
ca nici nu te gandesti(ar trebui sa avem edit)
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:24:20. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.