Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5687)

ory 30.04.2009 00:30:37

Stiti ce-am observat,de cand este aceasta infatisare noua a site-ului,respectiv a forum-ului,in miez de noapte sunt mai multi useri on line,si chiar vizitatori,decat erau inainte la aceiasi ora tarzie.Chiar am urmarit aceasta situatie o perioada de timp si este imbucuratoare.
Frumos!Vedeti ca esteticul si diversitatea conteaza!!!

ory 30.04.2009 00:39:04

Cat despre Adrian,cum spuneai tu Cristi,nici daca m-ar elimina nu as putea sa ma supar,fiindca stiu ca este un om echilibrat si profund,astfel,cu siguranta ar avea un motiv intemeiat si bine gandit.De multe ori se afla intre ciocan si nicovala,este greu a lucra cu oamenii...cel mai greu.Este relaxant si placut sa stii ca ai de-a face cu oameni care cern bine lucrurile cand le trec prin filtrul mintii.

patinina34 30.04.2009 02:08:22

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 131718)
Adrian este tipul de om al surprizelor, al surprizelor plăcute !

Da, si este o persoana foarte placuta, si inca mai este si foarte drept!:6:

patinina34 07.05.2009 10:36:51

Multumim admin, si pentru Pagina Personala!
Foarte frumos!

mirelat 11.05.2009 02:40:34

Citat:

În prealabil postat de bmd (Post 131204)
Multumesc administratiei pentru facilitatea "ignor list" !

adica ce faci cu facilitatea asta, la ce te ajuta?

ory 11.05.2009 10:44:59

Mirela,aceasta facilitate te ajuta sa ignori persoana care "te oboseste",sa-i spunem asa,astfel ca,daca o introduci in "ignore list",nu vei mai vedea postarile facute de aceasta,ca atare vei fi mai linistita in perioada respectiva.Intelegi!!! Chiar daca suntem pe un site "plin de credinta",fiindca suntem oameni,uneori suntem nevoiti sa apelam si la "ignore list",asa pentru linistea psihica,caci suntem satui de hartuielile cotidiene...
...nu am apelat la aceasta optiune,dar cand o voi face,voi merge pe "ignore"ceva mai amplu,si aici nu ma refer la persoane,ci la intreg acest sistem virtual...(este singurul forum la care particip...no chat,no messenger...)

mirelat 11.05.2009 20:27:43

multumesc de raspuns, ory. banuiam eu ca despre asta trebuie sa fie vorba dar nu eram sigura. :48:

tocmai pentru ca este un sistem virtual, ar fi trebuit sa fie un pic mai lipsit de "asperitati", ca pana la urma nu putem pretinde ca ne cunoastem unii pe altii in profunzime.

Lavrentiu 11.05.2009 20:52:46

Sa ne rugam pentru site!

Este bun site-ul nou, sa ne rugam sa ramana asa. Ca multe din lucrurile noi sunt atractive pentru duhul lumii acesteia, care le vaneaza si care cauta sa ne cearna.

Dumnezeu sa te intareasca, Adrian, si sa-ti dea duhul mucenicilor!

georgeval 22.05.2009 17:35:03

Mi se pare mult mai completa noua forma si mult mai usor de a vizualiza multitudinea de informatii, audio,video.

eduardd 26.05.2009 20:16:04

Multumim Admin, pentru noua optiune "Comunitatea CrestinOrtodox.ro"
:41::1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:35:07.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.