![]() |
Parerea mea este ca fiecare a invatat ceva de pe acest forum, iar prima sint eu.
Sigur ca fiind un forum, prin definitie postarile vor fii asa cum sint. Dac cineva pune o intrebare care ar trebui pus duhovnicului, ce importanta are? Omul a simtit nevoi sa comunice, sa intrebe, multi cunosc raspunsurile deja si persona in cauza obtine o informatie sau este trimis l un preot duhovnic. Si asta jigneste pe cineva? Deci in primul si in primul rand hai sa vedem ca un forum nu este o biserica, este un forum. Deci, din start, acesta este punctul. Forum inseamna discutii,biserica este o institutie in primul rand. Iar pe acest forum se discuta. Este nici mai mult nici mai putin, decit normal. Nu uita ca exista forumisti pasivi, care invata si ei, insa nu participa la discutii. Am observat ca s-au legat si prietenii pe aici, ceea ce este pozitiv. |
Citat:
2. polemicile in general nu sunt bune, pentru ca pot aprinde sentimentul de mandrie si sunt cazuri in care mari intelepti au cazut in capcana asta (Arie). Eu daca intru intr-o polemica pe orice tema, ma asigur ca cel cu care conversez are habar de domeniul respectiv si nu e vreun impietrit, ca-mi pierd timpul si nici nu ajung la vreun rezultat. Iar daca cineva se enerveaza inseamna ca a devenit o cearta.... 3. or exista, asta numai Dumnezeu o stie. 4. eu asta incerc sa "mananc" aici, sa evitam subiectele care ii pot atrage in discutii si polemici si pe "altii", pentru ca nimeni nu-i va putea convinge de nimic si ne mai distrag atentia de la lucrurile pe care noi le consideram prioritare. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:29:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.