Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5998)

cristiboss56 15.05.2009 22:44:37

Membrii care intră , dar nu mai postează :

ortodox4life este unul din listă, ce intră aproape zi de zi, dar nu mai postează și sincer îmi pare rău.

cristiboss56 17.05.2009 01:21:12

[COLOR=Blue]Alicia nu a mai intrat de pe 2.05.2009 . Cine te-a supartat ?:12:[/COLOR]

MarinaAlca 17.05.2009 01:26:45

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 138305)
ortodox4life este unul din listă, ce intră aproape zi de zi, dar nu mai postează și sincer îmi pare rău.

Si eu am observat acest lucru f trist!!! De ce nu ne gandim oare, ca vorbele noastre pot rani atat de mult incat sa creeze respingere si izolare... unii dintre noi ajung sa se simta nedoriti din cauza nesfarsitelor dispute de pe forum....si atunci fie se retrag defintiv, fie urmaresc doar din umbra postarile celorlalti.
Constat ca sunt foarte putine acele topice in care sa nu se nasca razboaie, in care cuvantul folosit este mai greu decat orice armament sofisticat.

MarinaAlca 17.05.2009 01:29:59

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 138292)
Pe data de 3o aprilie trebuia să mă întâlnesc la Iași la Cuvioasa Paraschiva la Mitropolie cu Silvia (silvestar) Am așteptat-o o oră dar nu a venit sau poate a venit dar nu a vrut să ne cunoaștem.Cu câteva zile înainte îmi dăduse telefon spunându-mi că și-a schimbat calculatorul și nu se mai poate loga.
Eu aveam o slăbiciune pentru postările sale și simt lipsa lor, chiar dacă era de multe ori acidă și ne cam înțepa pe toți.
Am perceput-o ca pe o persoană deosebită,sensibilă,erudită și căutându-și identitatea spirituală.

Draga Dorina, tot ceea ce stiu despre Silvia este ca a ajuns la Iasi cu mult inaintea orei fixate ptr intalnirea cu tine, si nu a mai putut astepta.
Cat despre logarea ei pe acest forum, si eu ii simt lipsa, dar cu siguranta unul dintre motive este ca s-a simtit NEDORITA AICI. Pacat!!!

Anca-Miha 17.05.2009 01:42:24

Mi-am amintit de v o l g a, care facea un tratament pentru cancer si mergea pe la manastiri. Ce o mai fi facand? Sa nadajduim ca e bine, sanatoasa...

cristiboss56 16.10.2009 22:33:03

Din păcate lista se mărește :

14carol06 ; alexandra28again ( o dispariție ciudată și regretabilă ) ; alexandraALEX ; alicia ( care am înțeles că ar putea să revină ) ; ancuta05 ; C.tin ; EugeniaG ( personal regret plecarea <dispariția> ei ! ) ; eduard (jenica) < într un repaus cu forumul , mult prea îndelungat > ; ioana_ema ; ioan_si_atat ; ionela7 ; nadia.r ; peps ; Rafaela ; Thheo ( of, of, of ) . Se întrevăd și alți membrii ce intră mult, mult mai rar. Pe cei menționați mai sus : Fraților vă rog să dați un semn cât de mic ! Doamne ajută ! +

cristiboss56 07.11.2009 19:05:42

alexandra28again

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 174012)
14carol06 ; alexandra28again ( o dispariție ciudată și regretabilă ) ; alexandraALEX ; alicia ( care am înțeles că ar putea să revină ) ; ancuta05 ; C.tin ; EugeniaG ( personal regret plecarea <dispariția> ei ! ) ; eduard (jenica) < într un repaus cu forumul , mult prea îndelungat > ; ioana_ema ; ioan_si_atat ; ionela7 ; nadia.r ; peps ; Rafaela ; Thheo ( of, of, of ) . Se întrevăd și alți membrii ce intră mult, mult mai rar. Pe cei menționați mai sus : Fraților vă rog să dați un semn cât de mic ! Doamne ajută ! +

Bine ai revenit ! ! ! ! !
:25:

The_Fallen 07.11.2009 20:06:39

Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie.
Gen teolog, filozof, preot, pasionat de esoteric si misticism, etc.

glykys 05.04.2010 13:06:16

Dar ce se mai intampla oare cu membrii mai tineri ai forumului, cu Simona-Marilena (cea cu prietenul ei buclucas...), Alexya 89, care dorea sa se faca politista, Tzuculina, Metanoia 2 si, nu in ultimul rand, de ce nu mai posteaza Geonektarios????? Si Seara de vara?
Mi-ar placea sa fie cat mai multe si cat mai frumoase postari! :3:

sophia 05.04.2010 13:34:07

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 179561)
Eu tot as vrea un thread pe care diversi membrii sa isi spuna specialitatea visavis de religie.
Gen teolog, filozof, preot, pasionat de esoteric si misticism, etc.

Asta este simplu. Deschid eu unul, numai sa raspunda lumea (si cinstit).

@Glykys - Geo Nektarios mai scrie pe forum. N-o avea asa mult timp.
Mie ii lipseste GeorgeS. Si el o fi ocupat ca preot.

Sunt unii care intra mai rar, dar mai intra: heaven, Hartford, LapetiteMoc etc.
Ah, si mi-ar place s-o citesc pe o sotie de preot. Nu mai stiu cum o chema. Eea, sau asa ceva.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:22:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.