Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Reguli generale de utilizare a forumului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=502)
-   -   Declararea apartenentei religioase (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6133)

elom 01.05.2009 14:31:07

Da. Că poate așa știm de ce unii au anumite reacții. Ar trebui să spună și cât de credincioși sunt (eu de exemplu sunt creștin-ortodox, dar nu ajung așa de mult la biserică și sunt o persoană mai liberală).

cristiboss56 01.05.2009 20:36:03

Despre atei și cei fără dragoste adevărată de Dumnezeu :

Citat:

În prealabil postat de elom (Post 132698)
Da. Că poate așa știm de ce unii au anumite reacții. Ar trebui să spună și cât de credincioși sunt (eu de exemplu sunt creștin-ortodox, dar nu ajung așa de mult la biserică și sunt o persoană mai liberală).

"Când omul nu-L iubește pe Dumnezeu, nu-i iubește nici pe părinții săi, nici pe vecini , nici satul său , nici patria lui , pentru că și patria este o familie mare. Un astfel de om este N e t r e b n i c în toate .
<<Părintele Paisie >>

Maria-Raluca 03.05.2009 15:07:04

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 132536)
Bășcălie ? ? ?

hey...nu te obliga nimeni sa citesti tot ce scriu altii, trandafiralb,...

Maria-Raluca 03.05.2009 15:10:26

Imi cer iertare, trandafiralb, pentru ca nu am citit tot ce ai spus aici inainte sa te judec! E vina mea, scuze! Stiu ca nu ai zis nimic cu rea intentie.

ory 03.05.2009 15:37:26

Eu sunt crestin ortodox,in mod oficial,insa,avand in vedere ca viata crestinului ortodox se vrea strict dependenta de Biserica si Legile acesteia,unele insuflate de Dumnezeu,insa altele nu,atunci nu as putea spune cu exactitate de ce religie sunt,si aici ma refer la modul in care Biserica insasi imi trateaza viata si nu eu pe-a ei.(referinta la cele 7 taine de care ortodoxia este strans legata).
Dar,stiu ce sunt si ce cred!

ory 03.05.2009 15:40:20

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 133105)
Eu sunt crestin ortodox,in mod oficial,insa,avand in vedere ca viata crestinului ortodox se vrea strict dependenta de Biserica si Legile acesteia,unele insuflate de Dumnezeu,insa altele nu,atunci nu as putea spune cu exactitate de ce religie sunt,si aici ma refer la modul in care Biserica insasi imi trateaza viata si nu eu pe-a ei.(referinta la cele 7 taine de care ortodoxia este strans legata).
Dar,stiu ce sunt si ce cred!

Cand am spus;"imi trateaza viata",nu m-am referit la mine presonal...

eduardd 03.05.2009 15:43:54

Ortodoxa.
ps-Dar asta nu ma impiedica sa fiu sotie si mama .. .:65:

cristiboss56 03.05.2009 15:50:01

Citat:

În prealabil postat de eduardd (Post 133107)
Ortodoxa.
ps-Dar asta nu ma impiedica sa fiu sotie si mama .. .:65:

Soție, mamă, cetățean , forumist, om de rând, rânduit în toate cele ce sunt și vor mai fi !

cristiboss56 03.05.2009 15:51:13

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 133106)
Cand am spus;"imi trateaza viata",nu m-am referit la mine presonal...

Normal ! . . .

Anca-Miha 03.05.2009 20:34:40

Se simte tot mai mult necesitatea afisarii apartenetei religioase a userilor la vedere, asa cum am vazut si pe alte forumuri; am evita multe discutii in contradictoriu... Cum sa cer unui catolic sa gandeasca ca un ortodox?!? Cum sa cer unui New-agist sa respecte legile si canoanele ortodoxe, cand pe el il caracterizeaza lipsa restrictiilor, libertatea neingradita?
Sper sa fie posibil din punct de vedere tehnic.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:29:20.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.