![]() |
[SIZE=2]"Diavolii nu cunosc inimile noastre, cum socot unii dintre oameni. Caci singurul cunoscator al inimii este Cel ce stie mintea oamenilor si a zidit inimile lor pe fiecare deosebit. Dar ei cunosc multe din miscarile inimii, pe baza cuvantului rostit si a miscarilor vazute[/SIZE][SIZE=2] ale trupului". Evagrie Ponticul.
[/SIZE] |
Ne stiti gandurile,stati linistiti. Voi nu simtiti?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Uite să-ți dau un exemplu:Ieri am fost la cumpărături (am de ceva timp o mare jenă financiară) drămuind fiecare bănuț mi-am făcut cumpărăturile de la un magazin mai mare.La casă când să-mi dea restul îmi dă mai mulți bani decât am avut în portofel înainte de a face cumpărăturile.Pe moment nu mi-am dat seama dar,când am numărat banii și am văzut am mers și am înapoiat ce nu era al meu. Ajunsă acasă merg la magazinul din capătul străzii să mai cumpăr ce mai trebuia și mi se întâmplă același lucru.Mi se dă rest mai mult decât am avut eu bani. Întrebarea mea este (căci în mod sigur a fost o ispită fiind post și la noi în casă se ține) a știut diavolul că eu nu am bani? |
Evident ! ! !
Citat:
|
Stati linistiti,cu totii avem ispite. Important e ca daca avem credinta,nadejde in Dumnezeu,suntem spovediti etc. atunci putem vedea actiunile sale si modul in care lucreaza. Cel mai rau e ca de multe ori noi cadem in ispita chiar cu voia noastra. Ce vreti,diavolul e viclean! Important e sa vrei si sa stii sa lupti cu el,pt ca il poti invinge. El are o putere limitata asupra noastra!
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:17:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.