![]() |
Citat:
De unde stii tu ca nu-i pedepseste pe japonezi Dumnezeu? Japonezilor nu li s-a dat nici Legea Veche, nici Legea Noua. De ce ar fi judecati dupa ele? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar tu confunzi o mână de politicieni cu populația de rând. Dumnezeu nu pierde un popor pentru conducători, nici dacă se mai găsesc câțiva drepți printre toți (în cazul Sodomei cel puțin 5). Japonezii, din câte știu, au principii morale mai bine înrădăcinate decât rușii, care sunt ortodocși doar formal. |
Japonezii tin enorm la onoarea lor si nu am auzit de vreun japonez sa isi defaimeze propriul neam, asa cum o fac ades romanii, uitand ca Dumnezeu, vede , aude si....judeca...Eu zic ca mai bine e sa ne vedem barna din ochii proprii decat paiele altora....
|
Coreea de Nord, Coreea de Sud, Japonia
Ma intereseaza sa gasesc niste rugaciuni ortodoxe pentru pacea natiunilor aflate in conflict !
Sunt in panica, ma doare sufletul ingrozitor, din cauza ultimelor stiri despre legea martiala instituita in Coreea de Nord, mai ales ca in ultimul timp am studiat mult cultura poporului din sud si mi s-ar rupe inima daca s-ar intampla ceva pe acolo, apoi nici civilii din nord nu-s de vina pentru nebuniile dictatorilor :( Deja tremur toata ! Ce pot face eu ? Vreau sa stiu ca am putut face ceva pentru evitatea unor catastrofe ... Ajutor ! Am apucat sa frunzaresc si discutiile de aici si nu-mi vine sa cred ca asa ceva exista pe un forum ortodox :((( |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:03:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.