![]() |
Citat:
Da George, dar in momentul in care Divinitatea este pomenita, automat sunt exclusi foarte multi din comunitate si deci nu este o constitutie a poporului ci a unui grup aici este problema si astfel nu mai esti un sat global ci izolat. In lume au mai ramas doar trei patru state "incapatinate" gen die hard, care nu sunt date "pe brazda" inca dar care sunt ravasite rau si ele, coreea de Nord, Afganistanul care este in stare de asediu, la care lumea globalizata raspunde cu injurii, batjocura, suturi , bombe, pumni si gloante. Nu mai vrea nimweni sa ajunga sa se izoleze in jurul unei constitutii strict anti-homosexuale anti-avort si anti-patima |
Citat:
|
Citat:
Genes + Brain Wiring + Prenatal Hormonal Environment = Temperament Parents + Peers + Experiences = Environment Temperament + Environment = Homosexual Orientation sunt partial de acord cu tine, nu pot numi homosexualitatea drept normalitate, ci mai degraba ca pe o anormalitate "normala" daca pot spune asa (statisticile indica un procent constant de cca 2% homosexuali in randul populatiei globale, de asemenea majoritatea populatiilor animale au si el un procent cu aceasta de deviatie) ca sa fiu mai clar asa cum statistic vorbind un anumit procent de copii se nasc cu o malformatie, asa si cca 2% se nasc cu o potentiala inclinatie homosexuala (conteaza totusi si mediul in definitivarea acestei orientari) in ceea ce priveste gayfest-ul, el incearca protesteze impotriva discriminarii si pentru obtinerea unor drepturi egale cu ceilalti cetateni. din pacate pentru ei, efectul obtinut nu este deloc unul bun. parada se transforma in fiecare an intr-un circ de prost gust atat din cauza homosexualilor, cat si din cauza asa-zisilor crestini care arunca cu pietre (Hristos spunea primul fara de pacat sa arunce primul piatra, deci ori avem o multime de sfinti ori....) Citat:
sigur pot exista si cateva exceptii de oameni normali care au experienta bi, insa aceste sunt rare si nu fac decat sa confirme regula. ai mentionat necesitatea unui trateament psihologic si psihiatric. sunt de acord doar cu cel psihologic care sa-i ajute sa-si accepte identitatea. homosexualitatea nu este o boala mintala, de fapt nu este o boala in adevaratul sens al cuvantului.[/quote] Citat:
sigur asta e pur teoretic, avand in vedere coruptia si nepasarea autoritatilor noastre, probabil ca situatia ar scapa de sub control, iar focarul lumii interlope ar creste si mai mult. personal ma opun legalizarii prostitutiei. Citat:
|
Citat:
Avortul nu este un drept pentru mama, este abuz asupra copilului. Interzicerea avortului este o normalitate dar suntem atat de urat deformati de societatea in care traim incat nu mai putem vedea lucrurile in felul asta ci exact pe dos. Citat:
Pentru ca tiranii moderni s-au mai desteptat. De ce sa interzici libertatea de exprimare? Mai bine sa o faci nefolositoare, dupa vorba "cainii latra, caravana trece". Citat:
Sunt de acord cu alte lucruri pe care le-ai afirmat in posturile anterioare, dar nu sunt de acord cu modul asta deformat de a percepe democratia. Citat:
Tu ce zici? Citat:
Din cei care faceau foamea inainte, majoritatea fac si acum. |
Citat:
La nivelul unei comunitati mici este normal sa se excluda un anumit gen de comportament (cum era la sat de exemplu), intr-un oras este imposibil si chiar irational. Ce sa mai vorbim in contextul globalizarii.. Citat:
Important este sa ai stomacul plin, pentru asta poti sa te bati. Dar ca sa revenim la ale noastre, modul in care ele sustin normalitatea nu este normal, sunt comparabile poate mai degraba cu Vechiul Testament, eu cred totusi ca exista totusi o cale de mijloc intre imoralitate extrema si legala si moralitate extrema si legalizata (a se citi "impusa prin lege"). |
Citat:
SUA o pomensc pe bacnote (nu se stie pentru cat timp inca). Asta face banul sfant? |
Citat:
Daca sexualitatea este promovata inafara tiparelor moralei (normal, ar dauna industriei cladite in jurul ei) si se promoveaza homosexualitatea ca normalitate, acei factori care produc inclinarea spre comportament homosexual nu mai sunt o problema ci o "alegere". E ca si cand te-ai naste cu un handicap usor intr-o societate in care a fi handicapat e o stare de normalitate ba chiar o chestiiune de mandrie ca esti handicapat. In cazul asta, cine ar mai dori sa-si corecteze handicapul? Citat:
Si in orice caz, datorita permisivitatiii vizavi de homosexualitate si a propagandei duse de acestia, am auzit ca in unele tari ar fi undeva in jur de 20%. Cred ca asta arata destul de bine care este rezultatul politicii de normalizare a anormalului, ceea ce e mai mult decat a tolera pur si simplu. Citat:
Citat:
Citat:
Si nu cred ca a aruncat cineva cu pietre in ei, dar au o "sensibilitate" foarte agresiva, chiar si cei care numai "indraznesc" sa spuna ca homosexualitatea este ceva anormal, o tendinta care poate fi corectata, risca sa se afle in vizorul lor. Citat:
Citat:
Exista factorul care se numeste coruptie, in conditiile in care exista suficiente persoane care nu reusesc sa vada cat de grava este aceasta problema. Si datorita propagandeii lor, vor exista si mai multe. Am cunoscut cel putin 2 persone care au ajuns astfel din cauza factorului enuntat mai sus, fara "inclinatie genetica", doar priin sexualitate excesiva + concurs de imprejurari. Si inca cateva care riscau sa devina tocmai din cauza influentelor proaste. " mie personal ideea sexului cu un alt barbat imi provoca un urias dezgust si cred ca la fel simt toti barbatii hetero. daca simti atractie fata de un alt barbat, atunci clar ai o deviatie, te inscrii in acel procent de cca 2%. " Exact cum ai subliniat tu, nu e nevoie sa "simti atractie", e suficient sa nu ai acel dezgust care il ai tu, a carei sursa (inconstienta) este probabil aceeasi teama care o critici (constient dar in necunostinta de cauza) mai sus. Citat:
Este o credinta, nu un fapt. Citat:
Aberatiile sexuale freudiene da, moralitatea nu. Expresie a vremurilor in care traim. Citat:
Ce face legea insa daca este pusa in fata unui contract legal semnat de persoana abuzata (cu pistolul la tampla, dar in contract nu scrie asta)? Nimic. Asta este problema. Citat:
Practic si efectiv se incurajeaza un comportament imoral si iresponsabil. N-ar fi mai util pentru societate ca Statul sa incurajeze si sa protejeze familia? Dar asta este doar pe hartie si in gura ofiterului starii civile. Dar daca vorbim de sexualitate ca instrument pentru docilizarea si imbecilizarea populatiei, sigur ca da, serviciul facut oricarui guvern este mai presus de orice indoiala. In ceea ce priveste controalele medicale regulate, sa fim seriosi.. De ce ar face-o? Cine ar reclama? Cu ce? Cu chitanta in mana? Chiar esti amuzant.. Citat:
Citat:
Aici deja nu se mai poate vorbi de morala ca un concept interpretabil, deja este genetica care isi spune cuvantul. Insa toate normele morale au in spate mecanisme la fel de solide (chiar daca multi nu le vad) care face ca lipsa "implementarii" lor in societate sa se dovedeasca dezastruoasa pentru societate, mai ales pe termen lung. |
Citat:
ce preferi - ca un om sa se chinuie toata viata doar pentru a se incadra in normele societatii, sau ca acel om sa fie fericit in comunitatea lui minoritara? (exista in Sua in unele orase cartiere de homosexuali, San Francisco find un exemplu elocvent) Citat:
Norway 1988: In a random survey of 6,300 Norwegians, 3.5% of the men and 3% of the women reported that they had a homosexual experience sometime in their life. Denmark 1992: A random survey found that 2.7% of the 1,373 men who responded to their questionnaire had homosexual experience (intercourse). United Kingdom 1992: A study of 8,337 British men found that 6.1% have had a "homosexual experience" and 3.6% had "1+ homosexual partner ever. in tarile occidentale procentele sunt in jur de 5% (in acest procent intra si bisexualii), motivul fiind societatile mult mai liberale. in astfel de tari homosexualii au curajul sa-si accepte identitatea. crezi ca in tari precum Iran, Arabia Saudita, Romania sau Grecia nu exista un numar mare de homosexuali? exista, dar frica si presiunea sociala ii forteaza la o viata ascunsa, nefericita. cifra de 20% mi se absurda. n-am auzit de vreo tara cu un numar asa de mare de homosexuali. (stiu ca Basescu a declarat in 2004 ca Romania ar avea 20% homosexuali, o gafa incredibila de altfel) mi se pare de asemenea ca exagerezi influenat mediului. sa o luam logic, de ce ar vrea un tanar sa intretina relatii homosexuale, daca nu are o atractie fata d acelasi sex? Fiziologic nu simte nevoie, iar din punct de vedere social este o mare rusine (ar fi bataia de joc a apropiatilor). Explica-mi de ce un om normal, fara factori favorizanti genetici si-ar asumana un asemenea risc, fara niciun castig in ceea ce priveste placerea sexuala? [quote=AlinB;143761] Unde este discriminarea? Care drepturi mai exact? [quote] casatoria civila intre homosexuali. sunt cetateni ai acestei tari, platesc si ei taxe ca noi toti, deci ar trebui sa aiba acest drept (si o data cu el si dreptul de partaj in cazul divortului, de mostenire in cazul mortii unuia dintre soti etc) chiar nu inteleg cu ce te-ar deranja, la urma urmei nimeni nu zice nimic de vreo casatorie religioasa (ar fi ridicol oricum) [quote=AlinB;143761] Eu cred ca este normal sa-ti manifesti in public dezaprobarea fata de ceea ce consideri imoral si indecent, ba chiar este indicat sa faci asta si de ce nu, obligatie, asa cum si ei se simt obligati sa arate in ce cred, de ce nu? Si nu cred ca a aruncat cineva cu pietre in ei, dar au o "sensibilitate" foarte agresiva, chiar si cei care numai "indraznesc" sa spuna ca homosexualitatea este ceva anormal, o tendinta care poate fi corectata, risca sa se afle in vizorul lor.[quote] asa cum ei au dreptul sa protesteze, asa si alti oameni au dreptul sa protesteze impotriva lor corect. au aruncat cu pietre, au incercat sa sara la bataie, (de obicei "patriotii" de la Noua Dreapta) probabil nu ai urmarit ziarele sau buletinele de stiri in fiecare an. anul aceste, ce-i drept nu au fost incidente violente, deoarece au fost mobilizati cateva sute de jandarmi. [quote=AlinB;143761] Vezi chestiunea cu 2% -> 20%. [quote] pai nu prea o vad. niste dovezi ar fi bune. [quote=AlinB;143761] E ca si cand ai spune ca pentru a ajunge prostituata trebuie neaparat o inclinatie genetica. [quote] o analogie prost facuta cred eu. o prostituata alege aceasta "meserie" din necesitati financiare, un homosexual o face pentru asat simte, in rest nu are niciun castig in urma unei asemenea relatii, ba din contra, va fi meru privit foarte urat de majoritatea oamenilor. sigur pot exista si homosexuali prostituati :))) ....sa le zicem curvi. Exista factorul care se numeste coruptie, in conditiile in care exista suficiente persoane care nu reusesc sa vada cat de grava este aceasta problema. Si datorita propagandeii lor, vor exista si mai multe. Citat:
Citat:
aceasta este scara lui Kinsey - Rating Description 0 Exclusively heterosexual 1 Predominantly heterosexual, only incidentally homosexual 2 Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual 3 Equally heterosexual and homosexual 4 Predominantly homosexual, but more than incidentally heterosexual 5 Predominantly homosexual, only incidentally heterosexual 6 Exclusively homosexual deci sunt mai multe grade de homosexualitatea, influentate atat de bagajul genetic ca t si de factorii de mediu. Citat:
ce era moral poate fi imoral acum si viceversa. parerea mea este ca toleranta este calea ctrea o societate mai buna, mai pasnica. Citat:
corect, plus ca autoritatile pot fi si usor mituite pentru a trece cu vederea neregulile. Citat:
inclusiv familiile homosexuale de ce nu? ;) |
am gresit cateva quote-uri, forumul nu are o optiune edit? ar fi binevenita.
|
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:24:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.