![]() |
pina acum
Citat:
|
Citat:
|
Consider ca un alt lucru greu de implinit este sa ne laudam in neputintele noastre dupa cum spune Pavel: "Domnul mi-a zis: "Iti este de ajuns puterea Mea, caci puterea Mea se desavarseste in slabiciune. Deci foarte bucuros ma voi lauda mai ales intru neputintele mele, ca sa locuiasca in mine puterea lui Hristos" (2 Cor. 12, 9)
|
Multe cate s-au spus sunt spre folos sufletesc si poate ne vor ajuta sa ne apropiem macar putin de voia Lui Dumnezeu.
|
Cel mai greu lucru de indeplinit?........as vrea sa treaca macar o zi si sa pot spune ca nu m-am maniat, o zi in care sa fac totul cu calm , dar din pacate nu reusesc si cel mai tare ma doare ca ma prinde noaptea suparata pe cineva si poate nu doar din vina lui(ei)…..si mai am un lucru greu de indeplinit…….nu stiu sa-mi tin prietenii aproape , fac ce fac si ii indepartez……http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/2.gif
|
sa fiu smerit !
|
Cel mai greu lucru de indeplinit este renuntarea la placerile lumii acesteia si la placerile trupului,la voia noastra.Este greu sa murim pentru a invia,dar este si lucrul cel mai necesar pentru a ajunge la Dumnezeu.
|
cristi
tinerea in frau a mintii si coborarea ei in inima(inmuierea inimii prin rugaciune concentrata)
|
cristi
renunta la aceasta viata(in care vezi cu ochi de lut)ca sa traiesti vesnic in Imparatia lui Dumnezeu
|
Cel mai greu lucru de indeplinit este rugaciunea neincetata,sau continua aducere aminte de Dumnezeu;dar este si cea mai necesara!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:39:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.