Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce sa fac pentru a ma impaca cu iubita??? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6680)

hatryan 22.07.2009 02:24:56

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 155564)
Da de ce-ti tot pui problema ca ramai pe strada? ce esti aproape de pensie? crezi ca nu mai exista de lucru pe continentul asta? Si oricum e neesential.

Nu-ti poti alege modul si motivul pentru care sa suferi. Dar daca ai avea de ales, eu te-as sfatui sa alegi sa suferi din dragoste, oricat de chinuitor ar fi. Oricum, viata fara suferinta nu exista, asa ca considera-te norocos ca macar suferi din acest motiv si nu din altul. Si eu am avut norocul asta si ii multumesc lui Dumnezeu (as face din nou la fel chiar daca as sti inainte cat voi suferi). Cum ar fi sa suferi de cancer sau sa suferi in inchisoare? Mai bine sa suferi din dragoste.

daaa ok
ai dreptate... nu ma gandesc ca raman pe strada fara bani si munca... dar iti dai seama cum ar fi sa stau acolo si sa stiu ca e aproape si sa nu o pot avea... credema ca fac si acum sacrificii,si am facut si in romania,dar astea nu au fost apreciate... leam dat uitarii,am zis ca ok,au fost nimik pe langa cat am ranito si bla bla... dar vad ca acum ma raneste ea mai mult prin aroganta si comportamentul ei...
si credema ca si suferinta asta din dragoste are rostul ei,si raman pete in viata...
nu stiu daca iti dai seama cat sufar,si daca ai suferit atat de mult vreodata...
eu nu... si am zis ca am destula experienta de viata pentru varsta mea dar nu cred ca am iubit vreodata atat,si daca chiar am gresit atat sa fufar atat... simt ca numi mai trece!!!!

sergiu 22.07.2009 13:54:23

Probabil cel mai bine ar fi sa nu o sufoci acum cu mesajele. Las-o o perioada (macar 1 luna) si dupa aia mai incearca (ar fi preferabil fata in fata!). Si incearca sa fie ceva simplu, nu cine romantice la restaurant de fite, nu cadouri din aur etc. Da-i o pauza sa inteleaga si ea daca mai vrea ceva cu tine. Ai putea sa incerci mai degraba ceva romantic dar simplu.

Daca insisti incontinuu risti sa te transformi in sindromul "vesnicului petitor". Adica sentimentele tale fata de ea vor deveni o permanenta, o certitudine. Reactia ei in acel caz ar fi "acesta oricum e disponibil oricand, incerc sa gasesc ceva mai bun si daca nu reusesc ma pot intoarce oricand la el".

sergiu 22.07.2009 14:03:56

Citat:

În prealabil postat de hatryan (Post 155338)
inteleg ce spui... dar daca ea mia spus la telefon de 100 de ori ca nu ma mai vrea... sa nu fac marea prostie sa ma duc in romania... nu mai vrea sa ma vada...
acum mia zis ca daca o iubesc sa o las asa cum e,singura,sa se distreze,sa faca ce vrea...
nu ma mai vrea ca asa zice ea nu dau eu cu presupusul...
miam luat bilet de avion si lam anulat... trebuia sa fiu acolo pe 12 cand implinisem 1 an de cand eram impreuna... dar mia spus prea multe... ma rspins total... inca sa enervat...
merge numai prin cluburi discoteci... ca sa treaca mai usor... ea nu era asa... nu mai cred ca mai am ce sai fac...
ma doare enorm de tare... dar pe bune numi da nicio solutie... iam propus o gramada de variante,care inainte o incantau,niciuna nu accepta...

Pe de alta parte din ce scrii tu aici, se pare ca are alte prioritati. Eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie mai bine sa-ti vezi de teaba. Asa a oranduit Dumnezeu sa fie! Probabil ca te-a salvat! Vezi sa nu fie ce ai tu acum amagire...

hatryan 22.07.2009 14:43:06

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 155643)
Pe de alta parte din ce scrii tu aici, se pare ca are alte prioritati. Eu ma gandesc ca s-ar putea sa fie mai bine sa-ti vezi de teaba. Asa a oranduit Dumnezeu sa fie! Probabil ca te-a salvat! Vezi sa nu fie ce ai tu acum amagire...

de zis asa zic ei eu... dar e greu... mie din ce in ce mai greu fara ea... si poate mie mai greu ca e rece acum,dar am sa mai astept
nui mai scriu de o vreme(3zile :) ) si o sa ma abtin... oricum de cate ori am vb cu ea mia spus numai lucruri care stie sigur ca ma oftica,numai in ciuda... nu stiu ce sa cred,nu stiu ce e cu ea... nu era deloc asa!

cristinamaria 22.07.2009 21:53:42

Hatyran, cam asa sunt femeile. Poate isi testeaza si ea fortele, sa vada ce poate face din tine. Da au si partile lor bune, ca altfel nu le-ar iubi barbatii asa tare.

sergiu 22.07.2009 22:38:39

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 155709)
Da au si partile lor bune, ca altfel nu le-ar iubi barbatii asa tare.

In mod surprinzator sunt iubite tare tocmai acele care nu prea au parti bune!:35:
Viceversa valabila! E o taina si aici cred...

cristinamaria 22.07.2009 22:40:09

da, cine stie, "contrarille se atrag" sau "cine se aseamana se aduna"?

sergiu 24.07.2009 12:25:18

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 155729)
da, cine stie, "contrarille se atrag" sau "cine se aseamana se aduna"?

Pai cele doua sunt diametral opuse! Pai ori sunt contrarii ori se atrag...

cristina2012 24.07.2009 12:28:21

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 156060)
Pai ori sunt contrarii ori se atrag...

Contrariile se atrag :1:

cristinamaria 25.07.2009 01:07:12

fiecare din cele doua se potriveste in anumite cazuri. Uneori oameni foarte diferiti formeaza cupluri, alteori cuplurile sunt formate de oameni care se aseamana, au multe in comun.

Ora este GMT +3. Ora este acum 15:25:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.