hatryan |
22.07.2009 02:24:56 |
Citat:
În prealabil postat de cristinamaria
(Post 155564)
Da de ce-ti tot pui problema ca ramai pe strada? ce esti aproape de pensie? crezi ca nu mai exista de lucru pe continentul asta? Si oricum e neesential.
Nu-ti poti alege modul si motivul pentru care sa suferi. Dar daca ai avea de ales, eu te-as sfatui sa alegi sa suferi din dragoste, oricat de chinuitor ar fi. Oricum, viata fara suferinta nu exista, asa ca considera-te norocos ca macar suferi din acest motiv si nu din altul. Si eu am avut norocul asta si ii multumesc lui Dumnezeu (as face din nou la fel chiar daca as sti inainte cat voi suferi). Cum ar fi sa suferi de cancer sau sa suferi in inchisoare? Mai bine sa suferi din dragoste.
|
daaa ok
ai dreptate... nu ma gandesc ca raman pe strada fara bani si munca... dar iti dai seama cum ar fi sa stau acolo si sa stiu ca e aproape si sa nu o pot avea... credema ca fac si acum sacrificii,si am facut si in romania,dar astea nu au fost apreciate... leam dat uitarii,am zis ca ok,au fost nimik pe langa cat am ranito si bla bla... dar vad ca acum ma raneste ea mai mult prin aroganta si comportamentul ei...
si credema ca si suferinta asta din dragoste are rostul ei,si raman pete in viata...
nu stiu daca iti dai seama cat sufar,si daca ai suferit atat de mult vreodata...
eu nu... si am zis ca am destula experienta de viata pentru varsta mea dar nu cred ca am iubit vreodata atat,si daca chiar am gresit atat sa fufar atat... simt ca numi mai trece!!!!
|