![]() |
Dupa notorietate si dupa minunile cunoscute, pare-se ca Sf. Spiridon era mai mare, acum nu stiu chiar cum stau lucrurile, insa stiu si ma " mandresc " cu asta ca, Sf. Spiridon a fost casatorit...deci, se poate ! Asa ca, cei care va aplecati piosenia mai mult spre monahism decat spre taina casatoriei...mai ganditi-va !
|
Citat:
:25: |
Tocmai, sfintenia nu se poate masura, nu am vrut sa atentionez ca masura sa fie aplecata spre taina casatoriei, ci doar sa nu fie aplecata mai mult spre ierurgia monahismului...atat ! Deci, sfintenia nu se masoara , chiar daca, dobandirea locului cuvenit poate fi interpretabil atata timp cat, atat raiul cat si iadul se presupune ca se afla in trepte...
|
Citat:
:25: |
Citat:
Recunosc ca nu le stiu pe toate, dar din toate 'vorbele de duh' pe care le-am acumulat in mintea si inima mea, asta am inteles, ca fecioria este o virtute foarte mare, mai ales daca e pastrata 'curatia mintii'. Daca jignesc pe cineva cu convingerile mele, n-am ce face... eu tin foarte mult la neprihanirea trupului, pentru ca inevitabil imi aduce aminte de inocenta copiilor. Pe oamenii casatoriti nu-i pot vedea ca pe niste copii :( |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cum, zoridezi, nu stii de Sf. Spiridon ? Mi se pare ca orice ortodox stie despre minunea facuta de Acesta in fata lui Arie cel necredincios, minunea cu caramida ? ...eu am citit-o la 14 ani. Deci, afla, caci este un Sfant foarte cunoscut...mai ales la noi.
|
Citat:
Omul daca vrea, poate... numai sa vrea. Iar "la Dumnezeu nimic nu-i cu neputinta." |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:00:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.