heaven |
04.05.2010 07:17:29 |
Citat:
În prealabil postat de 198708
(Post 242544)
si eu am foarte multe probleme merg tot timpul suparata trista imi vine mereu sa pling nu mai pot suporta pe nimeni in jurul meu am inceput sa obosesc cred ca imi perd mintile si mie frica sa nu fac ceva necrestinesc nu mai stiu unde sa merg sa ma destainui
|
Este vorba de depresie,nu stiu exact de ce grad,doar un psiholog ti-ar putea spune,insa ar fi bine sa cauti ajutor specializat in acest sens.Nu inseamna ca daca apelezi la astfel de servicii ceva nu este in regula cu tine,ci doar ca situatia in care te afli in momentul de fata te depaseste si ai nevoie sa fii ajutata.
S-ar putea spune ca este printre suferintele secolului si chiar din ce in ce mai multi tineri sufera de asa ceva.
In tot cazul nu te izola si vorbeste despre ceea ce simti.Izolarea este dusmanul care te poate duce in prapastie.
Situatia prin care treci in prezent are rezolvare,chiar daca din unghiul in care tu te afli acum poate nu iti pare asa.
Deci,parerea mea,daca imi permiti sa ti-o dau:ai putea apela la ajutor specializat-psiholog,dar si duhovnic,persoane apropiate care sa iti poate fi alaturi,sa eviti orice lucruri care transmit negativism (inclusiv cele din media) si sa te inconjori de ceea ce stii ca iti bucura sufletul si iti face placere,sa cauti sa ai mereu o preocupare care sa iti tina mintea ocupata si sa faci sport,chiar si jumatate de ora pe zi,ar fi ideal.
Curaj,Dumnezeu iti da incercari pe care le poti duce,sunt lectii de viata si ai puterea sa mergi mai departe,totul este sa fii ajutata sa o descoperi in tine!
|