![]() |
Citat:
Impartaseste si tu. Nu stii cum poate fi de folos. |
Da
Citat:
În stadiul actual, problema mea - în forma ei recentă, în sensul că nu mă lasă să dorm deloc, mă trezeste (nu mai am „creaturi” care se asează pe mine) - e de două luni foarte, foarte intensă - am postat la subthreadul „vrăji” un început al povestii mele. În traducere liberă, eu interpretez asta asa: a văzut că nu mă sperii si că am înteles de unde vin sperietorile astea, iar acum a schimbat tactica. Cum? Mă trezeste ori de câte ori atipesc. Uneori chinul e pănă la 2, alteori până la 3, iar în ultima vreme (cea mai mare parte a acestor 2 luni), până dimineată... Îti dai seama că te scoate de pe sină total, o asemenea tortură. În 2008 nu a existat comandă de lucru la care eu să mă duc odihnită (sunt traducător si nu lucrez în fiecare zi). Fix înainte de ziua de lucru, eram „lucrată” bine, astfel încât mă duceam la muncă buimacă, cu creierii verzi de oboseală. Anul ăsta e prima oară când nu pot să dorm noapte de noapte, practic. Nu vreau să tin socoteala ca să nu-mi creez o obsesie din asta, însă stiu sigur că în ultimele 2 săptămâni, de exemplu, am dormit „cap-coadă” doar două nopti. Trăiesc si pot să vorbesc si să scriu normal aici pur si simplu pentru că mă trezesc târziu; recuperez somnul ziua. Noroc că am avut mai mult de scris în ultima vreme, si n-a trebuit să ies (dar si asa, am refuzat două comenzi până acum). |
Altceva
Citat:
Apropo, multumesc mult, mishi, pentru relatarea ta. Eu m-am folosit sigur. Acum că aflu că au mai trecut si altii prin asemenea lucruri, parcă mă simt mai bine. |
Citat:
Sa ne ajute Domnul pe toti, sa ramanem pe cale! Si din orice cadere sa ne ridicam ! |
Asa este!
Citat:
|
Doamne-ajută tuturor.
Citat:
Într-un fel sucit, dacă vreti, mă credeti sau nu, dar pe mine asta m-a adus si mă întăreste în credintă. |
Citat:
Au aparut, cel mai probabil, dupa ce mi-am jurat ca voi face tot ceea ce imi sta in putinta sa renunt la toate poftele acestea trupesti. Si uite, caci cu ajutorul lui Dumnezeu reusesc sa biruiesc aceste pofte. Am incercat si singur, fara post si rugaciune, dar nu am izbutit. Desigur, nu-s nimic altceva decat ispitiri, cu toate ca vise de alt tip nu prea imi amintesc sa fi avut. Dar, sunt, intr-o oarecare masura, enervante. Se ivesc cel mai mult atunci cand, in acea seara, m-am abatut de la rutina rugaciunii, adica am rostit rugaciuni noi, sau le-am facut cu mai mare evlavie. Mai mult decat atat nu sunt, dar e putin obositor sa ai mai multe vise umede intr-o singura noapte. Te trezesti, te speli, te culci la loc. Iar te trezesti, iar te speli, iar te culci la loc si tot asa. Din fericire, nu prea am parte decat de unul pe noapte. Nu prea au loc atunci cand rugaciunea e rece si neroditoare. Parca atunci le fac pe plac dracilor si ei ma lasa in pace, sau nu stiu. Oricum, asta e o problema minora in comparatie cu a ta. |
Citat:
Si sa stii, am constatat ca tot ce mi s-a intamplat a fost "rodul" greselilor mele. Adica a fost o vreme cand am umblat in pacate, rele tare! Ei, chiar si dupa ce am vazut ca greseam, si m-am intors la dreapta credinta, si am zis eu ca am "curatat" gradina de buruiana, aceste rele tot isi mai arata uneori coltii - e adevarat, mai rar, si poate nu chiar cu aceeasi putere. Poate pentru ca si eu le primesc altfel. Da, tot cu teama, dar parca mai putina; adica acuma stiu ca ma pot bizui pe ajutor, acum stiu ca cer si mi se da, acuma stiu ca rugaciunea are raspuns! |
Citat:
Ia, du-te si trolleaza alt forum, ca aici nu-i misto, sunt numai crestini sobri. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:36:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.