![]() |
trimite acest mesaj la 7 ca tine si vei trai o minune!vei intelege !
Citat:
|
Citat:
Bine mai! E vina mea ca tu nu te exprimi "normal". Tre' sa citesc printre randuri sau poate sa primesc un vis ca sa inteleg ce vrei sa zici cu adevarat! Ce logica in tine. Femeia e superioara pentru ca naste. Dar barbatul ca o apara de vrajmasi, de pericole? Atunci putem zice ca barbatul e superior. Si unde ajungem? La mandrie ajungem. Femeia tre' sa se supuna barbatului, insa barbatul tre' sa aiba grija de ea, s'o apere si s'o iubeasca. Deci ti se pare normal sa te autoconvingi ca te-ai smerit singura? Interesant... Asta e portul pentru a merge la Biserica. In fusta lunga si batic. Si mi se pare normal. Eu cand ma duc la Biserica nu ma duc in pantaloni scurti sau in trening. Blugi si camasa. Asta e vestimentatia. Bioenergie? Adica lucratura dracului! Nu multumesc! Prefer sa zac acolo in pat cu cartea de rugaciuni in mana! Ce "update" vrei? Sa lasam dogmele si Traditia doar pentru ca's invechite? Sa devenim toti ecumenisti pentru ca e la moda, sa ne cipuim, s.a.m.d. Hoo femeie! Asta nu e Ortodoxie. Ce faci tu e un harcea-parcea diavolesc. |
Citat:
E f.importanta o educatie, dar stii o vorba cam rasuflata, dar totusi actuala,'' teoria ca teoria, dar practica ne omoara" De unde stii tu ca sunt depasita pt acest subiect, si vezi bonus....un ton amenintator,,nu ma provoca" Vai, ce m-am speriat!!! P.S.si mai lasa-ma cu exegeza ta...bunatatea, dragostea, etc nu se adreseaza musai ,,celor care au facut pregatire in acest sens".Daca au facut-o si posteaza asa, degeaba au facut-o.... Numai bine! |
visele omului sunt exact asha ca shi gunoiul, ca shi murdaria, transpiratzia, nascoceala nebuna, creatzia spurcata... ele vin din vrerile pacatoase shi din poftele de slava de la oameni, din patimi, caci in pat visezi la patimi, asha ca orice pofta buna de vise placute se transforma mai tarziu in pofta rea de vise rele... ca auto-barfele din sn.
cele de la cel rau sunt tarari in mandrie, pui botul in carligul dracului unde a pus el omida sau libelula sau viermele sau banul shi ai impresia ca ai primit un mesaj, ai vazut o imagine, ai simtzit o atingere, un miros, un zgomot, o minune, defapt sunt idoli-idori... deci mai jos decat murdaria, mizeria, gunoiul, hula, sunt iadul pe care tu ca fraierul il iei drept fericire, placere, sperantza, veselie shi nadejde... e o lucratura a ispistetzimei ascunse a dracului care te atrage sa fi in accelerat curios... de pacate. ce potzi sa faci, poi daca nu le tai rapid cu crucea sfantului Andrei ca sa nu te bantuie toata ziua, ca sa nu-tzi stea in fatza pana nu te indulceshti cu ele, pana nu te invoieshti ca sa-tzi doreshti poftele respective starnite, atunci lepadand semnificatzia lor caci e o nalucifariferizare, potzi sa vezi starea sufletului tau, ce patimi te inrobesc, shi cum anume te comportzi in fatza lor, ce fel de comportament grotesc ai... deci potzi vedea ce faci in fatza ispitei: unii se impreuneaza cu femei, altzii devin mallahiene, altzii devin eroi de aventuri cautatori de cumomori, altzii luptatori ninja sau razbunatori pentru recompense, altzii vor averi shi bogatzii pline de burdeloquri, pline de farmece shi seductivitatzi, altzii vrajitoreli shi minuni, altzii nascoceli shtiintzifice shi inovatzii, altzii oaze shi balaceli shi jacuzii cu gagici, altzii performantze nemeritate in sport, altzii intietatzi shi premii shi aplauze folosindu-se de viclenii, altzii filozofii shi demonstratzii greshite, altzii pledoarii maretze advocatzeshti care sa impresioneze, altzii mancaruri shi placeri gastronomice, altzii sinucideri shi eutanasii cat mai teatrale, cat mai semnificative, altzii viseaza cum sa doarma mai mult shi mai bine, altzii viseaza la batranetzi linishtite shi la cum o sa-i fie mormantul, altzii la afacerea miraculoasa, la hotzia sau crima sau spargerea perfecta, altzii la raiul lenii shi trandavelii unde o sa-shi poata satisface fara oprelishti toate poftele shi placerile trupeshti, altzii la mashini, la lux, la megalomanii, la maretzia de sine, la duhul minciunii maririi de sine, iar altzii vor sa ia locul lui Dumnezeu crezandu-se sfintzi sau vrednici sau deshteptzi sau capabili sau mantuitori celebri, iar altzii viseaza chiar a fi draci groaznici shi ingrozitori ce baga frica in oameni... iar altzii la distractzii shi batjocuri de necazul oamenilor, de boli, de dureri, de cei ce cad in pacate shi in furaciuni shi hotzii... deci cu totzii se bucura de raul cuiva... viseaza bucuria de a se bucura ei cumva de raul cuiva ca shi nishte shjmecherashi, nishte fentoshi, nishte scamatori, nishte oameni minunatzi care au reushit sa supravietzuiasca decent... capatuindu-se cu totzii cu o mare bogatzie de pacate pe care nu le iau in seama, caci totzi spun ca se sacrifica pentru urmashi... pentru o cauza nobila... un fel de cavaleri nebuni ai burdeloqqqlhulului... deci daca nu le tai in prima secunda, atunci in loc sa te lashi inshelat shi credulizat de ele, potzi sa-tzi revezi comportamentul din visisuri shi sa cautzi sa ieshi din patima respectiva, cautzi sa te ridici foarte rapid... din mocirla pe care tocmai ai produs-o visand exact ca un pui nevinovat shi curios... ce ispiteshte pe Dumnezeu ca orice falnic amagitor potrivitnic shi contrazicator... fiind mandru ca e sincer atunci cand ishi arata obraznica nerushinare a sinuciderii fara sa-i pese de nimic shi de nimeni... el e un fel de erou viceversat... e eroul dracului... ereul razvratirii, avocatul satanei... mereu shi mereu shi mereu... e iaio-ioia ca un votomodel... o mortaciune ambulanta plina de algool tare ca o beshtie... shtie sa viseze la rele. Doamne Ajuta! PS: visele de la Dumnezeu nu sunt vise ci mustrari... iar diavolii incearca sa te clateasca de la starea ta cu indreptari, asha am impresia... fereshte-te de mantuiala dracilor... ce dau atacul mereu prin vise shi teologhiseli, amestecand rugaciunile cu patimile shi la urma biruiesc patimile: rautatea cea veche, spurcaciunea pustiirii shi nebunia de pe urma in care cadem cu totzii, crezandu-ne merituoshi, deci te imping shi te trag shi te provoaca pana ajungi in mandrie, la starea aceea faina in care ai impresia ca faci ascultare shi ca ai roade ale Harului... pana acolo unde devi curios ca sa faci sau sa te invoieshti cu pacatul... apoi cazi singur pe dobogan direct la satan... la iad, sau mai jos, intrand in ispita pe care nu o cunoshti... shi "vai de cel prin care vine ispita" vai de ei sarmanii unde ajung... in a crede minciuna cu patimashie exact ca shi aia ce devin bombe la purtator, scai shi ciulini shi spini la purtator crezand ei: ca Dumnezeu e rau shi mincinos shi le vrea raul iar ca dracul e bun shi-i face bine, shi mari shi ca il vindeca shi-l scapa de greu... pe pacatos fara sa fie nevoit sa se mai smereasca, sa recunoasca Adevarul... fara sa revina pe Cale... ci asha aiurea-n tramvai... doar pen-ca e bun dracii... e simpatici shi prietenoji... shi ca te ajuta ei ca sa potzi shti tu ce shi sa crezi ca shti tu mai bine... |
grrr
Citat:
stai putin... barbatii au voie in blugi si camasa, femeile de ce nu ar avea voie? care e problema? acum 2000 de ani cu siguranta nu existau nici blugi nici camasa... de fapt, nu existau pantaloni! bioenergie, da! asta vindeca! si o stiu multe persoane. si ceva ce vindeca, cu siguranta nu e de la diavol!!! acum o ultima fraza...o sa-mi sariti in cap, stiu... Biblia a fost scrisa de oameni, iar oamenii gresesc.(aici ma refer mai mult la traducerea Bibliei in alte limbi) |
@florisca: cred ca tu ai niste probleme. Rezolva-le, si apoi reintra pe forum.
@vsovi: ca de obicei, esti invariabil producator de ineptii scrise in stil emo. Am incercat tot timpul sa nu te bag in seama, dar te bagi tu. Pentru tine totul se rezolva pe o ecuatie liniare, totul e alb, ori negru, nu exista gri. Daca visele sunt considerate de comunitatea crestina ca nefiind ceva important, ca nefiind mesaje, sau ceva bun, tu automat le tragi in jos, spunand despre ele ca sunt "gunoi". Visele nu sunt gunoi. Ceea ce nu intelegi tu e notiunea de neutru (in multe cazuri, nu numai despre vise). Eu m-am gandit la vise ca fiind un apus de soare; nu stiu daca e buna comparatia, insa mintea mea umila asa le-a inteles. Nu sunt bune, nici rele. Cateodata, sunt foarte frumoase: ce frumos e un apus de soare oglindit pe mare! Ce frumos e un vis cand te casatoresti cu alesul/aleasa ta mult cautata! Amandoua aceste lucruri sunt facute de Dumnezeu; nu sunt gunoaie. Insa, de a-ti gasi placerea in unele dintre ele pana la a ajunge a te inchina si a le venera si a crede ca soarele sau visul iti trimite mesaje sau ca alte fiinte incearca sa te contacteze prin vis sau prin apus de soare, e cale foarte lunga, incalcita, si abatuta de la adevarul ortodox. @Corinusha, dai in boala florescei. Cantareste ce spui! Barbatul are locul sau, femeia are locul ei; nu sunt pe aceeasi treapta, din simplul motiv ca nu se pot compara: este barbat si femeie. Unul poarta pantaloni, femeia poarta rochie. Sa spui ca barbatul daca are voie blugi si camasa de ce nu femeia are voie e o critica de mult depasita. NU! Ai voie! Poarta pantaloni, rade-te in cap, fumeaza, drogheaza-te, bea, fa-ti operatie de schimbare de sex. Ai voie. Toate iti sunt ingaduite! Iar tu, intocmai ca florisca, nu ai habar de ce inseamna bioenergie, vise, si autorii bibliei, insa veniti cu niste afirmatii ca si cum ati revela intregul ADEVAR in cateva cuvinte. O sa iti dau insa un site de pe care poti sa te documentezi: www.sfaturiortodoxe.ro. Vei gasi informatii si despre vise, si despre bioenergie, si cred ca, nu stiu exact, si despre biblie. P.S. Astept un post de 52356 randuri scrise cu "sh", "tz", "jm" prin care sa se dovedeasca cat de mult m-am inselat si judecat pe vsovi. Cred ca ceilalti useri s-ar bucura daca nu ar aparea, ca eu unul oricum nu il citesc. OF. edit: Acest topic m-a intristat foarte mult. Imi pare rau ca am postat cu asa inversunare. Poate ca o sa imi aduc contributia altcumva: o sa incerc. |
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare, dupa baba calatoare spre oqqqlhul cu urechea-n saculetzul de la cingatoare... :)
ce or mai fi visand la varsta lor sherpashii ashtia? |
Parerea despre oamenii care cred foarte mult in vise, sau le interpreteaza ca pe niste mesaje de la Dumnezeu...este ca isi doresc din tot sufletul sa aiba si ei ceva special, sa faca lumea ochii mari la cele spuse de dansii sau isi imagineaza ca Dumnezeu i-a inzestrat cu o putere extraordinara ;)
Nu neg ca exista vise care chiar pot constitui un mesaj, dar as zice ca aceste vise sunt trimise oamenilor foarte induhovniciti care nu mai au nevoie sa se laude cu ele de parca ar niste mari clar-vazatori. Eu spun sincer ca visez si multe aiureli, de cele mai multe ori dimineata nu mai tin minte nimic din ce am visat, cand sunt stresata visez exact legat de motivul stresului. Recunosc ca m-am surprins nu de putine ori googaling " interpretarea viselor" si in acelasi timp contientizand ce prostie inseamna sa tot incerci sa descifrezi visele ;) Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Si totusi nu puteam nici sa nu ma gandesc in apropierea nuntii la eventualitatea ca m-as putea impiedica de rochia de mireasa si sa cad in cap in timpul dansului mirilor...si uite ca nu a fost cazul si m-am descurcat cu infoiata mea rochie =)). Intr-adevar m-am visat cu ceva timp inainte de nunta intr-o rochie care era cam gri, cerul innorat, formatia nu era si nici picior de invitat ....si as putea face o conexiune cu accidentul de masina pe care l-am avut cu exact o saptamana inainte de nunta, dar as zice ca s-a intamplat totusi din cauza clipei mele de neatentie si cam atat :D |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:05:18. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.